Arama sonuçlarınız

1. mete_han

Motosikletten ve bu forumdan beni galiba sadece Ölüm ayıracak

. Selamun Aleykum dostlar...uzun zamandır buralara uğramıyordum...bir hal hatır sorayım dedim..sağlığınız sıhhatiniz iyidir inşallah...bisiklet mobilet derken son 2 yıldır büyük cc ye geçtim geçeli motor heyecanım aynı hızla devam ediyor...Ocak 2007 den beri süregelen cbf 150 hastalığı...
  2. mete_han

%50 İndirim Bana Yaradı AGV Kask Aldım

. Selamun Aleykum Dostlar...3-4 aydır forumda yazmıyordum..nedeni ise uzaktan takip etmek daha iyi geliyor...yazacak bişeyler kalmadı belki tükendim..belkide sıkıldım bilemiyorum..ama her gün okudum takip ettim..bir gözümüzde hep buralarda oldu..Güvenlik sektöründe çalışmaya devam..bekcilik...
  3. mete_han

OGS Kaçak Geçiş Kaydınız Çıkarsa Şaşırmayın

. evet motorum var 6.Sınıf HGS liyim ne alaka demeyin maalesef benimde iki adet kaçak OGS geçiş cezam çıktı...nasıl mı oldu...1.köprü nedeniyle...bildiğiniz üzere KARAYOLLARI denen ne idüğü belirsiz acilen özelleştirilmesi gereken hantal bir Devlet Kurumu var.. Köprülerde OGS ve HGS leri...
  4. mete_han

Unutulmaz Motosiklet.Net Anılarınız

. forum bana ilk yıllardaki gibi heyecan veriyor desem inanın..ilginç bir duygu..bu konuyu açma nedenim motosiklet netle alakalı hayatın içinde varsa bir hikayeniz..gezi anınız vs bunu paylaşmanız..benim çok var... mesela 2005 yılında üye olmuşum ..ilk konum çin malı motorlardan uzak durun...
  5. mete_han

gözlüğüm Rayban yeni motorum hayvan NC 750 S

:P nihayet baharla birlikte kaşıntılarım başladı ve er6 n mi..cb 500 f mi sorusuna cevap geldi...gittim nc 750 s aldım..14 aylık eski kasa..2015 ama 2016 Mart ayı çıkışlı..ilk sahibinden..Çorludan teslim aldım...23500 ilan fiyatına rağmen uzun yazışmalar ve pazarlıklar sonucu 22500 e...
  6. mete_han

Tercihiniz cb 500 f mi olurdu yoksa Er6 N mi..

. 21 Bin lira bütçe var... bu 2 marka ve model üzerinde yoğunlaştım.. cbf 500 f artıları..cbf 150 den sonra daha ağırlığı ve sadeliğiyle tatmin edici olsa gerek..ve 2005 den beri Honda Servislerindeyim o kalite kriterlerine alıştım diyebilirim... torkuda fazlasıyla yeterli..makinanın ederi...
  7. mete_han

En Beğendiğiniz Moto Vlog Youtube Kanalı

. Evet dostlar böyle bir anket açıldı mı bilmiyorum ama sen sevdiğiniz moto vlog youtube kanalı konusunda bir anket açmak istiyorum...bu husus da anket şıkları oluşturmak çok zor hatta imkansız...çünkü o kadar çok kanal var ki birini illaki unutabilir gözden kaçırabiliriz...anket açıyoruz...
  8. mete_han

Silikonlu Temizlik Spreyi ile Motor Temizliği

. Değerli arkadaşlar..kısa ve basit bir sorum olacak...File Market de böyle bir cam-sil tarzı sprey var...ne işe yarar bilmiyorum..sert yüzeyler için olduğu belli...peki motoru kapı önünde hani anlık bir bezle silmek istediğimizde bunu kullansak sıkıntı yaratır mı sizce..silokonlu falan...
  9. mete_han

Motovlogcular Neyi İspatlamaya Çalışıyor

. öncelikle şu videoyu izleyelim.. Motovlogcu argadaşların (önemli bir kısmı) aksiyon yapmak için ekstra çaba sarfeden kişiler olması bir hayli üzücü...kendi adına üzücü..motorcular adına üzücü..her anlamda üzücü... diyor ki "SENİ ÜNLÜ YAPICAM"..yahu sen kendini rezil ediyorsun bunun...
  10. mete_han

Abus..Masterlock vs Halat Kilitler Ne İşe Yarar

. Valla argadaşlar ABUS diye verdiler coşkuyu millet de aldı ama buna rağmen duyumlarıma göre ABUS larıda perişan ediyor bu hırsızlar.. şu video da ABUS halat ve diğer markalar 5 dakika ile 20 dakika içinde pert oluyor zaten..masterlock keza öyle..saf çelik olandan tutunda granit olan döküm...
  11. mete_han

Revit H2O veya Revıt Curve Alt Yağmurluk

. Selam Dostlar.. sizlerin küçük bir konuda bilgi birikiminize ihtiyacım var..bugüne kadar alt yağmurluğum hiç olmadı...neden olmadı bilmiyorum...gerek duymadım belkide..eskiden bu kadar yağış yoktu..tropikal iklimdeyiz mübarek..bir sabah dedim ki neden bir alt yağmurluğum yok :) aslında diz...
  12. mete_han

Fatih Terim bu kadar egolu kompleksli itici olmak zorunda mı

. Basın Toplantısında bile mesleği gazeteci olan kişilere takip etmediyseniz size birer kopya vs dağıttırayım iyi takip edin falan diyor..alay ediyor adeta..Türkiyeyle alay eden saçma sapan bir adam..bu adamın bi tarafını kim kaldırıyor...hesabındaki paraları mı..yoksa alternatifi olmadığını...
  13. mete_han

FSM de HGS İndirimsiz 4.75 yazıyor (Düzelttirin)

. HGS Hesabımı ara sıra kontrol ettiğimde FSM Köprüsünden (2.Köprü) her geçişimde indirimsiz rakam 4.75 kuruşun yazdığını farkettim...bildiğiniz üzre FSM de gişeler turnikeler kaldırıldı ve üstten okuma yapmaya başladı uzun zamandır... bu durumun bizim aleyhimize çalıştığını...
  14. mete_han

250 cc de Umudumuz Şaban (yani Honda)

. Selamun Aleykum..yaklaşık 10 yıldır 250 cc commuter bekliyorum Hondadan... cbf 250 2006 yılında satışı durdurulduktan sonra 2011 de galiba vtr 250 geldi ve fahiş fiyat anlayışı yüzünden 5-10 tane satıldı kalanlarda ellerinde patladı diyebilirim... malumunuz Yamaha ve Bajaj piyasayı adeta...
  15. mete_han

cbf 150 ye Devir Saati Sayemde geldi desem inanırmısınız

. aslında konuyu Honda Allah belanı versin şeklinde açmak istedim ama kilitlenir diye farklı açtım... neyse size şimdi bir konu anlatayım...bana itimadınız var diye umuyorum...yıl 2010...Hondanın önemli bayilerinden biri oğlunu evlendiriyor...isminide vereyim..Gökhan Konşuk..Doğu Batı D&B...
  16. mete_han

Master Lock Oringli Kelepçe Zincir

. bir alışveriş sitesinde (hepsiburada.com) halat kilitleri incelerken bu ürüne rastladım...sağlamlığını bilmem...Master Lock ve hepsi burada firmalarıylada bir alakam yoktur:P ama detay şu..oringli zincirlerin ne kadar sağlam olduğu bilinir...belkide o detay oring bile değil pimle...
  17. mete_han

Honda bunu getirirse şaşırmayın CBF 190 R

. gelirse şaşırmayın..çünkü...Honda dangalaklık onda...:P bildiğiniz üzere 250 Naked segmentinde büyük bir boşluk var... Yamaha 2004 den beri bize ybr125 i dayarken... Honda ise 2006 sonlarından beri bize maalesef cbf 150 yi itelemektedir... bu arada 2008 yılında Yamaha YBR250 getirdi...
  18. mete_han

Neden Sürekli Motorcular Sıkıştırılıyor (Empati)

. Dikkat ettiğim bir detay var...motorculara duyulan tepkilerin başında sürekli yavaş gitme mevzusu var...plakalığa dayanmış bir iyi aile çocuğu görmek mümkün...bu hepimizin yaşadığı bir durum... motosikletin kapladığı metrekare ...saygı görmemek vs..toplum bilinci...tüm permütasyonları...
  19. mete_han

IPONE motordan soğuttu..Motul 5100 Önerirmisiniz

. Dostlar merhaba... malumunuz 15 Ocak 2007 den ber 3.sıfır cbf150 mi kullanıyorum...küçük makinanın derdi de küçük oluyor doğru ama bizimde huzura ihtiyacımız var...:P malum yağ eksiltmemiz nedeniyle yağ seçimlerimiz biraz daha önemli oluyor... 2007-2011 arası kullandığım ilk cbfde Mobil...
  20. mete_han

HGS 6.Sınıf İndirimi Devam Ediyor

. Geçenlerde FSM köprüden geçtim HGS hesabıma yansıyan ücret 2.50 lira oldu...bilgilerinize sunarım...karayolları sitesinde 4.75 gözükmesine rağmen köprü geçişlerinde indirim devam ediyor... yinede fazla buluyorum ama bunada şükür aga...otoyollar için durum ne tabi bilmiyorum...ama devam...

Yeni mesajlar