Arama sonuçlarınız

1. oğuzhankaçar

Soğukta çalışmamaya çare

Merhaba arkadaşlar. Çin malı bir scooterim var. motorumu garajda tutmama rağmen sabahları soğuk diye marş basmıyor. ayak marşı ile 3-5 dakika uğraştıktan sonra çalıştırıyorum. fakat akşam okuldan çıkarken de soğuk yiyen motor gene marş almıyor. herkesin içinde ayak marşıyla uğraşmak pek hoş...
  2. oğuzhankaçar

Stop etme sorunu

mondial 100 loyal motorumu çalıştırıyorum soğuk olmasına rağmen tek marşta çalışıyor. Isındıktan sonra yola çıkıyorum fakat ışıklarda durunca sorun çıkıyor. Sorun şu ; yeşil yanınca yavaşça gaz açıyorum motor stop ediyor. Bu her zamanda olmuyor arada oluyor. Sorun ne olabilir ?
  3. oğuzhankaçar

kedi, köpek konusu

Arkadaşlar köpeklerin tekere işemesi, kedilerin brandaya rağmen seleye oturup tırnaklarıyla seleyi delik deşik etmelerinin çaresi yok mu ? Bir de sabahları brandayı kaldırınca kedilerin motordan fırlayıp korkutlamaları da cabası :)
  4. oğuzhankaçar

30 Ağustos'ta Eskişehir'de bir etkinlik var mı ?

arkadalar merhaba. 30 Ağustos'ta Eskişehir'de bir etkinlik var mı ?
  5. oğuzhankaçar

Motor sıcakken marştan çalışmıyor

arkadaşlar merhaba. scooterim ilk çalışmalarda zorlanmadan çalışıyor fakat motor sıcakken marştan çalıştıramıyorum. ayakla çalıştırıyorum. sizce sorun ne olabilir ?
  6. oğuzhankaçar

Eskişehir mondial servisi

Eskişehirde mondial kullananlar hangi servisi kullanıyorlar ?
  7. oğuzhankaçar

Brandayı kesmişler.

kendi evimde motoru arka bahçeye kilitliyorum. Fakat dün gece bir arkadaşımda kaldığım için motoru kapının önüne kilitledim. üzerini de brandayla örttüm. Sabah motoru baktığımda brandayı bıçakla parçalamışlar. Ne kadar kilitlesek brandayla örtsek de illa ki zarar veriyorlar.
  8. oğuzhankaçar

KUBA SUPERLIGHT 200 kullanıcısı var mı ?

merhaba arkadaşlar KUBA SUPERLIGHT 200 almayı düşünüyorum. bu motor hakkında bilgisi olan var mı ?
  9. oğuzhankaçar

Çalıştırma

motoru 2000 bakıma verdim. bakımdan önce gaz vermeden çalışıyordu sadece marşla , şimdi ise gazı hafif açmam gerekiyor marşa basarken. usta rolantiyi arttırdım demişti bakımda ondan olabilir mi sorun? yoksa başka bir şey mi var?
  10. oğuzhankaçar

motoru saklamak

arkadaşlar tatil için 12 gün memlekete gidip geleceğim. motorum 100lük olduğu için onsuz gitmek zorundayım. 400 km yol gidemez çünkü. bu 12 gün için motorumu garajda nasıl muhafaza etmeliyim ?
  11. oğuzhankaçar

yağmur ıslandı

merhaba arkadaşlar bugün motorum yarım saat kadar yağmurda kaldı. çalışmasında bi sorun yok ama değişik bir koku geliyor. bunun nedeni ne olabilir ?
  12. oğuzhankaçar

Mondial Loyal kullanıcısı var mı ?

merhaba arkadaşlar aranızda mondial loyal 100 kullanıcı var mı ?
  13. oğuzhankaçar

motor nasıl yıkanır?

arkadaşlar scooter motorumu yeni aldım nasıl yıkamam gerekiyor ?
  14. oğuzhankaçar

Soğuk havalarda çalışma sorunu?

Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce mondial 100 loyal aldım. 650 km yaptım. Motordan çok memnunum fakat soğuk havalarda özellikle sabahları motor ilk çalıştırmalarda zorluk çıkartıyor. Marş basıyor fakat motor çalışmıyor. Ayak pedalıyla 5 6 kere basıp motoru ısıtıyorum sonra marş ile çalıştırıyorum...
  15. oğuzhankaçar

Soğuk havalarda çalışma sorunu?

Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce mondial 100 loyal aldım. 650 km yaptım. Motordan çok memnunum fakat soğuk havalarda özellikle sabahları motor ilk çalıştırmalarda zorluk çıkartıyor. Marş basıyor fakat motor çalışmıyor. Ayak pedalıyla 5 6 kere basıp motoru ısıtıyorum sonra marş ile çalıştırıyorum...

Yeni mesajlar