- Konu Yazar
Merhabalar istanbul bakırköy e gittıgımızde bırakabılıcek bı otopark varmı acaba ?
Bakırköy Yenimahalle de ki Migrosun altında kat otopark var, baya iyi, aylık 90 tl, günlük biraz tuzlu tam hatırlamıyorum ama kaç tl idi, Capacitye bırakıyordum burayı keşfetmeden önce hiç bi sıkıntı olmadı o zamanlar, sürekli bırakıyorudum üstelik, gece motoru bıraktıysan, sabah 10 da içeri alıyorlar AVM ye normalde ama sen otoparka geldim dersen 9 dan sonra girebiliyorsun. Üstelik ücretsiz![]()
İstasyonun arkadasında nerede var hiç rastlamadım :silent:
Peki su karakolun ordaki otoparki kullanabiliyomuyuz ?
Serkan dediğin yeri de biliyorumBugun gittim oranın önünden gectım sonra oranın aşağısında Terrakki caddesiydi galiba meslek lisesinin orda ispark otopark ı vardı 3 saat gibi bi süre bıraktım 3 lira aldılar.Biraz arkada kalıyo,aslında karakolun oraya bırakıcaktım unuttum :mrgreen:
Dönüştede oraya bi göz attım motosikletler bekcı klubesının yanına bırakmıstı bencede orası gayet güvenlı artık oraya bırakırım.
Beyler hangi karakol bu dediğiniz? Bakırköy kaymakamlığıyla yanyana olan büyük polis merkezi mi?
Onun tam olarak neresinde bu otopark?
Bakırköy Cumhuriyet Meydanı ( Saatin olduğu meydan ) orada ki karakol, Mezarlığın karşısında ki karakol ( kaymakamlıkla bir mi onu bilmiyorum gerçekten ) Bu karakolu karşına aldığında sol tarafında kalıyor otobüs durağının solunda. Hiç anlatamadıysam Minibüs kalkış noktasını biliyorsundur ara sokaktan, işte onun tam karşı tarafında kalıyor. Garanti Bankasının şubesi var hatta yan yana ( ara da sadece yol var ).
Google Koordinatı : 40.982538, 28.871178
Tamam çok teşekkürler. Bende bi bakıyım bugün oraya.