Xenon Far Almalımıyım ?

Merhaba arkadaşlar.

Xenon Far almayı düşünüyorum da sizce almalımıyım ? biraz araştırma yaptım internette aküyü çabuk bitirir farın içini eritir.motor arasıra elektrik keser sigorta yakar gibi şeyler le karşılaştım.

sizce taktırmalımıyım xenon far ? antalya sanayi nersede 50 tl ye ışığı ayarlanabilir var. ?

ben 1.5 sene kullandım bi sorun yaşamadım
şimdide takacamda elektrikçi 2 yıl garantili 200 lira dedi bi durdum :)
merceksiz olarak karşıdan çok göz alıyor
kulaklarınız çok çınlar gibi yorumlar gelecektir birazdan :)

tamam anladık direk apaçi ol çık ne diyelim sana hava filtresi sorarsın zenon yarın bir gün de egzoz kestirme ile gelme

Zenon taktırırsanız eğer lütfen o çakma zımbırtılardan değil adam gibi orjinal zenon taktırıp güzel ayarlatın.

Aksi taktirde acayip bir şekilde kulaklarınız çınlayacaktır.

O nedenle sarı ampulu hala seviyorum.

Zenon taktırırsanız eğer lütfen o çakma zımbırtılardan değil adam gibi orjinal zenon taktırıp güzel ayarlatın.

Aksi taktirde acayip bir şekilde kulaklarınız çınlayacaktır.

O nedenle sarı ampulu hala seviyorum.

Orjinal alıcam 50 tl ve mercekli.ayarlanabilir ışık.

50 liraya varmıymış gerçi fiyatlarını pek bilmem.

Araştırmadım.

Ben yine en aşağı 150 lira falan sanıyordum.

Şöyle anlatayım.
Antalya daki bütün tamirciler %90 oranla antalya sanayi deki nerse ticaret adlı yerden alışveriş yaparlar.örnek tamirci de beyaz ampül 20 tl ise nerse de aynı ampül 8 tl.
Antalya lı olanlar ve motoru olanlar kesin bilir nerseyi.adamlarda motor için gerekli a dan z ye bütün malzemeler var.tamircilerde buradan ucuza alıp pahalıya satıyor.
Bugün kendi motorumu servise götürdüm.iç lastik değişicekti adamlar da yokmuş gitti çırak nerse den alıp geldi taktılar.anlatabilmişimdir umarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar