Cümleten selamın aleyküm. Bugün ilk olarak Emiroğlu Motor Ticaret'e gittim. Hem mondial servisi hem de yedek parça tedarikçisi olarak görünüyor internette. Kanuni Mondial ve Servis adamın 3 tane dükkanı var yan yana

. Aktarma kayışı yağ değişimi motor bakımı(Subab mubab bişeyler dedi ama ben unuttum şimdi) 125-150 lira arası tutar. Üstüne içinde bozulmuş malzeme varsa onu da değiştirip parasını alacaklar. Aküyü de sordum 55 lira dediler. Mekan biraz darphane gibi geldi adamlar pek yüzüne bakmıyor toklar baya. Sonrasında motorun eski sahibinin gittiği Oğuz motora gittim. Orası da mondialin sitesinde Oğuzhan Emiroğlu diye geçiyor. Direk sanayi dükkanı adamla konuştum motor bakımı(Yine sübab balata kontrolü falan), yağ değişimi, aktarma kayışı(40 lira dedi) 150-160 lira dedi. 7 liraya da kayış olduğunu söyledi al gel takarım ama ben kaliteli malzeme kullanıyorum parçalar zaten Çinden geliyor onun da kötüsünü takarsan sen düşün diye konuştu. Usta güleryüzlü paylaşıma açık ve iyi birine benziyor. Emiroğlu Motor da sevise bırakıyorsun şu zamana biter diyor orda bekleme şansın pek yok. Oğuz Motor da ise aşağı yukarı aynı mantık sabah bırak akşam al diyor ama dükkan daha geniş ve ustayla sohbet ederken motorun yapılışını falan izleyebilirim gibi geldi

Sonuç olarak çarşamba sabahı Oğuz Motora gitme kararı aldım. Fiyatlar dışındaki görüşlerim tamamen kendi fikirlerim ve usta seçimimdir. Orası kötü burası iyi diyemem herkes kendi görüşüyle istediği yere gidebilir

@fevenes arkadaşın söylediği yere de gittim fakat tabelasında kocaman elektrikli bisiklet yazıyordu içeriye dışardan göz ucuyla baktım pistonu olan bi motor gözükmüyordu hiç girmeden eve gazladım.