Yeni PCX Deluxe satın alan var mı?

Motosikleti
600RR
dün bayide gidip inceledim 125cc scooterın 246 bin tl olmasının açıklanacak bir tarafı yok diyerek konuya giriyorum,fakat deluxe hosuma gitti farlar falan acayip,arka tasarım da şık olmuş gerisi zaten bildiğimiz pcx...2024 modele karşılık konforda artış var mı?

Reklam banner'ına denk geldim , biraz zorla aldırtma hali var diyebilirim , standart kombine fren ama deluxe'ta arka fren disk , bide utanmadan standarta kafam kadar NYLON LASTIK yazmışlar ama deluxe'a da Michelin lastik yazmışlar ... problem şurada lastik markalarından çok model daha önemli yani standart'ın varlığı "deluxe" u zoraki aldırmak amacıyla yapılmış gibi geliyor

ben honda olsam NYLON LASTIK yazmaya utanırdım ne yalan söyleyeyim , ki 2025 yılında deluxe biraz essential havasında mi ki ne ?

ya abi bu işler tüketiciye karşı geliyor bana birazcık

Motosikleti
600RR
abi standartı kuryelere satmaya çalışıyorlar gibime geldi,kurye arkadaşlar da fp lastiği anlaş takıyor diye kıstıkları yerden kısmışlar işte,büyük markalar ne diye utanır ki? sanmam

abi standartı kuryelere satmaya çalışıyorlar gibime geldi,kurye arkadaşlar da fp lastiği anlaş takıyor diye kıstıkları yerden kısmışlar işte,büyük markalar ne diye utanır ki? sanmam
O dev ve bold font ile NYLON LASTİK yazısını gördükten sonra ölürüm de gam yemem , dünyam değişti :ROFLMAO:

PCX iyidir, hoştur. Ama canım ülkemde tabu olmuş artık.
Her ne fiyat olursa alınıyor, satılıyor.

Güncel piyasayı baz alsak da 246 bin çok uçurum.
Forza ile aynı fiyata çekseler, yine bir şekilde satarlar bu mereti, millet hipnoz olmuş gibi.

PCX iyidir, hoştur. Ama canım ülkemde tabu olmuş artık.
Her ne fiyat olursa alınıyor, satılıyor.

Güncel piyasayı baz alsak da 246 bin çok uçurum.
Forza ile aynı fiyata çekseler, yine bir şekilde satarlar bu mereti, millet hipnoz olmuş gibi.
zaten sıfır motor almayı asla tercih etmem şimdi inadına almayasım geliyor , 240k'ya gurme wagyu beef tadında avrupa hiper skuterler varken niye pörsümüş bigmac alayım ki ?

anlıyorum bazı kişilerin olmazsa olmaz sıfır motor düşüncesi var ve saygı duyuyorum ama yani bence durum bu 🤔

Çevremde daha alanı görmedim deluxe modelini ama standart alanlar var
Farkli bir soru sorucam 246 bin TL gibi bir fiyata alınabilecek sıfır olmak kaydıyla en mantıklı motosikletler nelerdir

Çevremde daha alanı görmedim deluxe modelini ama standart alanlar var
Farkli bir soru sorucam 246 bin TL gibi bir fiyata alınabilecek sıfır olmak kaydıyla en mantıklı motosikletler nelerdir
Bence Suzuki Burgman Street hemde 30k artıyor
Diablo Rosso SC veya ayarında lastik takarım ve bilimium aksesuar ile de sararım sonra yine rahat 10k kalır onunla da uzun süre bedavaya binmiş ve bakım yapmış sayarım

suzuki hiçbir zaman ; honda ve yamaha gibi gulyabani fiyat politikası yapmadı

Üç büyüklere karşı dik durmaya çalışan Trabzonspor gibi düşünmek lazım , heriflerin RnD'si veya üretim kapasitesi vb. onlar kadar iyi değil o yüzden fiyat noktası konumundan vurmak zorundalar

ki şu da var burgman street 125'in 2024 modelini 150k'ya bırakıyor suzuki yani bir yıl az ama yine sıfır sayılır , kafadan 50 kağıt cepte ama özelikle 2025 pcx'e göre 90 kağıt cepte yani tam bir uçurum , dediğim gibi yamaha ve hondaya göre küçük bir marka olunca stoğu eritmek istiyorlar

sıfır motor işi pek mantıklı değil bence özelikle pcx ile çünkü zaten honda ilada almak istiyorsan ikinci el de alınır çünkü honda yani en fazla ne kadar sakat olabilir ki ; aprilia , ktm veya diğer euro markalar olsa biraz anlayabiliyorum ama bu honda yani sıfır alma inisiyatifi benim için yok gibi birşey ve özelikle bu tüketici karşıtı fiyat politikasıyla yok olan inisiyatif daha yok oluyor

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Alınmaz. Asla almazdım. Çevremde kimseyede aldırmam. Utanmıyorlar şu alete o parayı isterken. Arkaya abs bile koyamamıslar 250000 tl istedikleri 125cc scootera.

O paraya kesinlikle alınmaz bence de. Ama o paralara alsan da satarken zarar etmeyeceğin bir skuter. Kendi içinde bir paradoks :)

240bin TL ile 2024 model 5000km bile yapmamış ön arka abs frenli 170 cc iki tane SYM sukuter alınabiliyor veya aynı yaşta ve kilometrede 250 hatta 300 cc bir tane SYM veya Kymco alınabiliyor..

Motosikleti
Honda ADV-350
Bende 1,5 ay önce arada kalıp 1000km de 2024 pcx 125 aldım. orjinal çanta, demir vb 160k.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar