Arama sonuçlarınız

1. S

Grenajımın soluk kısmını geçirmek için nasıl bir yol izlemem gerekli?

Arkadaşlar Merhaba dominar250 motorsiklet aldım.Arka kuyruk granejinde yazı üstüne yapıştırılan kağıt bantları sökerken bant izi kaldı.Bende benzinle bezle sildim çıkardım, sonra ışıklı bir alanda farkettim ki vernikmi artık cilasımı boyanın gitmiş, çok hafif çizik gibi, soluk duruyor bezle...
  2. S

Yeni motor alıcağım cbr250 r25 lütfen yardım edermisiniz?

Yeni bir motorsiklet alıcam motorsiklet tecrübem makineye kadar var problem yok onda fakat hondanın cbr250 egzosunu beğenmiyorum r25 de yatak sarar motor çabuk kitler gibi muhabbetler var napıcağım bilmiyorum uzun yolda yapıcam istanbul mersin yardımcı olurmusunuz?lÇok teşekkür ederim hepinize...
  3. S

Buluşma,İstanbul

Akşam buluşup gezebiliriz hatta sabahlayada biliriz hoş sohbet çekirdek falan gelmek isteyen olursa iletişime geçsin istanbul içi teşekkürler herkese iyi akşamlar
  4. S

Akşam buluşması / istanbul / çekirdek , çay

Akşam hep beraber buluşup termosta çay ve çekirdekle beraber sahilde güzel bir buluşma yapalım diyorum buluşma saati akşam 9 gelecek olan 0537 544 34 73 whatsaaptan yazabilir :) iyi forumlar saygılar.
  5. S

Motor alıcam plaka sorgulatabilirmisiniz ? acill

Akşam motoru alıcam plaka sorgulatabilirmisiniz şimdiden çok teşekkürler plaka 34 zl 1713
  6. S

Motorsiklet alıcam yardımlarınıza ihtiyacım var

Öncelikle selamun aleyküm.Abilerim ablalarım ben 18 yaşındayım Allah izin verirse motorsiklet alıcam.Fakat 3 seçenek arasında kaldım apache 2013 kasa , Rks 200 cc , Bajaj pulsar 200 ns 7 milyara kadar bütçem var ikinci ele bulaşmak istemiyorum motorsikleti iş için değil gezmek için alıcam.1 ayda...
  7. S

Yıkılan Hayaller !

Öncelikle kendimi tanıtıyorum yaşım 17 ismim burak istanbul avcılarda oturuyorum.Tek hayalim motor olan hatta motorum olsun sadece ona bakarak 5 yıl rahat yaşarım dıyebılen tıplerdenım yanı motoro tutkum o kadar buyukku yaz yaz bıtmez.En guzel kızı verseker 125cc cınlı motosıklete bıle degısmem...
  8. S

direksiyon dersi

Ben motor ehliyeti almak icin sürücü kursuna yazıldım.hersey guzel tabi hayalimi gerceklestiricem fakat direksiyon sınavında 8 ciziliyormus trafige cıkılıyormus normalde vitesli motor kullandım fakat yapabilirmiyim diye cok korkuyorum icinde heycan var simdiden napicam bilmiyorum yardım lütfen...
  9. S

Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım

Küçüklüğümden beri tek hayalim motorsiklet sahibi olmaktı tabi bilincsizce hemem motoru almak isterdim ehliyet ve ekipmandan önce onların bir önemi yoktu benim içim foruma üye olduktan sonra bunların motordan daha önemli olduğunu öğrendim para biriktirdim bugun ehliyete yazıldım ve para...
  10. S

tecrübelerinizle yorumlarınız kuba cıta 170F sizce nasıl

Kuba 170f sizce nasıl.bazıları sibob keser falan dedi ama pek bilgim yok yardimci olurmusunuz tesekkurler
  11. S

Babadan oğula bir motosiklet hikayesi

BELKİ BİR ÇOĞUNUZ OKUMUŞTUR OKUMAYANLAR İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM SAYGILARIMLA.. Birçok babanın ve annenin korkusu oğlunun motosiklete binmesidir.Ölümden ve başka her türlü tehlikeli durumun çocuklarının başına gelmesinden korkarlar. Benim senin başına gelmesinden en çok korktuğum şey ise...
  12. S

Tek isteğim, gerçekleştirmeme fikir verecekler

öncelikle foruma yeni üye oldum ve tüm abılerım ve kardeşlerim SELAMUN ALEYKUM Ben 18 yaşındayım daha doğrusu doldurmama 5 ay var , tek hayalim bir motorsikletimin olması tabı gorunusu güzel yarışmotoru tarzında bırazda cc ıyı olsun ısterım uzun yola falan gıderken yarı yolda bırakmasın benım...