Kappa Seyahat Çantası Aldım Nasıl

arkadaşlar kappa çanta aldım nasıl duruyor :) Ağustos ayının sonlarına doğru sinop'tan izmir'e motorumla gidicem onun için birde hafta sonları uzun yola çıktığımda kullanmak için 160 ytl verdim

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok yakışmış, benim de almak istediğim çanta
ama ben fiyatını 80-90 arası biliyordum-160 çok geldi bana ama tam emin değilim
bir de o kayışları selenin altından geçirmen gerekmiyormuydu?
sen üstten geçirmişsin...
oturunca falan rahatsızlık veriyormu bir de, çok önde gibi geldi bana...

şimdi baktım gene, benim hatırladığım armode marka çantaymış
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44168

Son düzenleme:
İyi günlerde kullan, fakat eksoz'un üzerindeki çanta yanabilirmi acaba?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motorun egsozunu gorebılen varmı :)

Iıımmmmmm ok güzel olmuşşşşşş hayırlı olsun, güle güle eskit :)

Senin motorun sıfırı ne kadar ? :silent:

Teşekkürler arkadaşlar
luxor dostum çanta feyizoğlu.com da 188 ytl ben burdaki servisimden getirttim. daha uyguna kappa bayiliğide varmış. aslında resimde biraz önde duruyor biraz daha arkada olucak yeni alınmış malın heyecanından unutmuşum he he.. içinden omuzuna asmak için tekini heralde askılık çıktı. alttan kancayla cevirmek içinde çift kanca çıktı. birde yağmurda su geçirmemesi için naylon kılıf hediyesi
redrose dostum evet benm motorun egzosu yandan üstte doğru olduğundan deymeye yakın . nekadar egzosun üstünde sıcaklığı hafifletici koruma demiri olsada ben önlemimi aldım alimünyum ısıya duyarlı koli bantları gibi bantlar var yanmayan bitarafı yapışkanlı hemen onlardan alıp çantanın deyebilecek kısmına çektim yapıştırdım problem yok. egzosla çanta arasında 1cm aralık var çukurlarda tümseklerde kesinlikle deyebilir ama önlem alınmıştır :cat:

delicoban evet he he motorun egzosu çantayı takınca kayboldu bende arıyorum ama yok sizin otaraflara gelirse haber ver :queen:

dishy motorun sıfır fiyatı 4.350 ytl :wiinkk: sanada alalım birtane :)

Bathu çanta güzelde, bana daha çok motosikletini gösteriyorsun gibi geliyor :p :)

dishy motorun sıfır fiyatı 4.350 ytl :wiinkk: sanada alalım birtane :)

Gözüm doymuyor yaa :silent: Motor motor motor motor :santa: Daha kaç tane olursa doyarım :silent: Bütün beğendiklerim benim olsun istiyorum :pale:

İkinci eli var mı ? Kaçtan başlıyor ? :silent:

Son düzenleme:
Çanta iyi güzelde suzuki stiker larını anlamadım.Ne yapmaya çalıştınız.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence de güzel durmuş.eger çantanın iç kapasitesi de yeterliyse 10 numara.gule gule kullan

parasi neyse versek de benim motorun jantlarini, zincirini ve arka dislisini seninki gibi parlatabilir miyiz?
:queen::queen: dostum biraz titizim ondandır :cat: gaz yağı tamam :) itinayle motorsiklet parlatılır sevabına para talep edilmez en ince noktasına kadar :queen: insanlık öldümü :p okadar temizledikten sonra ilk turu şöyle temiz temiz ben atarım okadar emek var :rendeer:
Bathu çanta güzelde, bana daha çok motosikletini gösteriyorsun gibi geliyor :p :)
motorsikleti ilk aldığımda göstermiştim dostum :) sen görmemişsindir diye tekrar gösteriyorum :p gördünmü bu benm motorum hi hi :queen::queen:
Gözüm doymuyor yaa :silent: Motor motor motor motor :santa: Daha kaç tane olursa doyarım :silent: Bütün beğendiklerim benim olsun istiyorum :pale:

İkinci eli var mı ? Kaçtan başlıyor ? :silent:
ne diyim şimdi inşallah en iyisine kavuşursun .. sitemizde kastore nikli arkadaşımız satıyordu motorunu buda ilanı ayriyetten bizim sitedede var :cat:http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3934235

Çanta iyi güzelde suzuki stiker larını anlamadım.Ne yapmaya çalıştınız.

çin malı olduğundan sorulan sorulardan sıkıldım bende atası olan dr 200 modelinden aklıma geldi suzuki yaparsam soru sormazlar hesabı bide hoş oldu herkez kanıyor dishy gibi :queen: fazla soru soramıyorlar yok titreşim varmı parça garantisi falan filan bisürü :pr: şimdi rahatım herkez yiyor suzuki diye tamam kopyası ama artık suzukii hi hi :queen::queen::queen:

Safın kralıyım ben yaaaa, sazan sazan :mrgreen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar