Tek isteğim, gerçekleştirmeme fikir verecekler

öncelikle foruma yeni üye oldum ve tüm abılerım ve kardeşlerim SELAMUN ALEYKUM
Ben 18 yaşındayım daha doğrusu doldurmama 5 ay var , tek hayalim bir motorsikletimin olması tabı gorunusu güzel yarışmotoru tarzında bırazda cc ıyı olsun ısterım uzun yola falan gıderken yarı yolda bırakmasın benım hıc motorum olmadı hergece uyumadan once hep hayallerını kurdum motorla manısaya falan gıttım ıstanbuldan ama arkadasın motoruyla gıtmıstık ayrıyetten mersınde koyde cok kullandım yanı surmeyı bılıyorum. suan çalışıyorum her ay kenara 500 atabılırım ve motor almak ıstıyorum tabıkı bırde ehlıyet ayrıyetten motor tutkusu olan hıc arkadasım yok yanı bır kactane vardı onlarda para bıtınce gıden dostlardanmıs motorsıklet grubunda olmak haftasonları bır cafede koyu bır cayla motor muhabbetı yapmak benı anlıcak bır arkadasım abımın vs olmasınıda cok ısterdım ama kısmet degılmıs olmadı hayalım alıcagım motorla mersıne gıtmek ıstanbuldan tabı belkı alana kadar forumdan falan bır kardesımız abımızle tanısırız konusuruz samımı olup beraber bıle gıdebılırız alıcagım motor konusunda fıkrınızı ısterım ne almam gerektıgını 5 mılyar falan bırıktırebılırım sıfır ıstıyorum ozellıkle ıstanbulda oturuyorum bırde yazı uzun oldu ama azda olsa ıcımı doktum zamanınızı aldım hakkını helal edın yorumlaarınıda seve seve okurum sımdıden TEŞEKKÜR ederım. hepınız allaha emanet olun

Bir anlık öz güven patlaması ve bütün nefretini, sitemini atmışsın iyi olmuş.

öncelikle hangi motorlar hoşuna gidiyor.

Aleyküm Selam,
Hoşgeldin İnşallah istediğin motosiklete kavuşursun.

Ya kusura bakmayin Ama İçimde kalicagina Buraya yazayim kimsede alinmasin...
Söyle Yuki Kuba Megelli Gibi Markalari Baslangic Motorlu Olarak Tavsiye Ediyorlarya...
Adam zaten Yeni Baslamis Baslar Baslamas Masraf Masraf Masraf...
Bir anda Motor Elinde Kalinca Cinliler Ne Dandik Motor Yapmis Oluyor...
Kimse Alinmasin Gücenmesin Simdi Para Kolay Kazanilan Bir Sey Degil...
cc yüksek Diye Tarz Var Diye Aldanmayin...
Cbr 125 Tavsiye Edeyim Sana Hem Yedek Parca Hem Saglamlik Performans Seni Yolda Birakmaz...

Evet daha ıcımde bırıken cok sey varda susuyorum

Gösterişli olsun yani biraz kaba yarışmotoru gıbı goruntusu olsun yanı teşekkür ederım bu arada

Ya kusura bakmayin Ama İçimde kalicagina Buraya yazayim kimsede alinmasin...
Söyle Yuki Kuba Megelli Gibi Markalari Baslangic Motorlu Olarak Tavsiye Ediyorlarya...
Adam zaten Yeni Baslamis Baslar Baslamas Masraf Masraf Masraf...
Bir anda Motor Elinde Kalinca Cinliler Ne Dandik Motor Yapmis Oluyor...
Kimse Alinmasin Gücenmesin Simdi Para Kolay Kazanilan Bir Sey Degil...
cc yüksek Diye Tarz Var Diye Aldanmayin...
Cbr 125 Tavsiye Edeyim Sana Hem Yedek Parca Hem Saglamlik Performans Seni Yolda Birakmaz...

Adamın yazdıklarını iyi oku sonra cbr125 de.. Sıfır cbr125in fiyatı kaçkı adama tavsiye edıyon.. 5000 tl demıs o fıyata en uygun görünüşüde süper yuki var ondan onu soyledık.. Hem al demedım bak dedım...

Not: cbr125in görünüşü yukinin yanında sönük kalır.. (görünüş diyorum)
Yuki 250
YK250-SPITZER-14.jpg

Cbr125
icohondacbr12502.jpg

Son düzenleme:
Aleykümselam kardeşim, hoşgeldin.

5000 lira gibi bir paraya 0 km ss alman zor. hatta imkansız. ama 2. el yorulmamış bakımları düzgün yapılmış çinli de olsa bir motosiklet işini görür diye düşünüyorum. yuki, bumoto gibi markaların da görünüş itibarı ile güzel makineleri mevcut. yalnız, bumoto calibre'nin öne çıkan özellikleriyle beraber kronik fan sorunu var, onu da daha güçlü bir fanla değiştirerek aşmak mümkün..

bununla ilgili olarak şunu da söylemek isterim, bunları aldığın gibi zarara girersin. yani son kullanıcı senmişsin gibi düşünüp öyle karar vermelisin.

Dilerim ki aradığın arkadaş ortamına kavuşursun.

Sevgiler.

Yorumun için teşekkür ederim abi yuki veya kübada güzel modeller var ama nasıl markalar bılmıyorum pek

yamaha yzf r125 tam senin istediğin gibi cc düşük ama görüntü süper

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------

35d1369561020-yamaha-yzf-r125-yamaha-yzfr125-k-rm-z-2.jpg

EVET MODEL OLARAK HARİKA BİR GÖRÜNTÜSÜ VAR AMA CC BİRAZ İYİ OLSUN İSTİYORUM SONUCTA HIZDA UZUN YOLLARDA ÖNEMLİ DİCEKSİN SENDE HEM UCUZ OLSUN ISTIYORSUN HEMDE IYI OLSUN ISTIYORSUN DICEKSINDE HAYAL İŞTE İNSAN BİRAZ İYİ İSTİYOR AMA BÜTÇEDE ZORLUYOR SONUÇTA HER AY KENARA 500 ATICAM EHLIYET PARASI FALANDA VAR ILK 500 KUMBARAYA ATTIM BILE COK MUTLUYUM HAYALIME BIR ADIM DAHA YAKLASTIM GIBI

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kirmizi-seytann-156560549/detay

Ozaman hyosung bakacaksın,gayet heybetli.Ama hayellerindeki gibi sürüşü kolay değil.Ayrıca önce ehliyet için bütçe ayır,sonra ekipmanlar için,sonra motosiklet.Bunlar zaman ister aceleye hiç gerek yok.Geç olsun ama bilinçli kullanıcı olsun taraftarıyım.

Tabi önce ehliyet ekipman sonra motor her ay kenara 500 atsam 6 mılyar 1 mılyarı ehlıyete gıtse 5 mılyar kalır ustune bıraz ekleyıp motor ve ekıpman dusunuyorum ve tabıkı küçüklüğümden beri tek hayalım olan motorla mersıne gıtmeyı planlıyorum oda seneye yaz falan

ehliyet ruhsat plaka vs 5000 tl nin en aşagı 1000 lirasını düş. Ekipman vs 500 tl tutsa (kaba hesap ) geriye kalır 3500 ilk motorunuz olacak galiba

yarış motoru gibi değilde ybr cg tipi motorları tavsiye edebilirim. zaten şunun şurasında seneye askere gidecegiz bende 18 yaşndayım

askerde gözünüz arkada kalır. askerden sonra daha iyileri nasip olur. veyada cup tarzı motorlara bakmanızı tavsiye ederim

ben cinli motorları kötüleyen tipleri bir türlü anlamıyorum arkadaş. Asya motorda 3000 lira olan motor honda da 6000 lira. Arada ki fark diyorlar neymiş işçilik iyiymiş servis arkasında duruyormuş zaten fiyata bakınca arkada durduğu belli. Asya ile kaza yapıyosun masraf 100 lira hondayla yapıyorsun 250 300 lira ama olsun o japon. Neyse, kardeşim sende benimle yaşıtsın bende ilk başlarda böyleydim yok cbr alacam yok yzf alıcam ama öyle olmuyor sağdan soldan masraf çıkıyor elinde azıcık para kalıyor. Bana kalırsa şimdilik 'karizmatik motorcu' olma hayalini ertele ucuz bir çinli al vur kır parçala neticede kaybedebileceğin büyük para yok. Al i scooter gez dolaş tadını çıkar motorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar