Soğukta çalışmamaya çare

Merhaba arkadaşlar. Çin malı bir scooterim var. motorumu garajda tutmama rağmen sabahları soğuk diye marş basmıyor. ayak marşı ile 3-5 dakika uğraştıktan sonra çalıştırıyorum. fakat akşam okuldan çıkarken de soğuk yiyen motor gene marş almıyor. herkesin içinde ayak marşıyla uğraşmak pek hoş olmuyor. bu durumun bir çaresi yok mudur?

Bujini değiştir derim arkadaşım senin kadar olamasada benim motosikletimde zor çalışıyordu biraz. buji'yi değiştirdikten sonra tek marş alıyor artık sabahları bile.

Son düzenleme:
Aynı sorun bendede var bujiler değişti ama sabahları yada sogukta beklediği zaman motor marş almıyor. mecburen ayaklığı kaldırıp ayak marşı ile çalıştırıyorum yanlız ayak marşını bir yada ikinci basışta alıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Belki yeteri kadar gaz açmıyorsunuz

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
yeni bir akü ile 1 senelik akü arasında illaki bir fark olur... eski akü daha cabuk boşalır...
size tavsiyem el marşına basmadan önce hava filtresinin girişini bir elinizle kapatıp diğer elinizde marşa basın...
tam odak noktayı bulmak için eliniz az çekin veya yarısını acın vs... tam odak noktayı bulun...
motor hava cekmediği için daha cabuk çalışacaktır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar