Arama sonuçlarınız

1. Yeşi|

Motora demirlik taktırmak

Selamlar motoruma demirlik taktırmayı düşünüyoruz hani ismi nedir bilemiyorum ama sonradan eklenen demirlerden onları taktırınca motorla düştüğümde motorun altında en azından bacağımın kalmaması için... aranızda deneyen ve işe yaradığını görenleriniz oldumu düşünce motorun altında kalmamak için...
  2. Yeşi|

ilkl motorumla sizlerleyim

iyi geceler arkadaşlar sonunda ilk motorumu aldık ama pek sevincini yasayamadım üzerine oturunca fazla agır ve buyuk gibi geldi daha önce hiç deneyimim yok babam ögreticek umarım öğrenebilirim dakika bir gol bir egzosta bacagımada yakmış bulundum :) resim açılmadıysa dogrudan erişim...
  3. Yeşi|

Sonunda ehliyete yazılıyorum

bayadır forumda aktif degildim sonunda çarşamba günü gidip yazılacağım ehliyete şuan belge toplamakla uğrasıyordum malum yeni bir işede başladım onuda hallettik sayılır gönlümde cbr 125 vardı ancak tvs alacağım ilk başlangıç olarak genelde scoteer öneriyorlar sürekli yeni başlangıç diye ama...
  4. Yeşi|

Bayan Sürücü olmak

Merhabalar bu aralar motora olan ilgimle tam harekete geçmişken babamın söylemleri kafamı karıştırıp korkutmuyor degil motorun üzerinde tutmazlar senı sıkıştırırlar yoldan çıkartırlar rahat bırakmazlar gibi.. çaktırmasamda bunlardan çekinmiyor degilim özelikle bayan sürücülere sormak istiyorum...
  5. Yeşi|

Virajda böyle yatılıyormuş...

ben düz yolda gidemezken :flower:
  6. Yeşi|

Erkenden damladım :)

Merhabalar bir öneri sayesinde geldim buraya üye oldum yararlı bilgilerde edinmek sohbet amacıyla ismim Şirin 20 yaşındayım babam motor meraklısıdır ama artık yaşlandı tahtı alma zamanı geldi :P:P şimdiden hepinize teşekkürler