Arama sonuçlarınız

1. EgeKnn

2 ARALIK CUMA MT. İZMİR TAYFASI TOPLANTISI

:bestmt: İzmir tayfası geleneksel toplantısı :cherry: evet arkadaşlar bu cuma teras cafedeyiz yine nargileler dumanlansın bakalım :P ----------------------TAYFA LİSTESİ--------------------------------- - Egeknn +1 ( stella ) :santa: - APV41 +1 ( yenge ) - Lancelot35 +1 (...
  2. EgeKnn

İZMİR TAYFASI 27 KASIM PAZAR MEVLANA&TİRE RESİMLERİ

:bestmt: İzmir tayfası 27 kasım pazar günü yani yarın buca mevlana dayız Buluşma günü..............27 kasım 2005 pazar Buluşma yeri............... Buca mevkii şirinyere gelmeden NATO önü Buluşma saati............. 10.30 - 11.00 arası Hareket saati..............11.00 Gezi...
  3. EgeKnn

İZMİR TAYFASI 25 KASIM TOPLANTISI VE RESİMLER

:bestmt: izmir tayfası tüm arkadaşlarım her hafta cumartesi günü yaptığımız toplantımız gece geç saatlere kadar sürdüğünden ve ertsi güne yani pazar gününe gezi düzenlediğimizden sabah erken kalkıp toplanmak oldukça zor oluyo bu gün toplan yarın gezi yap pek sağlıklı deyil ve üstelik...
  4. EgeKnn

19 KASIM İZMİR TAYFASI TOPLANTI RESİMLERİMİZ

evet arkadaşlar bu cumartesi yağmur çamur demeden kötü hava şartlarına rağmen çok az fire vererek yine toplantımızı gerçekleştirdik.... hafta sonu izmir pınarbaşı pistinde yarışacak olan çok kıymetli yarışçı arkadaşlarımızda aramıza katıldılar fotoları sizinle paylaşmak istedim...
  5. EgeKnn

GEÇTE OLSA GEÇEN HAFTAKİ TOPLANTI RESİMLERİMİZ (İZMİR)

Geçen hafta cumartesi günü geleneksel toplantımızı yapmış olduğumuz ömer ağa dan fotolar karakız ve stella :bounce: doğu bey ve canan ahanda bennn görmüş olduğunuz dumanın devamı ayak parmaklarımdan çıktı :P yuhhh beee amma çekmişim :santa: şu ekibe bak...
  6. EgeKnn

M.NET....İZMİR TAYFASI BAYRAM FOTOLARIMIZ

Evet sevgili motosiklet.net izmir tayfası......... bayramda kuşadası saklıbahçe kahvaltımız ve kuşadası önder camping resimlerimiz....... bazı resimler eksik ben koymuyorum nedeni malum......... en azından göz zevkinizi düşündüğüm için :cherry: :rendeer: :bestmt: evet katılımın oldukça...
  7. EgeKnn

ÇOK HOŞ RESİMLER BAKIP BİRAZ EYLENİN

arkadaşlar benim çok hoşuma gitti bu resimler baya güldüm sizlerle paylaşmak istedim :P özellikle bu resim çok hoşuma gitti allah kimseye vermesin :P :bestmt: :rendeer: :king:
  8. EgeKnn

20 KASIM PAZAR MOTOSİKLET.NET İZMİR TAYFASI YARIŞA GİDİYORUZ

dostlar bu hafta sonu ( pazar günü ) pınarbaşı pistindeki motosiklet yarışlarını izlemeye gidiyoruz toplanma saatini ve yerini cumartesi akşamı toplantımızda kararlaştıralım...... sonra da egelim bizi köfteciye götürecekmiş :P bildiği süper bir köfteci varmış ehehehe mideler bayram...
  9. EgeKnn

BU ANLAMLI PROJEYE LÜTFEN HEPİMİZ DESTEK VERELİM

www.kardesinisec.com adresine lütfen bir girip bakın, sayfaya girdiğinizde zaten konunun özünü ve önemini yakalayacağınıza eminim hepiniz duyarlı bu ülkeyi ve ülke insanını seven değer veren insanlarsınız dostlarımsınız buna eminim doğu daki birçok yardıma muhtaç okumak için bir çok...
  10. EgeKnn

İzmir Tayfası... 5-6 Kasım Kuşadası Gezisi--(Kamp)

Sevgili gezgin izmir tayfası.... :P bayramın 3. günü sabah saat 08.30 ile 09.00 arası Gaziemir migros ta buluşarak menderes yolu üzerinden kuşadasına hareket edilecek... ilk mola ÇİLE köyünde TEKKE mevkii SAKLIBAHÇE ZEYTİN kır lokantasında kahvaltı SAKLIBAHÇE izmire 17 km uzaklıkta...
  11. EgeKnn

Piyade ( Tarık ) arkadaşımıza Baş sağlığı diliyoruz...

sevgili dostumuz piyade nickli tarık arkadaşımız bu akşamki iftar toplantımızda aramızda olacaktı fakat telefonla arayıp bildirdi dayısı vefat etmiş gerçekten çok üzüldük tarık kardeşim başın sağolsun mekanı cennet olsun allah size sabır versin :salut:
  12. EgeKnn

İZMİR AYVALIK SEFERİ ve RESİMLERİ

evet arkadaşlar sevgili izmir tayfası costantine emre izmirde şu an... baktı ki iyadei ziyaret yapmıyoruz bizim gideceğimiz yok ehhh habirede sallanıyoruz zaten nevrimiz döndü dur bir gidip bakayım demiş kankalarım napıyo :cherry: cumartesi akşamı toplantıda fikir olarak sunacağım...
  13. EgeKnn

İZMİR 29 EKİM CUMARTESİ AKŞAMI İFTAR YEMEĞİNDE TOPLANIYORUZ

Evet sevgili dostlar her hafta cumartesi akşamı saat 20.00 da atatürk lisesi önünde buluşup toplanıp kordonda üsküdar çaycısına giderek yaptığımız toplantılarda gözlemlenen X olayını biliyosunuz 40 çay içip 50 çay parası ödüyoruz :sunny: neyse zaten yer ve hizmet te kimsenin hoşuna...
  14. EgeKnn

1917 YILI YEMEK LİSTESİ

1917 YILI YEMEK LİSTESİ ÇANAKKALE KAHRAMANLARI.. 43-NCÜ ALAY 1-NCİ P.TB. 1-NCİ BÖLÜK 15 Haziran: SABAH: üzüm hoşafı ÖĞLEN : YOK- AKŞAM: yağlı buğday çorbası EKMEK: TAM 26 Haziran: SABAH:YOK - ÖĞLEN:YOK - AKŞAM:Üzüm Hoşafı EKMEK: TAM 18 Temmuz: SABAH:üzüm...
  15. EgeKnn

İZMİR EKİBİNE RENKLİ BİR GEZİ MENÜSÜ HADİ BİZİM TAYFA...

herkese selam arkadaşlar fikir sahibi güzel dostum apv41 ( cengiz ) arkadaşımdır önce bunu belirteyim bu hafta cumartesi olacak olan artık gelenekselleştirdiğimiz toplantımızda tüm arkadaşlarımızında fikrini alarak ortak bir karar alıp seçenek olarak 3 ayrı gezi yerinden birinde karar kılıp...
  16. EgeKnn

İZMİRDEN KİRALIK MOTORCU ARANIYOR

Evet haftalardır bir çaba içerisindeyiz ben ve 4-5 arkadaşım ve bizim dışımızda daha ne toplantılara ne de gezilere bırakın toplantı yada gezileri buluşma ile ilgili yazılara bile siteden adam akıllı iştirak etmeyen tembel izmir tayfası yüzünden böyle bir fikir geldi aklımıza sevgili...
  17. EgeKnn

KASKLARIN ARKASINA YAZALIM....

evet arkadaşlar dün akşam izmirli motorsiklet tutkunu arkadaşlarımızla toplandık çok hoş geçen sohbetimiz esnasında çok hoş bir fikir sunuldu benimde hoşuma gitti (APV41 cengiz ) arkadaşımızdan çıkan fikir şu kask larımızın arka kısmına nick imizi ve kan gurubumuzu yazdıralım diyoruz...
  18. EgeKnn

İSTANBUL DAN ARKADAŞLARIMIZ GELİYOR İZMİR HAZIRMISIN?????

evet izmir tayfasıı istanbuldan costantine arvası3 ve nunu ile beraber 2 arkadaşımız daha izmire bizleri ziyarete geliyorlar ( stella gözün aydın ) :) bu hafteki buluşmamız dahada önem kazandı bakalım izmirden kimler var göreceğiz bu hafta toplanan gurup haftaya istanbuldan...
  19. EgeKnn

Bir Galatasaraylı Olarak Utanç Duyuyorum

:salut: yazıklar olsun