Beyler selamlar.
Kısmetse bajaj boxer 150 alacağım yakında. Uğur Mumcu kadıköy arası işe git gel yapacağım.
Sorum sizce E 5 i mi, minibüs yolunu mu yoksa sahil yolunu mu kullanalım, hangisi daha güvenli olur?
Not: tecrübe çok değil.
Araştırıptamı karar verdiniz bajaj boxer için? Ne gibi artıları var?
anadolu yakası e-5'te neden sol şerit tercih ediliyor? sağ tarafta çok durak olduğundan mı?
bende yeni scooter alıyorum bostancı-acıbadem-moda rotam olacak, acıbadem-bostancı e5ten daha kısa ama ilk başlarda uzatıp bağdat caddesi düşünüyorum, yorumlarınızı alabilir miyim?
birde levent-tuzla ortalama ne kadar sürüyor, merak ettim.
anadolu yakası e-5'te neden sol şerit tercih ediliyor? sağ tarafta çok durak olduğundan mı?
bende yeni scooter alıyorum bostancı-acıbadem-moda rotam olacak, acıbadem-bostancı e5ten daha kısa ama ilk başlarda uzatıp bağdat caddesi düşünüyorum, yorumlarınızı alabilir miyim?
birde levent-tuzla ortalama ne kadar sürüyor, merak ettim.
sol şeritten kast ettikleri en sol şeridin yanındaki boşluktur..genellikle hiç durmadan ilerleyebilirsin oradan ama çok dar ve sol şeritteki bir aracın en ufak sıkıştırmasında çok çok tehlikeli olabiliyor..oradan gitmenizi asla tavsiye etmem
Bağdat cd ise yoğun saatlerde tam bir curcuna araçların arasına bile girmek imkansız çok yakın ilerliyorlar..
ben saat 8 gibi çıkarım Safir e yakınım 2. köprüden ful emniyet şeridi,e5 den de ful emniyet şeridi8.30-45 arası Tuzla Tersaneler de yim