MERHABA

YAKLAŞIK 25 YILDIR 4 TEKER KULLANAN VE 44 YAŞINDA MOTORSİKLETLE TANIŞAN AMA HALA BİR MOTORSİKLET ALMAMIŞ AMA ÇOK YAKINDA ONU DA ALACAK OLAN BİR EĞİTİMCİYİM. BİRKAÇ AYDIR SİTENİN TİRYAKİSİ OLDUM VE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM. HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMLE.

hoşgeldin naapsam. bir kaç aydır sitenin takipçisisin, min. 44 yaşındasın ve eğitimcisin. bu kadar zamanadır siteyi takip ediyosun ama "moto sohbet" forumuna daha ne tür başlıklar açılır hatta bu forumda neler konuşulur öğrenememişsin. :jocolor:

ilnapoli;
ifade tarzınızdaki saygı ve sevgiden dolayı sizi tebrik ediyorum

hoşgeldin naapsam.Sizin gbi bir egitimciyi aramızda görmek bizi çok mutlu etti.Keyifli sürüşler... :rendeer:

UNBEATEN 21 , JaNtİ , gelişim , MeTaL , federal
teşekkür ederim , hoşbulduk

Hoş geldin hocam almakineyide yollarda görüşelim. Bak bursalı çok çılgın arkadaşlarda var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam hoş geldin umarım gönlüne göre bir makine alıp bu tutkuyu daha iyi yaşarsın şimdiden kazasız iyi sürüşler.. :rendeer:

qeek23' Alıntı:
hocama yer verin.

hoş geldin hocam...
:cat:

hoca camide hoca camide :p

şaka bir yana hoşgeldiniz, nickinizden anladığım kadarıyla sizde motor sevdasına yeni tutulan her genç gibi ne yapacağınızı kesitiremiyorsunuz :)

bkz: aynı ben :)

naapsam, hoşgeldin aramıza. Hepimizin birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyimiz olduğuna inanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar