Arama sonuçlarınız

1. S

Motovloger Çekiliş ! Honda Cbr 1000rr (model)

Merhabalar,belki haberiniz vardır ama youtube da motovlog yapan Motosikletten Anlamayan Adam çekilişle 2 Tane 1000 RR Dağıtıyor :) (model) Cuma günü 20.00 da çekiliş sona erecek ve 21.00 da canlı yayında 1-2 motovloger la beaber sohbet eşliğinde çekiliş tamamlanıcak. Motosikletten Anlamayan Adam
  2. S

Honda Otosever Expertiz ?

Merhaba arkadaslar,yakın zamanda honda cbr 125 alma gıbı bı planım var (2. el) bu honda otoseverde expertiz olayı varmı acaba ?
  3. S

Sym Fıddle 125 S 1150 KM BAHÇELİEVLER/İSTANUL

İlanda bütün açıklamayı yazdım.Teşekkürler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-ogrenciden-sym-fiddle-125-s-beyaz-194988479/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
  4. S

Acaba gümrüğemi takıldı ?

E-bay den sipariş verdim ve takip kodunu satıcıdan istedim,ve suan durum bu ama elime ulaşmadı hala.Daha önceki alışverişim ile aynı adres.
  5. S

Bakırköy meydanda kaza !

Karakolun bitişiğindeki otoparka motorumu bıraktım ve otoparktan cıktım,ordan bahçelievler istikametine dogru gelen Honda Cbr1000rr en sagdan giderken yola beyaz sedan bir araba cıktı,motosıklet surucusu arabanın ön tekerlegıne vurarak motordan fırladı ve yere düştü hemen koştuk ettik kask vardı...
  6. S

Nedir bu cbr ların çektiği ?

Liseden berı almak ıstedıgım,2. el ilanlarına her zaman baktıgım cbr 125 ler belkide 2. el alırken en dikkatli olunması gereken motor olsa gerek.Bu ilandan sonra dahada iyi anlıyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-nos-tuplu-cbr125r-180423631/detay Ama vazgecmem bir gün...
  7. S

Bajaj pulsar 200 Ns 2. el fiyatlarındaki saçma değişim ?

Merhabalar forum sakınlerı bundan 5-6 ay önce ehliyetimi kaskımı montumu dizliğimi eldivenimi ve en son scooter ımı alan bir kullanıcı olarak,vitesliye gecıs yapma vaktımın geldıgını dusunuyordum. Neyse konu bu değil. Bajaj pulsar 200 Ns bildiğiniz kadarıyla gecen sene cıktı ve 7300+- fiyatıyla...
  8. S

SJ4000 Aksiyon kamerası / MİKROFON JACK GİRİŞİ YAPILMASI.

Merhabalar bayadır bu aksıyon kamera ısını arastırdım hatta burda AKSİYON KAMERASI PAYLASIM baslıgı var ama bu konu orada kaybolucagı için buraya yenı konu acıyorum. Bildiğiniz üzere SJ4000 de Go Pro gibi mic jack girişi yok.Ama biraz araştırdım ve bi kaç kişi (hatta yabancı forumları...
  9. S

ALPINESTARS mı DAİNESE mi ?

Merhabalar suan scooter surucusuyum seneye naked motora gecmek ıstıyorum; neyse kısacası şu iki mont arasında sizce hangısını secmelıyım ? http://www.motosikletaksesuarlari.com/Dainese-Motosiklet-Montu-G-Laguna-Seca-Tekstil-Siyah-Ceket_8419.html...
  10. S

Kısa mesafede artçı almak ?

Merhabalar gecen gunlerde motorumu aldım ciceği burnunda motorcuyum yani :mrgreen: Sorum şu motorum henuz 60 km de 1-2 km lık mesafelerde artcı alsam problem olurmu ? Hız olarak 50 yi gecmedım daha,artcı aldıgımdada normalden biraz daha yavas kalkıs yapıyorum gazı cok acmıyorum,motoru...
  11. S

Bakırköy meydan otopark ?

Merhabalar istanbul bakırköy e gittıgımızde bırakabılıcek bı otopark varmı acaba ?
  12. S

Küçükte olsa aldım motorumu(Sym Fiddle 125 s)

Merhabalar geçen seneden beri başlayan tutkum cbr 125 e olan aşkımla baslamıstı ehliyetimi aldım ama bir türlü alamadım motoru baktım cbr alamıyorum 2 teker olsunda ne olursa olsun dedim :mrgreen: Uzun süre arastırdıktan sonra 10 larda motor arasında kaldım bunlardan bir kacı Fiddle,D'elight,Pcx...
  13. S

Bayi tavsiyeleri;Honda pcx 125;Bayilerdeki davranışlar.

Merhabalar A2 ehliyetimi ve ekipmanlarımı almış biri olarak Honda Pcx 125 motorunu almaya can atan biriyim, Bugun otosever hondaya gittim sözde müşteriyim gittim. Merhaba dedım bilgisayara bakan biri tarafından takılmadım bile, Pcx 125 varmı acaba diye sordum,sert bir ifadeyle ''Yok,kapora verıp...
  14. S

Ls2 FF384 Asphalt İnceleme !! Ve 1-2 soru

Merhabalar sipariş ettiğim kask bugun geldi.Öncelikle söyliyeyim daha motor sahibi değilim ama önce ekipmanları tamamlamak istedim,oyuzden sadece dış görünüm ve astar kalitesini test edebildim,rüzgar alırmı bugu yaparmı vs bunları bılemıyorum. Kask ta görüntünün hiç bir önemi yok biliyorum ama...
  15. S

Yamaha D'elight Kullanıcaları.

Merhaba scooter alma adayı olarak ve biraz baktıgımda retro tarzı bu scooter hakkında pekde bilgi bulamadım, Kullanan kişiler eksilerini ve artılarını paylasabılırmısınız Özellikle fiziksel özelliklerinizle beraber(Boy Kilo) Tesekkurler.
  16. S

Analar babalar bunları gördükçe tabi ki izin vermez,haklılar.

Bir birey bilinçsiz olurda bu kadar olmaz,koruma takmak çokmu zor anlamıyorum.Sonra ailerler bunları gördükce izin vermez Bkz:''Uyyyy geçen pizzacı çocuk eziyodu beni ayol,çok tehlikeli motor'' http://www.dailymotion.com/video/x21nujo_fast-food-u-yanlis-anlayan-adam_news?start=2
  17. S

Motor satın alma ile ilgili.

Merhabalar yasım 18 honda pcx 125 almayı planlıyorum. Artık cahillikmi sorduğum şey bilmiyorum ama daha önce bu şekilde bi alışverişim olmadıgı ıcın bılgısızım. Honda ya gidiyoruz istediğimiz makinayı alıyoruz peki bunun ödemesi nasıl oluyorsa motor 5 liraysa 5 lirasınıda nakitmi veriyoruz ...
  18. S

Ehliyet alırken sorun çıkarmı ?

Merhabalar forum sakinleri, Mart ayındaki sınava girmiştim yazılı sınav ve uygulama sınavını gectım belgemi aldım kurstan fakat o zamandan beri hala geri kalan işlemlerimi yapmadım (emniyete gitme,kan grubu kartı vs) öğrencilik hali,şimdi geri kalan işlemlerimi yapmaya calısıcam 1 ay içerisinde...
  19. S

Çene açılır kaska olan rahavet ??

Merhaba forum sakinleri iyi akşamlar, Abilerim gerek motosiklet.net üyeleri gerek diğer forum üyeleri gerek AEA adam gibi abilerimiz gerekse kask satıcıları(bilinçli olanlar) çene açılır kask önermemekte,ama sokakta gördüğüm bütün abilerim Enduro dan tut scooter a 8/10 Çene açılır kask...
  20. S

Kararımı değiştirdim,bir kaç sorum var.

Merhabalar mt üyeleri iyi günler, Bayadır bu sitede üyeyim daha cok okuyucu olarak,A2 ehliyetimi aldım ve motoruma da karar vermiştim Honda Cbr 125 r almayı düşünüyordum hatta kesin başka motoru dusunmuyodum sürekli o motoru arastırdım . sından , üne kadar ama motor tutkumun yanında bu motoru...

Yeni mesajlar