Arama sonuçlarınız

1. santo78

Motoinman - Yeni bir Motovlog

Arkadaslar merhaba, Ben Bangkok'ta yasiyorum ve Turkce motovlog yapiyorum. Imkanim oldugunda yada canim cektiginde video yapip yukluyorum. Ilklerden degilim ama sonuncuda olmayacagim :P Eger videolarimi begenirseniz, lutfen abone olmayida unutmayin. En son videomu'da buraya ekledim kanalima...
  2. santo78

Bugun CBR650F Aldim (Resimli)

Merhaba arkadaslar, Gecen haftalarda hatirlarsaniz CBR650F alicam , rengine karar veremiyorum diye anket acmistim. Bugun honda ile randevumuz vardi gittik , aslinda kirmiziya karar vermistim ama mat siyahi dunya gozuyle gorunce cok cok hosuma gitti ve kararim degisti (hatunda siyah istiyordu)...
  3. santo78

Motorlu gezi videolari 18+

Eger motorlu gezi videolarini falan seviyorsaniz bu arkadasin videolarina bayilacaksiniz. Tam motovlog tarzi olmasada vatandasin iliginc bir tarzi var. Konusmalar bazen kufurlu olabiliyor o nedenle 18+ koydum. Umarim begenirsiniz ben hep zevkle izliyorum. Asagida arkadasin Italya gezisinden bir...
  4. santo78

Araba suruculerini bilgilendirme Filmi

Merhaba arkadaslar, Asagida Amerika'da araba suruculerini bilgilendirmek icin yapilan bir filmi burda paylasmak istedim. Film ingilizcedir kusura bakmayin. Eger icimizden bir arkadas Turkce altyazi yaparsa bunu direk turkce altyazili youtube'a atabiliriz.
  5. santo78

Motosiklet Bir Tutkudur....

6. santo78

Ucuz online alisveris sitesi - Benden kiyak

Sizlere motoin.de gibi ucuz bir site daha sunuyorum, http://www.motardinn.com 3-5 gun icinde DHL'le yolluyorlar ama DHL fiyatlari Motoin gibi sabit degil agirliga gore. Cok sey alirsaniz kombine yapip karliya geliyor. Hayirli olsun.
  7. santo78

Tek Teker (Videolu)

Adam super , devamli tek teker gidiyor. :queen:
  8. santo78

CBR650F Renk Secimi

Bir ikinci el CBR600RR alma isim vardi o yatti , su anda sifir CBR650F alma asamasindayim. Bizim burda iki renk var , Mat siyah ve Kirmizi. Sizce hangisi daha guzel? Asagida iki renginde videosunu koydum. Cevaplariniz kafamdaki fikri belki dahada pekistirebilir. Mat Siyah Kirmizi
  9. santo78

Bir sonraki motosikletiniz ? Resmine gunde 5 kereden fazla baktiginiz hayaliniz...

Evet baslikta soyledigim gibi bir sonraki motosikletiniz ne olacak? Gercekci olmak kaydiyla. Bu su demek bos hayal degil gercekten 1-2 sene icinde almaya durumunuz olan motorsikletin resmini burda bizlerde paylasin. Birden fazla tercihi olanlar onlarida ekleyebilir. :cat:

Yeni mesajlar