Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya abiler demin isten gelirken gece vakti tabi yolda isik pek yok giderken yola bisey geldi uzun fari yaktim baykus beyaz bitane cok korktum ben baykuslardan cok korkarim kitlendim kaldim en son hatirladigim motor ustunde kas kati kesilmistim ve baykusa vurdum motor sallandi kendime...
Merhaba arkadaslar,
Size kuba xcg 150 motosikletimle antalyadan afyona giderken yasadigim deneyimleri anlatmak istiyorum.
Sabah kalktim benzini fulledim yanima kiyafet alip koyuldum yola.simdi tabi bu motorun son hizi 115 oda bagira bagira.saglikli yolculuk icin 100 km sabit gittim.yolda ki...
merhaba arkadaşlar.antalya dan izmire gidicem.gidiş geliş toplam 800 850 km arası.yanıma ne almalıyım yolda sıkıntı çekmemek için ? şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.
Antalya dan muğlaya gittim.
motorum kuba xcg 150.konuyu burada açıyorum çünkü çin malı bir motor ile yolda neler yaşadığımı ve çin malı motorla uzun yol yapılırmı ona açıklık getiricem...telefondan giriyorum kısaca özet geçicem.
Sabah saat 9 da kalktım.akşam yatmadan önce...
İşten çıktım eve gidiyorum ileride kırmızı ışık var.durdum kırmızıda yanıma r1 li motor geldi.benim motorun rengi siyah beyaz.bende korumaların hepsini renge uyumlu aldım eldiven dahil.
neyse adam geldi yanıma dokundu sırtıma döndüm.kaskı yukarı kaldır gibi el işareti yaptı.
neyse kaldırdım...
Kurban kesicem adak için ama maddi durum malum. :)
son 400 tl bütcem var adak adamak için.bu fiyata ne kesebilirim ? yardımcı olursanız çok mutlu olurum.şimdiden teşekkür ederim,iyi forumlar :) :cat:
Merhaba arkadaşlar.
Xenon Far almayı düşünüyorum da sizce almalımıyım ? biraz araştırma yaptım internette aküyü çabuk bitirir farın içini eritir.motor arasıra elektrik keser sigorta yakar gibi şeyler le karşılaştım.
sizce taktırmalımıyım xenon far ? antalya sanayi nersede 50 tl ye ışığı...
Arkadaşla bir cafe de oturduktan sonra eve gitmek için yola çıktık.eve 10 dakika kala falan arkaadaşı repsol motoruyla maganda herif arkadaşı sola doğru kaldırıma sıkıştırdı arkadaş düşüyordu az kalsın sonra geldi beni sıkıştırdı sonra arkadaşla 2 motor onu sıkıştırdık kaskı çıkardı kaskla...
merhaba arkadaşlar motorumun hava filtresini cıkardım köpek gibi ses çıkıyor.geri takıcam ama takmassam bana ve motora zararı ne olur ?
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar.
1.5 ay önce kuba xcg 150 aldım 0 2013 model.motor şuan 1800 de.
titreme çok çok az rahatsız edici değil.arka amatisör çok güzel arkada oturan çok rahat ediyor.
far sorunu var bu motorlarda.2 kez ampül değiştirdim patladı elektirik kesti.servisine götürmedim ilk 50 tl para...
Merhaba arkadaslar
Motoru 10 dakka arkadasa verdim gitti geldi yolda kaldim dedi.motor 15 dakka rahat calismadi.sonra zincirin ordaki zincirligi koruyan demir parcayi yamultmus ve motoru 2. Ve 3. Vitese atinca ses cikiyor debriyaja basiyorum ses yinevar ne olmus olabilir yardim edin
Merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce aldım 0 2013 model.motorum şuan 712 km de.
yarım saat önce 110 yaptım ilk defa.
FOTOĞRAFLAR, :queen:
"][/URL]
"][/URL]
"][/URL]
"][/URL]
"][/URL]
"][/URL]
"][/URL]
"][/URL]
"][/URL]
"][/URL]
"][/URL]
"][/URL]
Merhaba arkadaşlar,
0 2013 model kuba xcg 150 aldım.ilk 480 km kadar 60 65 km hızı geçmedim.motor şuan 510 da.daha demin yani 480 km den sonra 75 80 arası hız yaptım.1.hariç 2.3.4. vitesi sonuna kadar kullandım motorun hızına bakmak için.çok iyi çok seri bu arada.titreme %5 var.çok az...
Merhaba arkaadaşlar,Kuba xcg 150 ile ilgili far sorunum var yardım edin...
Şimdi yeni 0 2013 model kuba xcg 150 aldım.motor güzel sesi olsun sürüşü olsun keyifli.ben bu motoru 3 gün önce aldım.3 gündür işyerinden bi arkadaş motorun orasına bakıyor burasına bakıyor sigara içerken üstüne oturuyor...