Arama sonuçlarınız

1. Ü

İnce lastik

Arkadaşlar merhaba. Sorum ince lastik takmak hakkında. Mesela 100 lük lastiğin jantina 90 lik lastik taksak sıkıntı çıkar mi?
  2. Ü

Teknik bir iki soru

Arkadaşlar merhaba, iyisiniz inşallah, bir derdiniz tasanız yoktur umarım... Konuya girelim, bildiğiniz gibi hali hazırda motorların genelinde artçı koltuğu ayrı ve çok yukarıda. Şimdi bu arkadaşınız evli barklı adam olduğu için motor seçerken mecbur eşime de danışıyorum. Yengeniz bajaj boxer...
  3. Ü

Cafe racer meselesi var ya..

Selamlar beyler bayanlar... Hadi risk budur oynayalım, alacağımdan değil ama, şu makinayı alacağım desem ne derdiniz? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-400cc-lik-cafe-racer-ozel-olmak-isteyenlere-9-taksit-0-faiz-323451545/detay
  4. Ü

Istanbul içi yol tavsiyesi

Beyler selamlar. Kısmetse bajaj boxer 150 alacağım yakında. Uğur Mumcu kadıköy arası işe git gel yapacağım. Sorum sizce E 5 i mi, minibüs yolunu mu yoksa sahil yolunu mu kullanalım, hangisi daha güvenli olur? Not: tecrübe çok değil.
  5. Ü

Cg lerin kralı?

Nedir beyler bu işin aslı? 125 cc sinek kalmayan, Çin japon zıvır kıvır farketmeyen, yokuşta 2 kişi ile bayılmayan, İstanbul trafiğinde beni tehlikeye atmayacak bir cg var mıdır? Söz gelimi mondial masti, belderia cd 250 ve benzerleri...
  6. Ü

Bu zamanda 2 zamanlı...

Dostlar, Romalılar... Teknik bilgisi az şu arkadaşınıza bir yol gösterin hele... Klasik motor seviyorum ama alamıyorum. Para pul az, memlekette seçenek neredeyse yok, eldeki seçenekler hep 2 zamanlı. Araştırdığım kadarı ile benzini çok yiyiyor. Başka dezavantajları nelerdir? Çok mu olmaz...
  7. Ü

donör motor hakkında beyin fırtınasına buyrun. (scrambler projesi içerecek.)

Bir süredir Cruiser sürmekteyim. (250 mct) Cruiser ı sevsem de değişiklik istedim ama boyum buna müsade etmiyor. Enduro isteğim sona erdiğinden beri bir scrambler projesi gerçekleştirmek istiyorum. Konumuz donör motosiklet. 150 cc civarında bir kaç seçenek var ama 250cc civarı bir makina...
  8. Ü

street tracker

Arkadaşlar selamlar. Street tracker nedir ne değildir? Elimde bulunan Atsan atılmaz satsan satılmaz 250 mct bu tip döner mi? Oldu da döndü, onu onu iki tekerlekli bir tabuta çevirmiş olur muyum?
  9. Ü

scrambler

Arkadaşlar herkese selamlar. 165 boyu ve yaklaşık 63 cm boyundaki bacaklarım yüzünden motosiklete chopper ile başladım (250 mct) Sonraları motor deneyimini genişletmeye niyetlendim. Pek çoğumuz gibi motosiklet benim için de bir özgürlük meselesi ve özgürlük şehir içine sığmaz. Ben de hem...
  10. Ü

bajaj boxer 150 vs mondial 150 mr vulture

Herkese selamlar. Karşılaştırmamız belli. Kaliteleri, yakıt tüketimleri, dayanıklılık ları vs. Açısından karşılaşrırıldıklarında hangisi ağır basar? Not: mondial ikinci el alınacak, alınan motor scrambler tarzına döndürülmeye çalışılacak.

Yeni mesajlar