Yıkılan Hayaller !

Öncelikle kendimi tanıtıyorum yaşım 17 ismim burak istanbul avcılarda oturuyorum.Tek hayalim motor olan hatta motorum olsun sadece ona bakarak 5 yıl rahat yaşarım dıyebılen tıplerdenım yanı motoro tutkum o kadar buyukku yaz yaz bıtmez.En guzel kızı verseker 125cc cınlı motosıklete bıle degısmem o derece neyse yaş geldi çalışıyorumda allaha sukur hayalımı gerceklestırmek ıcın para bırıktırmeye baslasdım ılk maasımı aldım ve ehlıyete yazıldım hersey o kadar guzeldıykı gece uyurken motor kalkarken motor o derece yanı forumda her konuyu okumacalar falan neyse ehlıyete yazıldım evrakları hazırladım tek parmak ızı kaldı karakola gıttım vermek ıcın kımlıgımı kabul etmedı degıstır dedı bende pvc kaplattım gene kabul etmedı uzuldum hatta ağladım bıle dıye bılırım annem Türkiye futbol federasyonunda baskanlıgın sekreterlıgını yapıyor o yuzden her dakıka ızın alamıyor tam ızın aldı nufus ıdaresıne gıttı kımlıgımı yenılemek ıcın bu kımlık kayıttan kalkmıs kayıp raporu verılmıs buna oncekı kaybolan kımlıgımmıs yenısı hala kayıp dıye yırttı yenısını cıkarmam lazımmıs tabı annem ızın alamadı federasyon yogun oldugu ıcın lıg bıtıyor tabıkı herkes orda benım hayeller suya dusmeye basladı ıcımde kırgınlıklar falan kursu aradaım kayıt dondurttum son paramı oraya vermıstım sımdı napıcam bılmıyorum kayıtlar 27 si son annemın ızın alıp alamıcagı mechul benım sevdam motosıklet parada kalmadı denebılır of of akıl verın abılerım ablalarım duygularımı paylasmak ıstedım sadece okuduysanız hakkını helal edın zamanını aldım tesekkur ederım allaha emanet olun

TEKERİNİZ DÜZ DEPONUZ FULL YOLLARINIZ HEP BOŞ OLSUN

Tek derdin bu olsun.

Keşke bütün parayı kursa vermek yerine, birazda "TÜRKÇE" eğitimin için para ayırsaymışsın :)

Senin bu hikayeyi Hollywood gorse film ceker ustunede 1.9 milyar dolar gise hasilati yapar. Yaparmi yapar valla...

Hayırlısı olsun diceksin bir zaman sonra hep hayırlısının olduğunu görürsün. Umarım hayallerin ve senin için hayırlısı gerçek olur

Tek derdin bu olsun.

Keşke bütün parayı kursa vermek yerine, birazda "TÜRKÇE" eğitimin için para ayırsaymışsın :)
Ben sadece duygularımı paylaşmak istemiştim ama telefondan da girince ancak bu kadar oluyor evet türkçem kötü olabilir ama duygularımı paylaşamıcagım anlamına gelmez. He evet derdin laf koymaksa tamam koydu yanı egon tatmin olduysa ne mutlu sana öğrenıcegım cok sey var daha küçüğüm fikir vermek yerıne ınsanların kalbını kırmak hosuna gidiyor galiba. neyse eyvallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

Senin bu hikayeyi Hollywood gorse film ceker ustunede 1.9 milyar dolar gise hasilati yapar. Yaparmi yapar valla...
Film olurda mutlu sonla bitermi orası meçhul

Sıkma canını dostum ben de senin gibiyim, sen en azından aileni ikna etmişsin. Çözülür bunlar... :)

tr select gerçekten pes yani adam derdini anlatıyo dil bilgisi sınavına girmiyo ki..açıkmı arıyonuz sürekli ne anlamadım ki..

Sıkma canını dostum ben de senin gibiyim, sen en azından aileni ikna etmişsin. Çözülür bunlar... :)
AİLEMİ İKNA ETMEK ÇOK ZOR OLDU YANI YILLARIMI ALDI SONUNDA İKNA OLDULAR BU SEFERDE ENGELLER ÇIKIYOR AMA HAYIRLISI KAFA KOYDUM 2 SENEDE GEÇSE OLUCAK ALLAH İZİN VERİRSE

Bazı şeyler de fazla aceleci olmamak gerekir, işin içinde bir hayır vardır olmuyordur. + Evde senin kimliğini çıkarmak için bir büyüğün yokmu?

Bazı şeyler de fazla aceleci olmamak gerekir, işin içinde bir hayır vardır olmuyordur. + Evde senin kimliğini çıkarmak için bir büyüğün yokmu?

ANNEM YOĞUNLUKTAN İZİN ALAMIYOR BABAMLA ANNEM AYRI VEKALETIM ANNEMDE OLDUĞU ICIN BABAMDA CIKARAMIYOR ABLAMDA YANI ANNEMIN CIKARTMASI LAZIM AMA SAYGI DEGER YILDIRIM DEMİRÖREN BİR İZİN VERSE GUZEL OLCAKTA

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Zannettiğinden daha büyük sorunların var abicim.
En güzel kızı verseler 125cc Çinliye değişmem demişsin.

Bence annen oğlumu psikoloğa götüreceğim deyip izin alabilir.

Sen bu yola zaten girmişssin zaten. Bu ay olmaz diğer ay olur ama olur dert etme. Hayırlısı olsun de ..

Zannettiğinden daha büyük sorunların var abicim.
En güzel kızı verseler 125cc Çinliye değişmem demişsin.
I
Bence annen oğlumu psikoloğa götüreceğim deyip izin alabilir.
ABİ PİSKOJİK DEĞİLDE ZEVKLER DİYELİM YANI NAPIYIM KIZI BULURSUN ER YADA GEÇ AMA MOTORSİKLET AYRI BİR TUTKU

evet kızı bulursun ama motosikleti hiç bulamazsın ne yazık ki :silent: parayla eş satın alınmaz ama motor (araç olan) satın alınabilir. nüfus kayıt örneği falan oluyordur, şehrindeki nüfus müdürlüğüne muhtara bir danış. çok basit bir sorun bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar