Soğuk havalarda çalışma sorunu?

Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce mondial 100 loyal aldım. 650 km yaptım. Motordan çok memnunum fakat soğuk havalarda özellikle sabahları motor ilk çalıştırmalarda zorluk çıkartıyor. Marş basıyor fakat motor çalışmıyor. Ayak pedalıyla 5 6 kere basıp motoru ısıtıyorum sonra marş ile çalıştırıyorum. Bu normal mi ve ya sorun nerde çaresi nedir ?

orh

jikle yokmu ilk çalıştırıken jikle birde gaz aynı anda bas hafif ısınana kadar gazı bırakma sonra jikleyle biraz daha ısıt düzelir soğuk havalarda normaldir bendeki tvs de çok soğukta çalışıyodu ama stop ediyodu böyle çözdüm kışın dediğim olay çok soğuklarda

yaw bu çin motorların hepsini çukura gömeceksin , yakacaksın, millete eziyet, zamanında sıfır km aldığım kanuni scooterla 50 kere yolda kaldım, soğukta çalışmazdı, sıcakta çalışsa bile nazlanırdı. Gittim sym jet 4 aldım, alana kadar bu soğukta çalışmama muhabbetini tüm scooterlar yapar sanıyodum, :) yokmuş öyle bir şey, bir kere bile teklemedi. Devlet el atsın da ötv , kdv insin, millet japon , İtalyan filan binsin, yolda tekeri kopan , freni tutmayan motorları görmeyelim..

hocam kesinlikle hor görmek değil niyetim lütfen yalnıs anlasılmasın. kendimde klas birşey sahibi değilim zaten.

Gerçekçi olmak gerekirse 'Çin' firmalarınca yapılan motosikletlerde malesef durum böyle.
Kazasız sürüşler
:)

o paraya o motor çalışması bile şükürlük.. o yüzden nazar değmesin diye ses çıkartilmadan binilmesi tavsiye edilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar