duvara poster asacam kaliteli nerden bulabilirim??

Motosikleti
600RR
abiler ablalar kaliteli güzel bir honda posteri asmak istiyorum ama nerden bulacaz posteri?? reklamcıya gidip naylon kağıda mı bastırmak isteyeceğiz veya yüksek kalitede bir görsel nerden bulabilirim help lütfen

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Git sevdiğin bir motorun üzerinde faça bir resim çek..
Reklamcıda poster yaptır..
Duvarda motor resmi olsa ne olur?.. Yanında sen olmayınca ;)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Görseli yüksek çözünürlükte bulabilirsen reklamcına atman en mantıklısı. Benim de yaşadığım yerde mok gibi bir pimapen kapı vardı, onun camlı kapısını daha iyi görünebilir hale getirmek için güzel bir Newyork silüeti bulup, ebatları verip reklamcıda yapışkan poster yaptırmıştım.

Alternatif olarak beğendiğin bir görselin canvas tablosunu yaptırabilirsin.

Motosikleti
600RR
abi istediğimiz ölçülerde yapar heralde reklamcı? ama resim büyüdükçe çözünürlük düşer diye biliyorum çözünürlük düşmemesi için ne yapacaz kafamda deli sorular
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görseli yüksek çözünürlükte bulabilirsen reklamcına atman en mantıklısı. Benim de yaşadığım yerde mok gibi bir pimapen kapı vardı, onun camlı kapısını daha iyi görünebilir hale getirmek için güzel bir Newyork silüeti bulup, ebatları verip reklamcıda yapışkan poster yaptırmıştım.

Alternatif olarak beğendiğin bir görselin canvas tablosunu yaptırabilirsin.
cevap buna itafen yapılmıştır

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
abi istediğimiz ölçülerde yapar heralde reklamcı? ama resim büyüdükçe çözünürlük düşer diye biliyorum çözünürlük düşmemesi için ne yapacaz kafamda deli sorular
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cevap buna itafen yapılmıştır
Elbet düşüyor çözünürlük ama Chatgpt'den destek alabilirsin ya da Google'da "xxx wallpaper"diye aratsan daha sağlıklı olacaktır. Ben avatar olarak kullandığım İttihat ve Terakki paşası resmimi poster olarak bastırdım, döt gibi oldu, beğenmedim :)

Motosikleti
600RR
Elbet düşüyor çözünürlük ama Chatgpt'den destek alabilirsin ya da Google'da "xxx wallpaper"diye aratsan daha sağlıklı olacaktır. Ben avatar olarak kullandığım İttihat ve Terakki paşası resmimi poster olarak bastırdım, döt gibi oldu, beğenmedim :)
abi süpersin flaş belleğe atacam beğendiklerimi parlak kağıda bastırayım onları,eve gelince de üstlerine çita zımbalarım ve öyle asabilirim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
abi süpersin flaş belleğe atacam beğendiklerimi parlak kağıda bastırayım onları,eve gelince de üstlerine çita zımbalarım ve öyle asabilirim
Zımba olur, koli bandı olur, çift taraflı yapışkanlı bant olur işini görür. Reklamcında ücretli Shutterstock hesabı varsa sana daha iyi görseller de bulabilir.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Poster deyince bizim ortaokul dönemlerinde kızlar one direction,justin bieber posterleri asarlardı o aklıma geldi 😄

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
abiler ablalar kaliteli güzel bir honda posteri asmak istiyorum ama nerden bulacaz posteri?? reklamcıya gidip naylon kağıda mı bastırmak isteyeceğiz veya yüksek kalitede bir görsel nerden bulabilirim help lütfen
Step 1:
Google görseller > arama > zevk duyulan ve ilgilenilen bir konu.

Step 2:
Arama araçları > Ölçü ebat > En böyük, haşmetliyi seç.

Step 3:
İlgili resmi bulup filigramsız şekilde elde etmek (Hünerler sana bağlı)
*Arama esnasında "no copyright" yada "no watermark" yazılabilir.

Step 4:
Anadolu yakasında Pendik merkez PenCR arkasındaki Reklamcılar çarşısında bir özalitçi yada panocu ile anlaşmak.

*ABSOff'tan Memo'yu burada amblemler yaptırırken görmüştüm bu arada.

Step 5:
İlgili baskıyı teslim alıp evde dübel+vida veya çivi marifetiyle asmak, cama film olarak germek.

*** Motosikletin kendi satıcı sitesinde Gallery kısımlarında da bu tür fotoğraflar yayınlanır. Edinilebilir.

Final Step:
İş tecrübelerini burada paylaşmak, faydalı olmak.

Motosikleti
Dominar D250
Görsele karar verip mailinize yada drive tarzı bir yere kaydedip reklamcıya gidin, durumu anlatın ve görseli reklamcıya mail atın (çözünürlük düşürmeden)
Reklamcı tablo baskısına uygun şekilde çıktısını alsın, çıktıyla birlikte camcıya geçip görselin ebadına uygun tablo çerçevesi yaptırın, bu kadar.
Sanırım adı yobaaz’ın dediği gibi canvas oluyor bilmiyorum:)

Bkz odamdan bir örnek;

97rjg8a.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar