Arama sonuçlarınız

1. bathu

Tanrının_Kirbacı Tarz Değiştirdi Yeni Motoru

atilla atkadaşımız rumuzu tanrinin_kirbacı scooter motorunu çift egzos yapıp sattıktan sonra orjinal çift egzoslu motor aldı :mrgreen: sonunda :cat: güle güle kazasız belasız bin atilla. cross alcam diye Samsun'a uğurlamıştık bi baktım chopper alıp geldi tiger 250 :rendeer: çok dehşet bir deposu...
  2. bathu

Full Koruma KAZA videoları

virajda arabamı sağlanır sonuç ayağı kırdı :cyclopsan aQUX2pSzDZg&mode=related&search= 140 km hızla arabaya arkadan çarpıyor :cyclopsan German ghostrider crashes at 140km/h! QfKsPqvwG-U&mode=related&search=
  3. bathu

Sokak Köpeğini Ezdim Motorumla :((

arkadaşlar dün akşam iş çıkışı motorumla şöyle bir saatlik gezinin ardından evin yolunu tutmuşken. hava kararmaya yakın ana yolda ilerliyorum, arkamda araba var bi baktım yolun ortasında sokak köpeği durmuş yolu kokluyor. o sıra karşıdan da araba geliyor. içimden geçiriyorum arabayla buluşma...
  4. bathu

Kappa Seyahat Çantası Aldım Nasıl

arkadaşlar kappa çanta aldım nasıl duruyor :) Ağustos ayının sonlarına doğru sinop'tan izmir'e motorumla gidicem onun için birde hafta sonları uzun yola çıktığımda kullanmak için 160 ytl verdim
  5. bathu

Motormu Bu Yoksa Bisikletmi Yahuu

duvarda asılı dekor :queen::queen::queen:
  6. bathu

En Hızlı Drag Budur (croos+scooter+bisiklet)

http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=9320a6ea246d4aac79871eb573ce0a6f en hızlı kalkış bisiklet aldı başını gidiyor cross ve scootera toz yutturuyor:queen: :queen: :queen:
  7. bathu

[MT - Sinop] İnceburun Gezisi / Türkiyenin En Kuzeyi

Türkiye'nin en kuzey ucuna fenerin altına gittik süper bir geziydi muhteşem manzara Sinop Mt sunar İnceburun, Sinoptan 45 dak. uzaklıkta atinin motor memet'in motoru İnceburun tabelası az bi yolumuz kaldı yol biraz kötü taali yoldu işte İnceburun inceburundan...
  8. bathu

İnanamıyorum Cross Motor Aldım

cross motorları sevmezdim tipleri çok garip gelirdi bana taaki dünden bir önceki akşam binene kadar :) Motoru satan arkadaşım motor satıcısı olunca birkere bir bin dedi motora çok atıp tutuyordum crosslara büyük sözü dinlemek lazımmış showrumun içinden çıkardık, motora bindim 1-2-3. vites...
  9. bathu

Araba Egzos'u Takmış Motora YuH

arkadaşlar telefonla bukadar çekebildim millet tırlatmış yahuu bişey diyemiyorum allah akıl fikir versin :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
  10. bathu

EFES Antik Kent Resimleri :)

umarım 52. maddeye denk gelmeyiz çok şirinler çünkü :) en güzelide bu motor:cat: :) :)
  11. bathu

Motoshow'07 Vip Davetiye

arkadaşlar yüksek makamlardan elime sayısı oldukça az vip davetiye ve fuar giriş davetiyesi var. İşim dolayısıyla ben ne yazıkki gidemiyorum satışa çıkardım MOTOSHOW'O7 Motosiklet ve Aksesuarları Fuarına giriş davetiyeleri inanmayana resim alın buyrun telefonla rahatsız eden çok olcağından...
  12. bathu

Scooter'a Çift Egzos Yaptık SCO-1

Scooter motorumuza uzun uğraşlar sonunda, çok emek harcadık ama süper görünüm ve sesi çift silindir sesi oldu manifold çıkışına Y harfi gibi boru ayarladık ikinci egzosta çalışıyor süs değil :D sco-1 dedik modeline nasıl r6,r1 varsa bizimde sco-1 imiz var artık :queen: :queen: modifiye...
  13. bathu

Kameraman ÜmmetPerkitan, SinopMT KORO İftiharla Sunar GÜLDÜRÜ

arkadaşlar ümmet ağbiyi sinopta ağırlarken eğlence amaçlı ufak bir güldürü tamamen doğaçlama gösteri oldu :) bu gidişle beyaz şova çıkıcaz heralde. sizlerle paylaşmak istedim beyenirsiniz umarın he he.. eğer çıkarsak mt ailesinin reklamınıda yapmayı unutmamak lazım halka açılış gibi bişi...
  14. bathu

specR 'ıma Damalı Bayrak Modeli Yapım

kaynak ustası tanrının kırbacı atii :queen: :queen: :queen: :queen: Kralına maden suyu emeğe saygı :cat:
  15. bathu

ön farları cam boyasıyla siyaha boyadım

farların aydınlatmasında %20 düşüş oldu camları boyayınca aydınlatma beyaz oldu şaşırdım neon farlar gibi beyaz cam boyasını kırtasiyeden aldım tanesi 0.50 ykr 3 şişe yetti ilk katı vurunca mavi oldu ikinci kat ve üçüncü katta siyahladı oto kaportacısında havalı boya tabancasıyla yaptık:cat...
  16. bathu

scooterımı Modladım speecR

sinopta tek benden sonra artacağına kesin kızlar bayılıyor :) erkekler imreniyor :P :) :)
  17. bathu

MOTOMAX Distribütör Firmasından Gördüğüm Muamele Haksızlık **sonuca bağlanmıştır**

22-03-2006 tarihinde Keeway-Focus125 marka motor aldım ve 12-11-2006 tarihinde garanti kapsamında gösterge panali su aldığından motorumun garanti süresi bitmediğinden yenisi ile değiştirilmişti. Ancak aradan bir ay gibi kısa süre geçmesinin ardında değişen gösterge panali, tekrar aynı arızayı...
  18. bathu

ARMODE marka mont NASIL??

arkadaşlar ARMODE marka mont denedim üzerime baya yakıştı korumalı dirsek+omuz+bel hem yazlık hem kışlık içindeki yeleği çıkabiliyor tekstil kumaştan yapılmış deri değil nasıl kullanan varmı 2 gün sonya yırtılırmı sizce ondan korkuyorum bunun bide pantolonu var almışken ikisini birden alayım...
  19. bathu

GILERA-RUNNER VXR200 yada HONDAcbr125 mi kalkışta GEÇER?

arkadaşlar katagorileri farklı ama hangisi kalkışta geçer honda cbr125 mi GILERA RUNNER VXR 200 scooter ml? http://www.youtube.com/watch?v=Z6WIVL6Sgq0&mode=related&search= http://video.google.com/videoplay?docid=1033592343665279287&q=GILERA++Runner...
  20. bathu

MONDIAL RS 151 Performans Eksozu RESİMLİ

Arkadaşlar burası sinop tuning mağzası bir elamanda gördüm bu motoru 4 gün olmuş eksozu takalı öyle söyledi rica ettim sesi nasıl çıkıyor diye çalıştırdı motoru ağzım açık kaldım 600cc 1000cc sesi çıkıyor içim gitti 80 ytl ye almış eksozu, abart araba eksozuymuş kaynakla torna parasıda 20ytl...

Yeni mesajlar