Arama sonuçlarınız

1. naapsam

artık ben de motojınletliyim

Sonunda kararımı verdim ve cumartesi günü Jınlun Bursa bayisine giderek İsmail beyden sarı kızımı aldım. Bundan sonraki gezilere artık biz de katılabiliriz.
  2. naapsam

MERHABA

YAKLAŞIK 25 YILDIR 4 TEKER KULLANAN VE 44 YAŞINDA MOTORSİKLETLE TANIŞAN AMA HALA BİR MOTORSİKLET ALMAMIŞ AMA ÇOK YAKINDA ONU DA ALACAK OLAN BİR EĞİTİMCİYİM. BİRKAÇ AYDIR SİTENİN TİRYAKİSİ OLDUM VE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM. HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMLE.
  3. naapsam

içtiğiniz sulara dikkat..

TURKUAZ Gercegi Dün gece eve dönerken su almak >>üzere markete uğradım. " Görevliye şöyle sordum : 1,5 lt su var mı? >>Ama Turkuaz dışında lütfen" Turkuaz çıktığından beri bu şekilde su >>alıyordum artık. Para verip kötü su içmeye hiç niyetim yok... >>Marketteki adamın dediklerini aynen...
  4. naapsam

Ertelenen anlar

Neleri nelere değişiyoruz? Değer mi acaba diye durup düşünmeden. Sevdiğimiz için gecenin ikisinde yol kat edilmiyorsa, uyku tatlı geliyorsa.... Hangi zamanı kimlerden çalıyoruz? Çantada keklik gibi gördüklerimizden mi? Şu saati kurma işini bir türlü ayarlayamıyorum. On dakika...
  5. naapsam

Dünyanin en tehlikeli eglencesi Türk olmaktir

Dünyanin en tehlikeli eglencesi Türk olmaktir. Burada hayatin bizzat kendisi bile hayata sasar. Altmis milyonluk bir bungeejumpingdir hayat. Bir beton zemine dogru milyonlarca insan düseriz; tam çarpacagimiz zaman, kim oldugunu kimsenin bilmedigi bir güç, ucunda sallandigimiz lastik halati...
  6. naapsam

evladım anan seni kadir gecesi doğurmuş

Canim Ablacim Haluk'la birbirimizi gorur gormez asik olduk.. Haluk hem yakisikli bir cocuk, hem de kirmizi Bemeve'si var. Beni Ailesiyle tanistirmak icin evine goturdu. Fakat evde kimsecikler yoktu. "Simdi gelirler, beklerken birer bardak kola icelim" dedi. Haluk kendi kolasini icer icmez...
  7. naapsam

coca cola ve pepsi'nin faydaları (Motor temizliği)

COCA COLA & PEPSİ'NİN FAYDALARI: > >> > > > >> > >> > > > >> >TUVALETi TEMiZLEMEK iCiN : > >> > > > >> >Bir kutu kolayý klozetin icine dokunuz. Bir > >> > > > saat kadar > >> > > > bekleyiniz ve sifonu cekiniz. Koladaki sitrik asit > >> > > > lekeleri > >> > > > yok edecektir. > >> > > > >> > >...