- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese selam arkadaşlar fikir sahibi güzel dostum apv41 ( cengiz ) arkadaşımdır önce bunu belirteyim bu hafta cumartesi olacak olan artık gelenekselleştirdiğimiz toplantımızda tüm arkadaşlarımızında fikrini alarak ortak bir karar alıp seçenek olarak 3 ayrı gezi yerinden birinde karar kılıp renkli zevkli ve herzamankinden daha organize ve kalabalık bir gezi olmasını istiyoruz hepimizin katkılarıyla tabiii !!!
1. seçenek.... SAKLI BAHÇE
2. seçenek.... BAHÇEVAN
3. seçenek.... İNCİR ALTI
evet sevgili dostlarım bu hafta cumartesi saat 20.00 da atatürk lisesi önünden buluşup üsküdar çaycısın da oturduğumuz toplantıya daha fazla katılım bekliyoruz her açılan topik te gelmek istediğini belirten ancak henüz tanışamadığımız arkadaşlar var farkındayım unutmadım onları hadi artık bu hafta bekliyoruz sizleride... katılan katılamayan herkese şimdiden çok teşekkürler..... :rendeer: :king:
1. seçenek.... SAKLI BAHÇE
2. seçenek.... BAHÇEVAN
3. seçenek.... İNCİR ALTI
evet sevgili dostlarım bu hafta cumartesi saat 20.00 da atatürk lisesi önünden buluşup üsküdar çaycısın da oturduğumuz toplantıya daha fazla katılım bekliyoruz her açılan topik te gelmek istediğini belirten ancak henüz tanışamadığımız arkadaşlar var farkındayım unutmadım onları hadi artık bu hafta bekliyoruz sizleride... katılan katılamayan herkese şimdiden çok teşekkürler..... :rendeer: :king: