Arama sonuçlarınız

1. snappy x

Bugün biraz keyif yapalım SSli

hava serin ve yağmurlu olduğu için en iyi aktivite evde kafa dinlemek
  2. snappy x

Gene motorsuz kaldıK SSLİ

yolun açık olsun evlat
  3. snappy x

saat 8:30 rodaja çıkıyorum

motora yeni piston silindir klape ve karbüratör meme ayarı yaptım,egzozu da açtım hazır hava buz gibi soğuk altıma 2 kat don giydim birazdan rodaja çıkacağım dualarınızı eksik etmeyin 80 km bir rota olacak çantamda yedek benzin ve buji var
  4. snappy x

Bende bir huy var...

İstemsiz olarak gelişti olayı anlatıyorum.. 4 sene önce askerden geldiğim vakit pazardan bir eşofman takımı almıştım, yırtıldı ama diktirdim hala daha giyiyorum,hatta askerden dönerken verdikleri spor ayakkabıyı da hala gül gibi kullanıyorum,fark ettim ki para karşılığı bir hizmet veya mal...
  5. snappy x

duvara poster asacam kaliteli nerden bulabilirim??

abiler ablalar kaliteli güzel bir honda posteri asmak istiyorum ama nerden bulacaz posteri?? reklamcıya gidip naylon kağıda mı bastırmak isteyeceğiz veya yüksek kalitede bir görsel nerden bulabilirim help lütfen
  6. snappy x

Acaba hastalıklı mıyım

bugüne kadar alıp sattığım motorları hep özlüyorum,bilgisayara resimlerini attım içip içip kendime kızıyorum neden sattım lan diye,geçen gün de 15 sene önce sattığımız arabayı ilanda gördüm başladım ağlamaya ben niye böyle eskiden kopamıyorum yemin ederim en yeni en lüks ne arabada ne motorda...
  7. snappy x

Acaba hastalıklı mıyım

bugüne kadar alıp sattığım motorları hep özlüyorum,bilgisayara resimlerini attım içip içip kendime kızıyorum neden sattım lan diye,geçen gün de 15 sene önce sattığımız arabayı ilanda gördüm başladım ağlamaya ben niye böyle eskiden kopamıyorum yemin ederim en yeni en lüks ne arabada ne motorda...
  8. snappy x

4 silindir naked sürmüşler gelsin

köydeki tarlayı sattım allah bereket versin yarısını yedikten sonra xj6n bakıyorum şöyle 10-20 bin km arasında malum yok böyle bir ses ama cb650f de aklımı çeliyor sürenler kullananlar var mı? 1765636463...
  9. snappy x

Sıfır KM motosiklet dolandırıcılığı aman dikkat!

son günlerde sayfamda sıfır km motosiklet kampanyaları çıkmaya başladı,ne hikmetse bu ilanlar bildiğimiz bayilerin aksine daha düşük fiyatlar sunuyor ve 12 taksit sıfır faiz gibi kampanyalardan söz ediyordu, paylaşılan görsellerden şüphelendim ve araştırmaya başladım... Bu sayfalar genelde...
  10. snappy x

Haftasonu keyfisi yapalım SSLi

hepsini icecem kısmetse
  11. snappy x

Yeni Honda CB125F 2025

yenilenen tasarım tft ekran,type c cıkış,start stop 140 bin yenilenen rakamıyla değer mi
  12. snappy x

Trakyada Balya Mevsimi SS

13. snappy x

3 yıllık ilişkim bitti

kuzeninin düğünü vardı,bende o gün çalışıyorum izin alamam dedim,çünkü izin hakkım yok. saçma sapan kavgalar,kaba olmakla suçlamalar,benim için bir şey yapmadın demeler. napmalı şimdi düğünü basmalı mıyım
  14. snappy x

Biri bana fren müşürü mantığını anlatsın rica ederim.

dostlar herkesin bayramı mübarek olsun,baya sinirliyim ki motorun fren müşürü olmadığı için satılığa çıkardım,soktumunu ustası sözde bir tane fren müşürü bağladı ama eve geldi ve artık yanmıyor,tekrardan sokuk ustasına götürmek istemiyorum evde kendim halledecem,bu müşür mantığı şöyle mi? müşür...
  15. snappy x

Yeni PCX Deluxe satın alan var mı?

dün bayide gidip inceledim 125cc scooterın 246 bin tl olmasının açıklanacak bir tarafı yok diyerek konuya giriyorum,fakat deluxe hosuma gitti farlar falan acayip,arka tasarım da şık olmuş gerisi zaten bildiğimiz pcx...2024 modele karşılık konforda artış var mı?
  16. snappy x

Zincire yılan dolandı ssli

Selam arkadaslar tarlaya giderken yola atlayan yilan gördüm,hızlı hızlı karşıya geçerken tam üstünden 80 km hızla geçerken arka freni kitleye kitleye sıktım yaklasik 20 metre sonra durabildiğimde yılanı zincire dolanmıs sekilde buldum. Elimle ve avadanlık setiyle biraz ugraşınca çıkardım sonunda...
  17. snappy x

7 Aydır Yatan CBF çalışmıyor

askere gitmeden önce aküyü söküp eve atmıştım,şimdi ne yaptıysam motor calısmadi sırasıyla kontrol ettiklerimi yazayım; 1-depoda benzin dolu,7 aylık benzin bayatlar mı? oktanı düştüğü için çalışmıyor olabilir mi? 2-Buji kontrol edildi ateşleme yapıyor 3-benzin hattında sıkıntı yok motora...
  18. snappy x

Karslı olan veya daha önce gitmiş olanlar

Selam abilerim kardeşlerim,vatani görev yerim olarak Kars merkez cıktı,kars nasıl bir yerdir(soğuk oldugunu biliyorum)oralarda ne yapılır ne edilir,insanları nasıldır hiçbir bilgim yok,bilen birileri bilgilendirirse sevinirim.
  19. snappy x

CBF'e Lastik yanağı yaptım nasıl olmuş (ss)

kirli hali yıkarken
  20. snappy x

Sağlıklı bir kullanıcı zincirini kaç km'de bir gerdirir?

Motorum 6500 kilometrede ve 500 km önce gerdirme yapmıştım,şimdilerde zincir yine biraz bollaştı,motoru sakin kullanan yavaş gaz açan biriyim,zincirim her daim yağlıdır,2 yağlamada bir ise zinciri komple temizleyip yine yağlarım. kısacası gerdirme aralıgım normal midir,tşk.

Yeni mesajlar