- Konu Yazar
Bu gün ehliyete yazıldım adam bana 872 tl para çıkardı toplam kurs ve diyer ücretler dahil 2 taksit yaptı 250 biride 300 tl. Bende sordum eğitim vericekmisiniz diye yine aynı cevap motor sürmeyi bilmiyormusun dedi. Bende bilmiyorum dedim azıcık cub tecrübem var dedim tamam debrajlı motor öğretiriz dedi bende dedim neden sürülmesi daha zor ve tehlikeli olan bir araç için az eğitim ? adamın cevabı bu oldu otomobil kamyon tır motosiklete zaman kalmıyor dedi ? bak seN, adamın eğitmen olduğu bile meçhulken. Neyse fiyat bana biraz fazla geldi ki İnegöl gibi küçük bir ilçede oturuyorum.
Sonra gözük hakkında sorum oldu geçen biri vardı dedi gözülükle gitmiş raporu almaya sadece gözük yazmışlar rapora dedi sen git gözlük ve lens yazdır dedi bende lens yok ileri doğru arada bir kullanıcağım lens alıcam ve motora binicem yakalanırsam sorunu var şimdi hiç yoktan lenste almak istemiyorum ne bileyim soruları çözmek için gittim bir faydası olmadı. Dediğim gibi ücret biraz pahalı geldi. Sizin yorumlarınız almak istiyorum yardımcı olun bana asgari ücretle çalışan bir gencim.
Sonra gözük hakkında sorum oldu geçen biri vardı dedi gözülükle gitmiş raporu almaya sadece gözük yazmışlar rapora dedi sen git gözlük ve lens yazdır dedi bende lens yok ileri doğru arada bir kullanıcağım lens alıcam ve motora binicem yakalanırsam sorunu var şimdi hiç yoktan lenste almak istemiyorum ne bileyim soruları çözmek için gittim bir faydası olmadı. Dediğim gibi ücret biraz pahalı geldi. Sizin yorumlarınız almak istiyorum yardımcı olun bana asgari ücretle çalışan bir gencim.