Dünyanin en tehlikeli eglencesi Türk olmaktir

Dünyanin en tehlikeli eglencesi Türk olmaktir. Burada hayatin bizzat kendisi bile hayata sasar. Altmis milyonluk bir bungeejumpingdir hayat. Bir beton zemine dogru milyonlarca insan düseriz; tam çarpacagimiz zaman, kim oldugunu kimsenin bilmedigi bir güç, ucunda sallandigimiz lastik halati çekiverir ve biz yukarilara siçrariz.

Padisahimizin irzina geçer, basbakanimizi asar, genelkurmay baskanamizi hapseder, gençlerimizi idam sehbalarina gönderir sonrada en güzel ask siirlerini yazariz. Hep aptalligimizdan yakinir sonrada dünyanin en akillisi IMF yi tam onyedi kere dolandiririz. Paralarini bize nasil kaptirdiklarini anlamazlar bile.

Aptalliktan sikildigimizda zekamizla övünür ve bin senedir her yaz
mevsiminde damlarda yatar ve oradan düserek ölürüz. Yagmur yagdiginda ülkenin en büyük kentinin en islek caddesinde bogulan yeryüzündeki tek insan Türk'tür. Yeryüzünde kendine kanat yapip uçan ilk insan da Türk'tür...

Devleti kutsal ilan eder sonra da devleti soyariz."Köylü Efendimizdir" der
köylüleri döveriz. Dünyada hiçbir devletin tanimadigi bir devleti kurma
basarisini gösterebilmis olanlar, Türk'lerdir. "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh"
diyerek bütün komsulariyla düsman olan da biziz. Ulusal onuru bu kadar
degerli, ulusal parasi bu kadar degersiz baska bir ülke bulmak çok zordur.

Sürekli olarak birbirini kaziklayan,Türk'lerdir. Bir büyük deprem
oldugunda çoluk-çocuk , zengin-fakir elbirligi ile yardima kosup eldeki 2
battaniyeden birini depremzedelere bagislayan da Türk'lerdir.

48 yil boyunca Dünya Futbol Sampiyonasinin kapisindan bile geçemedikten
sonra ilk katildigi sampiyonada Dünya 3'sü olmayi Türkler basarir. Ata sporu
güreste en olmadik ülkelere yenilen , güresten hiç anlamayan Amerikali
güresçilerle güresirken kolunu-bacagini kiran da Türklerdir.Her konuda fikrimizi söylemeye bayilir, ama hiçbir fikrimize inanmayiz. Hiçbir filozofumuz yoktur ama ne oldugunu kimsenin bilmedigi bir "hayat felsefemiz" vardir.

Dünyanin en ünlü suikastçisi (Papa'yi vuran) bir Türk'tür.Papa'yi binlerce
insanin arasinda vurup kabak gibi yakalanan en salak suikastçi de Türk'tür.
Katilleri ulusal kahraman, sairlerin vatan haini oldugu tek ülke Türkiyedir.

Müslüman olanlardan sürekli kuskulanir, müslüman olmayan vatandaslarimiza devlette tek bir görev bile vermeyiz.

Bütün askeri darbeleri alkislar ve ilk seçimde darbecilerin kizdiklarina
oy veririz.

Tek bir anlasmada neredeyse 5 milyon km. toprak kaybedip bu anlasmanin en
akilli anlasma olduguna inan da Türk'lerdir.

Savasta kendi gemisini 7 saat boyunca bombalayan da Türk'lerdir. Uçagi
arizalandiginda baskalarina bir zarar gelmesin diye o uçagi son ana kadar
terketmeyip ölenler de Türk'lerdir.

Yabancilardan sürekli kuskulanip ne kadar yabanci örgüt varsa hepsine
girmeye
çalisanlar da Türk'lerdir. Girmeye çalistiklari örgütlerin kurallarinin
aslinda
Türkiye'yi bölmek için hazirlandigina da sadece Türk'ler inanir.

Yillarca AB'ye girmemizi saglayacak yasalardan hiçbirini çikartamayip 1 gecede baskalarinin 10 yilda geçirebileceginden daha fazla yasayi meclisten
geçiririz.

Ömründe hiç trapez yapmamis 60 milyon insanin trapez yapmasidir hayat
burada.

Bütün dünya, saskinlikla bakarak düsmemizi beklerken biz düsmeyiz. Biz

Türk'üz.

Ya oynar ya aglariz.

Dünyanin en tehlikeli eglencesidir TÜRK olmak ve biz korkuyla egleniriz .

AHMET ALTAN

naapsam,

genellikle motosikletle ilgili şeyler yazmıyorsun...ilgi alanınmı değil?
turquaz su
coca cola pepsi
tehlikeli eğlence Türk olmak

Bence tüm uluslara uyarlanabilecek bir şablon! Türküz ya, kendimize yakıştırınca "Biz zaten hep böyleyiz" oluyor nedense.. :farao:

Motosikleti
Su Motoru
Dünyanin en ünlü suikastçisi (Papa'yi vuran) bir Türk'tür.Papa'yi binlerce insanin arasinda vurup kabak gibi yakalanan en salak suikastçi de Türk'tür. Katilleri ulusal kahraman, sairlerin vatan haini oldugu tek ülke Türkiyedir

Koptum abi burada :cherry:. Ayrıca Kobayashii burası bir motosiklet sitesi olablir ama herkez kurallar çerçevesinde istediğini yazmakta serbesttir. Emek verdiği için teşekkür edeceğine yıkıcı eleştrilerde bulunman yersiz. Neyse Teşekkürler paylaştığın için naapsam ...

Süper Moderatör (BBRR)
bu adam ben bildim bileli çıkıntıdır müzikte timur selçuk basında da bu basında bir iki tane daha var bu gruptan yazarlar millet bunları ciddiye alır cevap verir bunlarda prim yapar hayatta bir şeyide arştırıp açığa kavuşturmuşluğu yoktur hep bu tür yazılarla prim yapar :farao:

ya cinayet suç olmasa direk kafasına sıkıcaksın böylelerinin bu ülkenin ekmeğini yiyen ve ihanet eden kanı bozuk adi insanlar :pl:

naapsam' Alıntı:
Katilleri ulusal kahraman, sairlerin vatan haini oldugu tek ülke Türkiyedir.
o katiller devlet tarafından kullanılıp sonra işi bitince atılan insanlar ama onlar olmasa bazı olaylar farklı olucaktı

naapsam' Alıntı:
Bütün askeri darbeleri alkislar ve ilk seçimde darbecilerin kizdiklarina oy veririz.
askeri darbe olmasa ne olucaktı sağ sol diye ayırım yapanlar birbirini katledince vericektik anahtarı başkasına

bence güzel bir yazı :cat:
biraz daha anlayarak okumanızda tavsiye olunur...

Ayrıca Kobayashii burası bir motosiklet sitesi olablir ama herkez kurallar çerçevesinde istediğini yazmakta serbesttir. Emek verdiği için teşekkür edeceğine yıkıcı eleştrilerde bulunman yersiz.

metal iyiya işte bende kurallar çerçevesinde görüşümü yazdım neden beni yersiz eleştiriyorsun?? emek verdiği için teşekkürmü? başkasının yazısını copy past etmekse emek bu siteyi bi gecede emekle doldururum ben.

kimseye kişisel birşey söylemedim.ama coca colayla başlayıp turquazla devam eden ve copy paste yazılarla süren bu tür şeyleri arıyor olsam bu siteye girmez mail adresime bakardım.orası forward mail dolu zaten.

ayrıca bu yazıların sonu "emperyalizmin uşaaklarıııı " falan gibi konulara varacak diye endişe ediyorum.ozaman suyu çıkar işte.

yazıyı daha öncede okudum.beğendim beğenmedim iyi kötü yorumuda yapmadım.

neyse iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar