Çevremde daha alanı görmedim deluxe modelini ama standart alanlar var
Farkli bir soru sorucam 246 bin TL gibi bir fiyata alınabilecek sıfır olmak kaydıyla en mantıklı motosikletler nelerdir
Bence Suzuki Burgman Street hemde 30k artıyor
Diablo Rosso SC veya ayarında lastik takarım ve bilimium aksesuar ile de sararım sonra yine rahat 10k kalır onunla da uzun süre bedavaya binmiş ve bakım yapmış sayarım
suzuki hiçbir zaman ; honda ve yamaha gibi gulyabani fiyat politikası yapmadı
Üç büyüklere karşı dik durmaya çalışan Trabzonspor gibi düşünmek lazım , heriflerin RnD'si veya üretim kapasitesi vb. onlar kadar iyi değil o yüzden fiyat noktası konumundan vurmak zorundalar
ki şu da var burgman street 125'in 2024 modelini 150k'ya bırakıyor suzuki yani bir yıl az ama yine sıfır sayılır , kafadan 50 kağıt cepte ama özelikle 2025 pcx'e göre 90 kağıt cepte yani tam bir uçurum , dediğim gibi yamaha ve hondaya göre küçük bir marka olunca stoğu eritmek istiyorlar
sıfır motor işi pek mantıklı değil bence özelikle pcx ile çünkü zaten honda ilada almak istiyorsan ikinci el de alınır çünkü honda yani en fazla ne kadar sakat olabilir ki ; aprilia , ktm veya diğer euro markalar olsa biraz anlayabiliyorum ama bu honda yani sıfır alma inisiyatifi benim için yok gibi birşey ve özelikle bu tüketici karşıtı fiyat politikasıyla yok olan inisiyatif daha yok oluyor