Bu zamanda 2 zamanlı...

Dostlar, Romalılar...

Teknik bilgisi az şu arkadaşınıza bir yol gösterin hele... Klasik motor seviyorum ama alamıyorum. Para pul az, memlekette seçenek neredeyse yok, eldeki seçenekler hep 2 zamanlı.

Araştırdığım kadarı ile benzini çok yiyiyor. Başka dezavantajları nelerdir? Çok mu olmaz işlerin peşindeyiz beyler?

Şu linkteki gibi bi mz yapsam? Abooo...
http://www.tesztmotor.hu/blog/a_legjobb_ami_egy_mz-vel_tortenhet

sevgili dostum, maddi durumun iyi değilse alma zaten bunları. bunlar maddi durumunu daha da bozar. benzin ve yağ parası gerçekten gezmene engel olur genelde yatırırsın motoru. bide bunların temizi pek kalmadı. bu yüzden elektrik arızasıdır, başka arızadır ustalarla uğraşıp durma. biraz daha para biriktirip 4 zamanlı al.

Sevgi Sınırlar içerisinde güzeldir,
Eğer acı veriyor ve öldürüyorsa o sevgi zulümdür,,,

Nereden çıktı bu Derseniz,

2 zamanlı ÇOK GÜZEL HEYECANDIR fakat yakıtı azladır,
bakımı daha ucuzdur,
güçü çoktur,
fazla agresitir,

Farklıdır,,,
Fark yaratır,
eğer seviyor ve göze alırsan 2 ZAMANLI CANDIR CAN......

Abi iki zamanlı demeyin bak elim ayağım titriyor krize girdim gece gece.Çok deli olurlar su gibi içerler ama 100cc iki zamanlı 170 bile yapar.

para pul yoksa hiç bu işe girmeyeceksin bu kadar basit. herkes istediğine sahip olamıyor ne yazık ki.

Sanırım iki zamanlı için doğru zamanda değilim. Cevap veren herkese teşekkürler...

ben honda titan iki zamanlı motor kullanıyorum ve kullanırkende büyük keyif alıyorum çalıştığım fabrika gebzede ben körfezde oturuyorum defalarca çalıştığım yere gidip geldim motorda ne yorulma ne şişme var banamısın demiyor 100 120 leri görüyorum ve iki zamanlıyı seviyorum durumunu düzelttiğin zaman sanada tavsiye ederim acele etme iki teker aceleye gelmez ALLAH gönlüne göre iki teker versin ama 2 ama 4 zamanlı..

Motosikleti
600RR
hey gidi rx 115 ler 140 yapar :DDD
şaka biyane 2 zamanlı daha seri kalkış yapar bakınız yamaha bws :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar