Sonunda ehliyete yazılıyorum

bayadır forumda aktif degildim sonunda çarşamba günü gidip yazılacağım ehliyete şuan belge toplamakla uğrasıyordum malum yeni bir işede başladım onuda hallettik sayılır gönlümde cbr 125 vardı ancak tvs alacağım ilk başlangıç olarak genelde scoteer öneriyorlar sürekli yeni başlangıç diye ama kesinlikle alışana kadar dahi onu alıp kullanmayı istemıyorum çok sorun olur mu bu söyleceginiz neler var

Gelicekte nasıl bir motor kullanmak istediğine bağlı aslında bu karar. Maxi scooter tarzı bir şey düşünüyorsan gelicek için scooter ile başlayabilirsin... Trafiiğe alışırsın, motorun sürüş şeklini kavrarsın... Zamanı gelincede maxi scooter'a geçiş yaparsın.
Vitesli bir motor istiyorsan gelicek için, yine aynı yolu izleyebilirsin.
Scooter, herkes kullanabilir. Önemli olan trafiğe alışıp trafikde kullanmaktır.

Eski kasa ikinci el bir cıbır almayı düşünüyor isen piyasada doğru düzgün cıbır yok. Olanlarda pahalı bence. Tvs olabilir. Bilmiyorum sıfırmı ikinci elmi kaç model ne düşünüyorsunuz ama daha ayrıntılı bilgi verirseniz bende, arkadaşlarda ona göre yorumda bulunabilirler.

Ben vitesliye geçerken scooter in faydasını çok gördüm .

Eğitim verirken zaten scooterda kullandırtmayacaklar mı yani onu alıp sürmesem de olur gibime geliyor yani ona para vermek dahi istemıyorum çünkü asla keyif almayacağım zaten kullanırken :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Gelicekte nasıl bir motor kullanmak istediğine bağlı aslında bu karar. Maxi scooter tarzı bir şey düşünüyorsan gelicek için scooter ile başlayabilirsin... Trafiye alışırsın, motorun sürüş şeklini kavrarsın... Zamanı gelincede maxi scooter'a geçiş yaparsın.
Vitesli bir motor istiyorsan gelicek için, yine aynı yolu izleyebilirsin.

Eski kasa ikinci el bir cıbır almayı düşünüyor isen piyasada doğru düzgün cıbır yok. Olanlarda pahalı bence. Tvs olabilir. Bilmiyorum sıfırmı ikinci elmi kaç model ne düşünüyorsunuz ama daha ayrıntılı bilgi verirseniz bende, arkadaşlarda ona göre yorumda bulunabilirler.
en yenisinden 1. el bi tvs düşünüyorum ama belirttigim gibi scooter alıp kullanmayı hiç istemıyorum ben

ben scoterin hiçbir faydasını görmedim 2 aydır bws 100 ün takliti ramzey kullanmaya başladım.vitesliye alıştığım için sürekli debriyaj zannedip arkayı kitliyorum
:D ama scoterler çok eğlenceli...vites derdi yok ama ben alışmışım kontrolün bende olmasına bi türlü ısınamadım...

Motosikletden anlayan tanıdıklarınız var ise yeni kasa ikinci el 500-1000'km de tvs düşüyor bazen malum siteye. Gider bakılır, sıkıntı yok ise 1000-1.500 Tl karla alınır en azından. Bu paraylada koruma vs alabilirsiniz. Tvs güzeldir. Titreşim diyorlar ama abartılacak kadar değil.

Motosikletden anlayan tanıdıklarınız var ise yeni kasa ikinci el 500-1000'km de tvs düşüyor bazen malum siteye. Gider bakılır, sıkıntı yok ise 1000-1.500 Tl karla alınır en azından. Bu paraylada koruma vs alabilirsiniz. Tvs güzeldir. Titreşim diyorlar ama abartılacak kadar değil.
2. el almayı düşünmüyorum aslında ama şuan araştırma aşamasındayız henüz bakıyoruz bakalım tesekkürler

0 Tvs 5.190 TL verene kadar 0 Cbr 125 daha mantıklı. Tvs kötü değil fakat Hondanın kalitesiyle boy ölçümez tabi bu benim görüşüm. Dediğim gibi maddi durumunuz müsaitse Cbr 125 de iyi bir başlangıç motoru olucaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar