Bugun CBR650F Aldim (Resimli)

Merhaba arkadaslar,

Gecen haftalarda hatirlarsaniz CBR650F alicam , rengine karar veremiyorum diye anket acmistim. Bugun honda ile randevumuz vardi gittik , aslinda kirmiziya karar vermistim ama mat siyahi dunya gozuyle gorunce cok cok hosuma gitti ve kararim degisti (hatunda siyah istiyordu). Parasini falan odedik , birazda resim cektim ama 28'inde evime teslim yapacaklar. (Anahtarini verdiler ama) Cok mutluyum ama zaman nasil gececek simdi :silent: neyse bekliyecez artik. Allah herkesin istedigi motoru alabilmesini nasip etsin. Cok guzel bir duygu.

Honda'da beklerken cektigim fotoraflar ve hayalim 1000RR,

GY1V2V.jpg

vEo95D.jpg

0q2dDV.jpg

ZD14dz.jpg

Benim motor ,

d5qpXZ.jpg

n7GnE1.jpg

OqdgV0.jpg

vEo9XO.jpg

8gEBMV.jpg

VE ve Anahtarlarim :flower:

d5qpGL.jpg

Motor eve teslim edildikten sonra yine resim ve video falan atarim :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayirli olsun cokkkk guzel :)benim de son duragim olacak insallah.kazasiz belasiz kullanin

Allah kaza bela vermesin hocam.. Maşallah.. :cat: Eve teslim olayı güzelmiş.. :thumleft:

Hayırlı olsun. Şafak 6 çabuk geçer ama motosiklet almanın en sıkıntılı noktası alıyosun ama sonunda hep bekleme oluyor :)

allah kaza bela vermesin,türkiyede eve teslim olayını geçti bir sürü ıvır zıvırla uğraştırıyorlar,eve teslim olayı süpermiş :)

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah benimde beğendiğim renk türk lirasıyla kaça geldi merak ettim

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah benimde beğendiğim renk türk lirasıyla kaça geldi merak ettim

Eyvallah , herkese tesekkur ederim iyi dileklerinizden dolayi.

Karali burda fiyati 9250 Amerikan dolarina civarina geliyor. TL kurunu takip etmedigim icin tam kac TL'ye geliyor pek bilemiyorum.

hayırlı olsun hocam kazasız, belasız sürün
Bugün bende bayiye uğradığımda mat siyahı görmüştüm gerçekten müthiş duruyor :)
Tekeriniz düz bassın

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin . :)

orh

hayırlı olsun benimde düşündüğüm bir model Allah kaza bele vermesim güle güle kullan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun bende cbr 125 i sattım ve cb650f alıcam tricolor un siparişini verdik bakalım 1 aydır bekliyoruz.sizin resimlerdede görünce motoru bi an hondayı arayıp kavga edicektim sonradan yabancı ülke olduğunu anladım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar