Motorumun rodajını kötü mü açtım ? bi bakın lütfen

Merhaba arkadaşlar,

0 2013 model kuba xcg 150 aldım.ilk 480 km kadar 60 65 km hızı geçmedim.motor şuan 510 da.daha demin yani 480 km den sonra 75 80 arası hız yaptım.1.hariç 2.3.4. vitesi sonuna kadar kullandım motorun hızına bakmak için.çok iyi çok seri bu arada.titreme %5 var.çok az yani.neyse sonra motor boğulur gibi sustu boğuldumu bilmiyorum.depoda benzin en fazla 5 tllk vardı.benzinden sustu galiba.aldıgım yer ilk 500 km 65 hızı geçme demişti.yani 480 den sonra motoru 80 e kadar zorladım sorun olurmuuuu <??? :salut:

size lustral ile tedavi öneriyorum :p şaka şaka o kadar kafaya takılıcak bir şey yok ya merak etmeyin rodajda diye hiç o hızlara çıkılmıycak mı çıkılıcak tabi ki ama gerektikçe.. az benzin koyduğunuzdan olmuştur merak etmeyin iyi sürüşler...

bu kadar korkmayin ya hem 150cc lik 5 tl benzin mi olurmus git 20-25 liralik benzin al birde yedek depo kullanmani tavsiye etmem dipten cekersen pislikte cekmis olursun

bütün paramı motora verınce bu ay param kalmadı.3 4 gunde bir 15 20 tl benzin koyuyorum.

Haha ha dostum alemsin var ya :D benim tavsiyem ufak ufak 80-90 km hızlara çık deviri 6.000 ustune cıkarmamaya calısarak 2.000 bakımından sonra bas gitsin 150 lik motora da arkadaşın dediği gibi birazcık ver başlarda iyi besle motorunu :D Sonra ilerde papaz olmayın .D

Bir anda boğuldu demişsin elin yanlışlıkla cikleye gitmiş olmasın?? :)

lustral ıle tedavı yontemıne bende katılıyorum.. :) sabahları ac karnına 1 tane lustral alacaksın ama 1 hafta boyunca motora bınmeyeceksın bunu sakın unutma. sonra da 6-7 bın devırden yukarı cıkmadan motorunu sureceksın hem bu zamana kadar bıraz para bırıktırır benzın alırsın :)
canını sıkmanı aklını bu gıbı seylerle doldurmana gerek yok 150 lık motorun rodajı mu olurmus yahu :D
yenı toplanan herhangı bır motoru ılk 1 haftada acıyorum ben ha sorun olursada usta bu motoru nasıl topladıysan yenıden yar yıne topla dıyorum :) sıkıntı yok yanı .

lustral ıle tedavı yontemıne bende katılıyorum.. :) sabahları ac karnına 1 tane lustral alacaksın ama 1 hafta boyunca motora bınmeyeceksın bunu sakın unutma. sonra da 6-7 bın devırden yukarı cıkmadan motorunu sureceksın hem bu zamana kadar bıraz para bırıktırır benzın alırsın :)
canını sıkmanı aklını bu gıbı seylerle doldurmana gerek yok 150 lık motorun rodajı mu olurmus yahu :D
yenı toplanan herhangı bır motoru ılk 1 haftada acıyorum ben ha sorun olursada usta bu motoru nasıl topladıysan yenıden yar yıne topla dıyorum :) sıkıntı yok yanı .

Yanlış bilgi veriyorsunuz her motorun rodajı olur .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar