street tracker

Arkadaşlar selamlar.

Street tracker nedir ne değildir? Elimde bulunan Atsan atılmaz satsan satılmaz 250 mct bu tip döner mi? Oldu da döndü, onu
onu iki tekerlekli bir tabuta çevirmiş olur muyum?

budur :queen:
Yamaha-street-tracker-00.jpg

tabutun kalitesi ise yapan kişinin becerisine bakar. şu an ki halinden daha sağlam olması muhtemel.

Cafe tipi düz sele, geniş yanaklı lastikler, ve bir iki makyaj farkı görüyorum. Başka ne değişiklikler gerekir?

şöyle bişi ;
121.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

Caferacer dan farkı nedir?

benim gözlemlediğimden cafe racer, asfalt a uygun, ss modu var , bu street tracker ise birazdaha iri jantlar dişli lastikler büyük amortisörler gibi....

cafe racer ile enbüyük farkı gidon. onlarda gidon daha alçak, lastikler görece daha incedir. yani daha hızlı gidebilmek için yapılan modifiyeler.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
mctnin zaten dökülen kısımları motor bloğu değil bence güzel olur. aslında bobber yapsanız daha olur ayaklıklarda önde olduğu için oraya modifikasyon yapmanıza gerek kalmaz..

mctnin zaten dökülen kısımları motor bloğu değil bence güzel olur. aslında bobber yapsanız daha olur ayaklıklarda önde olduğu için oraya modifikasyon yapmanıza gerek kalmaz..

hocam ardçılı binmek istiyorum motora, bobber çift koltukla olmuyor, bir de istanbulun yolları maşallah bizansın yollarından hallice, her çukuru kafamda hissetme istemem.

peki arkadaşlar, mct de bu lastik değişimi tutuşta, çekişte yakıtta ve en önemlisi güvenlikte sıkıntı olmaz mı?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
hocam ardçılı binmek istiyorum motora, bobber çift koltukla olmuyor, bir de istanbulun yolları maşallah bizansın yollarından hallice, her çukuru kafamda hissetme istemem.

peki arkadaşlar, mct de bu lastik değişimi tutuşta, çekişte yakıtta ve en önemlisi güvenlikte sıkıntı olmaz mı?

hmm anladım sizin olayınız trackermış :) o zaman kolay gelsin :)

hmm anladım sizin olayınız trackermış :) o zaman kolay gelsin :)

hocam bobber yapmayı bir ara ok istedim ama işte, süspansiyon meselesi çıktı, e bari "brat" yapayım dedim, o zamanda hatun karşı çıktı :) bobber sevdası başka bahara kaldı :)

arkadaşlar bu geniş yanaklı lastikleri bizim macite takmak güvenlik zaafiyeti yaratır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar