CBR650F Renk Secimi

CBR650F Renk Secimi

• Kullanılan toplam oy
    39
Bir ikinci el CBR600RR alma isim vardi o yatti , su anda sifir CBR650F alma asamasindayim. Bizim burda iki renk var , Mat siyah ve Kirmizi. Sizce hangisi daha guzel? Asagida iki renginde videosunu koydum. Cevaplariniz kafamdaki fikri belki dahada pekistirebilir.

Mat Siyah

Kirmizi

L

LifeisBike

Kirmizi olsun 5 kuruş pahalı olsun der geçerim :):cat: Kırmızı şeytan.

valla bana görede siyah...her motora gidiyor abicim,siyah zorda olsa güzel...

dd50fd46-c591-478b-bf58-13c44fc89f5c.jpg

HRClisi daha güzel ama HRC de sıkıntı varsa siyah

aslında böyle bir soru yanlış gibime geliyor:)
yani hangi renk hoşuna gidiyorsa onu alman lazım:)

Antalya da bayide beyazını gördüm bu motoru siyah değil beyaz ya da açık renk kullanmak gerektiğini düşündüm .Motorun tüm şekillerini çizgilerini belli edecek renk tercih edilmeli bence . Ben siyah hastasıyımdır ama beyaza bittim bütçe oluşturduğum an bulabilirsem hrc renkli versiyonunu olmadı o saten beyazı alacağım .Eğer getirtme şansınız varsa beklerseniz beyazı yada gri var yoksa kırmızı güzel .Siyah bu motor için değil.

honda nın kırmızısı guzel yegenımde cbr 250 kırmızı var cok guzel duruyor oda sıyah alıcaktı kırmızı yı gorunce onu aldı daha guzel duruyor ... tayland da fıyatı nedır bu aracın... burda 28.500 tl

honda nın kırmızısı guzel yegenımde cbr 250 kırmızı var cok guzel duruyor oda sıyah alıcaktı kırmızı yı gorunce onu aldı daha guzel duruyor ... tayland da fıyatı nedır bu aracın... burda 28.500 tl

9240 Amerikan dolari civari.

Bu motorun beyazını gördüğümde çok beğenmiştim ben olsam siyahı da kırmızıyıda almaz, beyazını alırdım. Fakat bu tercih meselesi burada sormanız gereksiz olmuş. Bizim değil sizin beğenmeniz lazım motoru. :D

Bu motorun beyazını gördüğümde çok beğenmiştim ben olsam siyahı da kırmızıyıda almaz, beyazını alırdım. Fakat bu tercih meselesi burada sormanız gereksiz olmuş. Bizim değil sizin beğenmeniz lazım motoru. :D

Beyazi olsa onu alacam zaten bende cok begendim ama yok. Simdi biraz kafam karisik renk konusunda iki renginde sevdigim taraflari var. Mesela kirmizinin bakimi mat siyah boyaya gore daha kolay ve kirmizi guzel renk yaris arabalari rengi ducati honda rengi ama yasadigim yerde yuzde yetmis bu motoru kirmizi almis o zamanda kimseden bir farkiniz olmuyor kirmizi CBR500R'de cok var burda yani cok oldugu icin artik bir yerden gecerken o kadar ilgi cekmiyor. Mat siyah gercekten asil duruyor ilk bakista baska biri baktiginda motorun modelini oyle kolay cozemiyor iste arkadasina soruyor falan yani ilgi cekiyor. Ama iste mat boya bakimi olusacak cizikler falan dusunduruyor beni. (Yazdiklarimdan gosteris duskunu oldugumu dusunmeyin sakin , degilimdir ama insan motorunun diger insanlardan biraz farkli olmasini ister yani)

Son düzenleme:
Ben de mat siyah derdim dostum , madem kırmızı çok var. Bir de siyah hakkaten bi asil bi gizemli duruyor , kırmızıdan daha güçlü bir renk bence. Hem kırmızı parlak olunca insanların gözünü çok yoruyor böyle bir kere bakıp bir kere daha baktıracak bir renk seçmek en güzeli bence , siyah da buna tam uygun. Iyice çıkarabilmek için yaklaşmak lazım etc

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar