Arama sonuçlarınız

1. Yanagisawa

Aranızda Bu Motorun Geçmişini Bilen Varmı

Slm arkadaşlar aranızda bu motoru bilen varmı Edirnede ikamet edenler belki biliyordur. Epeydir aklımda gençliğimizin motorlarından birini alıp onu bir köşede tutmak vardı,aynı şeyi AEA CBR 900 rr ile yaptı bende uzun süredir böyle bir motor arıyordum tekrar hayata geçirmek için. İlanları...
  2. Yanagisawa

Action Camera Almak Üzereyim Karasiz Kaldim

Bugün Kadiköyde SJ 4000 kamerayi orjinal ve garantili olarak satan Kaan Elektronige gittim ellerindeki ürünü tanittip özelliklerini anlattilar orjinal kutudaki aksesuarlari + yedek bataryaya 325 tl fiyat verdiler,baska bir forumda okudugum üretici firmanin resmi internet sitesindede satista olan...
  3. Yanagisawa

Honda Goldwing- BMW 1200 RT Karşılaştırmada Artı ve Eksileri Nelerdir ?

Arkadaşlar Goldwing ve Bmw 1200 RT arasında karasız kaldım kafamda iki motordan biri var ama iki motorunda çok detaylı kullanıcı başlıkları yok :pale: Goldwing sahipleri ile konuşup görüştüm mükemmel bir motor herşeyinle denge ,yol tutuş konfor süper diyorlar ,ama BMW 1200 RT sahipleride kendi...
  4. Yanagisawa

Boyanan Ön Rüzgarlıktaki Boyayı Çıkarmak İçin Ne Yapabilirim ?

Yeni aldığım motorumun benden önceki sahibi ön cam rüzgarlığını siyaha boyatmış ve boyuda bi hayli uzun olduğu için bir sorun yaşamamış ama ben 177 boydayım rüzgarlık uzun olduğundan önümü göremiyorum sadece üstten çok ileriyi görebiliyorum,bugün servise gittim rüzgarlığın yenisi 240$ +kdv adam...
  5. Yanagisawa

Yeni Motorum Kymco Xciting 500

yaklaşık 1 aydır eşimlede artçı olarak daha rahat seyahat edebilmek için yeni bir motor bakıyordum tercihim Sport touring veya Maxiscooter'den yanaydı ama maxiscooter olarak 250 cc bile düşünmediğim bir seçenekti daha yüksek hacimli bir scooter düşünüyordum ve hiç bir marka takıntım olmadan...
  6. Yanagisawa

Kymco 500i Nasıl Bir Motordur

Uzun zamandır Maxiscooter lar ile ilgilenip inceliyorum 250cc pek düşünmediğim için 500cc lere bakıyorum Kymco 500 kaliteli bir ürün ve uzun yol yolculuğu çok keyifliymiş yanliz parçaları baya pahalı ama kullananlar genel olarak şikayetçi değil sizlerin bu model ile ilgili yaşadığı bir sıkıntı...
  7. Yanagisawa

2013'ün 4. Ayında Sıfır Alınan Motordan Ocak Ayında Ödenen 1. Vergiyide Aldılar

Malum Ocak ve Temmuz vergi ayı bugün diğer vergilerle birlikte 18.4.2013 te sıfır aldığım motorunda vergisini ödemek için vergi dairesine gittim tüm araç ve ev vergilerini ödedikten sonra sıra motora geldi, görevli kadın motor vergi dairesine kayıtlı değil ruhsat fotokopisini çektirip kayıt...
  8. Yanagisawa

Regal Raptop 350 Spyder T Gidon ile Takasa Girilirmi

Arkadaşlar motorum (Spitzer 250R ) eşimle artçı olarak rahat yolculuk yapamadığım için malum siteye satılık olarak ilan verdim ve bir çok motorsiklet takası teklifi aldım bunlardan dün gelen takas teklifi 2011 model 10.000 km de Regal Raptor 350 Spyder T gidon titreşim konusunda 350 liklerde...
  9. Yanagisawa

2013 Yuki Sritzer 250 R

2013 model motorum tarz değişikliğinden dolayı satılıktır,forumda motorumla alakalı tüm bilgiler vardır sahibinden.com'da 126677564 nolu ilanda satış detayları vardır.
  10. Yanagisawa

Hangi koreli Maxı Scooter

Arkadaşlar 3 tane Maxi Scooter arasında karamsar kaldım bu 3 markada Kore menşeyli 1.Daelim S3 Advence 250 2. SYM Gts 250 Evo 3.Kymko 250 veya 500, Gönlüm ve mantığım 500 den yana ama şehir içi yorar deniyor bu 3 marka içinde karasız kaldım aslında . Suziki Burgman 400 baktım ama şasesi uzun...
  11. Yanagisawa

Yuki 250 Spitzer İçin Yağ Seçimi

Hepinize merhaba motorum 250cc tek silindirli ve hava soğutmalı ve rodaj süresi bitti ilk olarak kullanım kitapçığında yazan 300-600-900 km de servisin kendi koyduğu yuki 4T yarı sentetik 10/40 yağ ile değiştirdim,motor rodaj süresinde olduğu için ve az km lerde yağ değiştiği için servis...
  12. Yanagisawa

110/70-17 --130/70-17 Duro Lastik Yerina Hangi Marka Lastik Seçimi

Hepinize merhaba, yeni motorum yaklaşık 1000 kmye geldi ve üzerinde DURO marka lastik var fabrika çıkışı olarak forumda ve başka forumlarda inceledim Durodan çok memnun olanda var sıkıntı yaşayanda ben şu ana kadar virajda veya frenlemede bir sıkıntı yaşamadım sadece 1 kere ışıklrada vites...
  13. Yanagisawa

YUKI Yuki 250 Spitzer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yuki 250 Spitzer; http://www.yuki.com.tr/urun/13/yk250-spitzer Motorun genel kullanıcı bilgilerini bu başlıkta paylaşalım.
  14. Yanagisawa

Yeni Motorum Yuki 250 Spitzer

Hepinize merhaba,foruma yeni üye oldum epeydir araştırıp gözlemledikten sonra yeni motorumu dün aldım .2013 model bir Yuki 250 Spitzer motor çin üretimi dünyada Zenella RZ 250R diye Arjantin menşeyli olarak ve G-Max 250R diye ,Türkiyede ise Yuki 250 Spitzer satılıyor. Motoru dün aldıktan sonra...

Yeni mesajlar