Arama sonuçlarınız

1. Q

Ehliyete bu gün yazıldım. Sorularım var.

Bu gün ehliyete yazıldım adam bana 872 tl para çıkardı toplam kurs ve diyer ücretler dahil 2 taksit yaptı 250 biride 300 tl. Bende sordum eğitim vericekmisiniz diye yine aynı cevap motor sürmeyi bilmiyormusun dedi. Bende bilmiyorum dedim azıcık cub tecrübem var dedim tamam debrajlı motor...
  2. Q

Yeni lastik aldım nasıldır ?

Motoruma yeni takım lastik aldım 2.50/17 ön arka 2.75/17 ebatlarında ırc nin lastiğinden aldım toplam 110 tl para verdim kazıkmı yedim merak ediyorum benim motorun üstünde bulunanlardan iyidir diye düşünüyorum tübless aldım çelik jantlarım var çok bir masraf istermi sambriyelli janta uydurmada ?
  3. Q

grenaj değiştirmek

Bu gün kaza yaptığım daha tamir etmediğim mondial snappy cubım grenajlarını değiştirmek istedim toplam 300 tl tuttu bir takımda lastik aldım 110 tl ye biraz dandikler orjinallerin den iyi ama sonra ben değiştirmek istedim taktım ne var ne yok ne varsa başıma geldi takım yetmedi cıvata yetmedi...
  4. Q

Çalılıklarla sevişme vol.1

İlk kez motordan düştüm gece saat 1 sıraları kafam attı gezmeye çıktım nereye gitsem diye düşünürken dağlık bir bölge var oraya doğru tın tın gitmeye başladım. Hızım 60 km/h nin üzerine çıkmıyordu neyse gidiyorum farlarım yeterince aydınlatmıyor o zaman farkına vardım tempo düşük hafif soğukla...
  5. Q

İnegöl'de elektrikli bisiklet kazası

Abimin ev sahibi olan Sadrettin Yener çok severdim kendisini pamuk gibi bir amcaydı hep hal hatır sorar dua ederdi. Onu feci bir şekilde kaybettik çok üzüldük ailece. Onun amacı sadece tarlaya gitmekti yazda geldi 2 kilo meyve toplayıp gelecekti ama ölüm onu yolda yakaladı...
  6. Q

Gözlerim miyop ehliyet alırken sıkıntı olabilirmi. ?

Abilerim eylülde ehliyet sınavına gireceğim, iş yerinde kamyoncu bir abime sordum ehliyet alabilirmiyim diye alamazsın dedi hayallerim yıkıldı. Sağ 2 sol 1.8 numarası var. Bide lise 2 terk olduğum için bunu araştırdım vs. hiç bir bilgiye ulaşamadım. Lise mezunu olmak şartmı yardımcı olursanız...
  7. Q

İş yerindekiler nedense benden nefret ediyor

İş yerinnde çok zor zamanlar geçiyorum nedense motosiklete binen potansiyel katil hırsız piç kurusu felan sayılıyor. Neyse bi gün ızgaracı adam yaşlı moruk keşke ölsede helvasını yesin dediğim adam diyor ne olum kasklamı geliyorsun sen ne bu haller bırak sen o zenginlere yetişemezsin felan bende...
  8. Q

Yeni bisiklet önerisi

Yaşım 17 5 yaşından beri bisiklete biniyorum. Hiç maliyeti yok denebilir hele ki dişimi tırnağıma takıp para biriktiyorum motora benzin kaza trafik polislerinden korkuyorum 3 bin tl ödemek istemiyorum dediğim gibi hele ehliyete 5 ay kalmışken gerek yok. Bisiklet tepesinden apaçiliklerin çok...
  9. Q

97 oktan katlılı 95 oktan ?

İnegöl'deki BP istasyonunun orda garsonum pompalarla içli dışlıyız içerde muhabbet felan içerde bişey gözüme çarptı fiyat tablosunda yazıyordu 95 oktan kurşunsuz benzin 5.08 95 oktan katkılı kurşunsuz benzin 5.08 Baktım pompalarda 97 diye satıyorlar anlamadım. Ne katmışlar olabilirler :silent...
  10. Q

İlk kazamı yaptım sol kolum çatlak :(

Gece çalıştığım için sabaha kadar takılıyorum sonra yatıyorum bu gün oyunu fazla kaçırdım geç yattım . akşam üstü 4.30 da kalktım işe geç kalmıştım 4 de gitmem gerekiyordu herneyse acele ile kalktım kaskımı takmadım motoru çalıştırdım ısıtmadan gazladım apartmanın garajından çıktım 1. vites 2...
  11. Q

Buralarda yeniyim Bursaya selam :)

Buradaki çoğunluğunuz abim sayılırsınız Herkese merhaba. 17 yaşındayım mondial 100 sfc snappyx cubum var 2 yıl önce babam almıştı. uzun zamandır kullanıyorum fazla gezemedim daha 11 bindeyim ama barkın bayoğlunun dediği gibi 5 binle 20 bine dikkat edin kendime hakim olamıyorum hep tapa gaz...

Yeni mesajlar