Zincire yılan dolandı ssli

Motosikleti
600RR
Selam arkadaslar tarlaya giderken yola atlayan yilan gördüm,hızlı hızlı karşıya geçerken tam üstünden 80 km hızla geçerken arka freni kitleye kitleye sıktım yaklasik 20 metre sonra durabildiğimde yılanı zincire dolanmıs sekilde buldum. Elimle ve avadanlık setiyle biraz ugraşınca çıkardım sonunda ardından eve gelip motoru yıkadım

https://imgyukle.com/i/Vkl0oS

https://imgyukle.com/i/VktIbp

Motosikleti
600RR
Düşmeye canını sıkmada diğer tarafta hepsi dile gelicek biliyorsun dimi full HD izletip hesap soracaklar…

ezilen hayvanlar gittikçe egzotikleşiyor. bir dahakine iguana isteriz.

Geçmiş olsun, istek hayvan varsa Endonezya turu sırasında komodo ejderi güzel gider hocam.

Anadolulu, cahil ve neredeyse hiçbir iyi özelliğini geliştirmemiş... Doğaya saygısız ve evrensel bir ahlaktan yoksun.

Motosikleti
600RR
ezilen hayvanlar gittikçe egzotikleşiyor. bir dahakine iguana isteriz.

hocam mobiletle tilkiye çarpmıştım ama fotosunu bulamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------

Geçmiş olsun, istek hayvan varsa Endonezya turu sırasında komodo ejderi güzel gider hocam.

hocam hedefler büyük nasipse boz ayi ve domuz hedefim de var sonrasında neden olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

Anadolulu, cahil ve neredeyse hiçbir iyi özelliğini geliştirmemiş... Doğaya saygısız ve evrensel bir ahlaktan yoksun.

sen ne diyon la değişik...

hocam mobiletle tilkiye çarpmıştım ama fotosunu bulamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------

hocam hedefler büyük nasipse boz ayi ve domuz hedefim de var sonrasında neden olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

sen ne diyon la değişik...

Ayıyı bilmem de domuzla araba pert eden dolu Şile yollarında bile. Dikkat et geceleri kullanırken kırsaldaysan. Şakası olmaz.

Motosikleti
Ns200 15"
Üstad 4 lü kornaya geri dönsen yolda bi bassan doğal denge için iyi olmazmı? Şaka bir yana çok geçmiş olsun.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Kurtulamayacaksak durumdaysa yapacak bir şey yok ama öteki türlü yazık olmuş hayvana. Kuvvetle muhtemel tarla fareleri böceklerle beslenen bir yılan türü. Üstüne gidip sıkıştırmazsan ısırmaz.

Yalnız makine gerçekten çiçek. Tekerin düz bassın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yazık hayvana. Büyük ihtimalle zehirsiz, zararsız bir tür. Tarlada yılan olması iyi bir şey, fare olmaz, zararlı fare ve diğer zararlıları yer.
Yılana üzüldüm.

Bu ülkede kadın, çocuk olmayı geçtim yılan olmak bile zor. Doğal habitatında kimseye zararın olmadan giderken Anadolulu cahil çomarın biri zevkine üstünden geçiyor.

Motosikleti
600RR
ulan ben tekirdağlıyım siz kime anadolu comaro diyosunuz amk,gelin size medeniyet dersi vereyim mk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar