Motoinman - Yeni bir Motovlog

Arkadaslar merhaba,

Ben Bangkok'ta yasiyorum ve Turkce motovlog yapiyorum. Imkanim oldugunda yada canim cektiginde video yapip yukluyorum. Ilklerden degilim ama sonuncuda olmayacagim :p

Eger videolarimi begenirseniz, lutfen abone olmayida unutmayin.

En son videomu'da buraya ekledim kanalima ordan ulasabilirsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başarılar kısa kısa şehir içi olaylar veya oradaki yaşama ait bilgiler versen öyle videolar çeksen bence baya tutar :)

Tebrikler abone oldum.İlgiyle takip edeceğim.Bangkok ta olman oldukça farklı:)
Benim kanalımda Tayfun Bora, Vlog değil ama videolar mevcut abone olmak istersen beklerim:cat:

başarılar kısa kısa şehir içi olaylar veya oradaki yaşama ait bilgiler versen öyle videolar çeksen bence baya tutar :)

Tesekkur ederim , yil sonu nedeniyle islerim biraz yogun yeni yilda kisa kisa videolar yapacam degisik iceriklerde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

takibe takip ,like a like ,atara atar ,gidere gider kazasız belasız

hocam imzandaki kanal adresini youtube da aradim ama yok. Kanalin adini verirsen bakmak isterim.

Tebrikler abone oldum.İlgiyle takip edeceğim.Bangkok ta olman oldukça farklı:)
Benim kanalımda Tayfun Bora, Vlog değil ama videolar mevcut abone olmak istersen beklerim:cat:

Tesekkur ederim , kanalin guzel abone oldum , bu arada 3rd person view olayinda kamerayi nereye sabitledin? Top case falanmi var arkada?

Teşekkür ederim bende:)
Bu soruyu soran 500.cü kişisin:) Söyleyeylim nasıl yaptığımı.Selfi çubuğunu arka selenin tutma yerlerine plastik kelepçe ile sabitledim.Çekim yapmadığım zamanda çubuğu kısaltıyordum.Motorun uygunsa aynısını uygulayabilirsin.O açıdan bence çekim güzel oluyor:cat:

Tesekkur ederim , kanalin guzel abone oldum , bu arada 3rd person view olayinda kamerayi nereye sabitledin? Top case falanmi var arkada?

Bu soruyu soran 500.cü kişisin:) Söyleyeylim nasıl yaptığımı.Selfi çubuğunu arka selenin tutma yerlerine plastik kelepçe ile sabitledim.Çekim yapmadığım zamanda çubuğu kısaltıyordum.Motorun uygunsa aynısını uygulayabilirsin.O açıdan bence çekim güzel oluyor:cat:

hocam arada kardeşinin atarlı videolarını da bekliyoruz.

Evet aci gercekten guzel ve insanin kendinide videoda gorebilmeside baska bir guzel :)

Kullandigin kelepcenin linki varsa gormek isterim :)

Hayırlı olsun başarılar. Videoda ki virajlı yollar çok güzel. O manzarayı, o güzel virajlı yolları izlerken daha sakin güzel müzikler seçmeniz daha iyi olacaktır. :)

Ayrıca ilk videonuzu izledim, konuşmalarınız kesik kesik ve bir akıcılık yok. Ona da dikkat ederseniz daha da izlenebilir olur.

Örneğin, Motorcu Muhabbetleri, Yeni America'da ki Vlogger Tek Tabanca gibi. :)

Abone olup destek vericem. :)

Müzik çok kötü, izleyemedim. Manzara ve yollar çok güzel.

Genelde kendi dinledigim tarzda muzikleri koydum , tabii zevkler ve renkler tartisilmaz. Elektronik muzik seviyorum trance ve electro house tarzi seyler. Aliskin olmayana garip gelebilir yinede sagol zaman ayirip baktigin icin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar