- Konu Yazar
Arkadaşla bir cafe de oturduktan sonra eve gitmek için yola çıktık.eve 10 dakika kala falan arkaadaşı repsol motoruyla maganda herif arkadaşı sola doğru kaldırıma sıkıştırdı arkadaş düşüyordu az kalsın sonra geldi beni sıkıştırdı sonra arkadaşla 2 motor onu sıkıştırdık kaskı çıkardı kaskla biize vurmaya başladı.
hızımız 15 20 km arası arkadaş frene bastı çekildi onun yanından ben tekme attım motoruna onuun tekme atmamla birlikte düşmemek için oda frene bastı bende iyice sıkıştırıp kontağını kapattım.tekme atarken bende düşüyordum az kala. biz hemen indik motordan ne var yok giriştik adama..
çevreddekiler ayırdı kavgayı.
hiçbir sebeb yokken bunları yaşattı bize a.heriifi derdi neydi annlayyamadık. 10 dakika içinde oldu herşey
r:
trafik magandasııı ::rantinp:::rantinp:::rantinp:
hızımız 15 20 km arası arkadaş frene bastı çekildi onun yanından ben tekme attım motoruna onuun tekme atmamla birlikte düşmemek için oda frene bastı bende iyice sıkıştırıp kontağını kapattım.tekme atarken bende düşüyordum az kala. biz hemen indik motordan ne var yok giriştik adama..
çevreddekiler ayırdı kavgayı.
hiçbir sebeb yokken bunları yaşattı bize a.heriifi derdi neydi annlayyamadık. 10 dakika içinde oldu herşey
trafik magandasııı ::rantinp:::rantinp:::rantinp:
Son düzenleme: