Arama sonuçlarınız

1. sebzelicorba

Kaza yaptım. Acil yardım!

Işıklarda kalkışta kaldırıma çarpıp düştüm. Bende bir şey yok. Ön diskgarip bi şey oldu sıkıştı, teker kilitlendi. Sonra ön freni söktük mecburen eve kadar gidebilmek için. Gidon ve teker orantısı bozuldu. Çamurlukta ufak bi kırık vat. Sadece arka fren kullanabiliyorum. Evimin yakınıbda kaza...
  2. sebzelicorba

2014 Cbr250r ilk deneyimim ve fotoğraflar.

Selamlar. Dün Artı Honda'dan motoru aldım. Sadece Gis Akademi'de bir günlük eğitim almıştım. Onun dışında trafiğe çıkmadım. Gaziosmanpaşa'dan Eyüp'e, ordan Balat ve sahili takip ederek Eminönü Sirkeci vapur tarafına geçmek yerine sağa dönüp sahilden Bakırkö istikametine doğru gittim. Sonra bir...
  3. sebzelicorba

Motoru almaya gidiyorum. Yol tarifi lütfen?

Gaziosmanpaşa'ya gidiyorum şimdi. Motoru alıp anadolu yakasına geçeceğim. Köprü trafiğinde biraz tedirginlik yaşayabilirim. Sizce Harem'den feribot yapmam daha mı mantıklı olur? Ya da motor alıp feribota binmek saçma mı olur? Gaziosmanpaşa'dan nasıl gideceğim karşıya?
  4. sebzelicorba

Sıfır motosikletin içinde benzin olur mu?

Arkadaşlar saat 5 gibi motosikletimi teslim almaya gideceğim. Sıfır aldım. Bayiinin yanında benzinci var gerçi ama yine de depoda yarım litre olsun 1 litre olsun benzin var mıdır?
  5. sebzelicorba

Kaska takılan kamera yasal mı?

Ruhsata işletmek gerekiyor mu. Birisi söyledi de, saçma geldi. Var mıdır bilen duyan.
  6. sebzelicorba

Motorumu aldım. Nasıl bir kilit sistemi yapmalıyım?

Cbr250r aldım. Garajım yok. Evimin penceresinin hemen önünde duracak motosiklet. Alarm, disk, zincir vs. Hangilerinden koymalıyım. Bana en mantıklısı alarm geliyor. Fakat alarm bildiğimiz alarm mı? Motosikletteki en ufak bir harekette öten olması lazım. Bir de gemi zinciri aldım, onu da arka...
  7. sebzelicorba

Motosiklet alırken fatura almasam ne olur?

Perşembe günü honda cbr250 aldım. 200 lira kadar indirim yaptırdım. Fatura almasnız sorun olur mu dedi adam. Ben de garantisiyle ilgili sıkıntı çıkmayacaksa almam dedim. Fatura almazsam ne gibi problemler çıkarç bakımda vs herhangi bir şeyde sıkıntı olur mu
  8. sebzelicorba

Oruçluyken Motosiklet Kullanmak

1. Kan şekeriniz düşmüştür. 2. Dikkat dağınıklığı gözükmektedir. 3. Fazla asabileşilir. Bunlar oruçluyken motosiklet kullanmamak için fazlasıyla yeterli sebepler bana göre. Ama tabii ki tınlayan çıkmayacaktır :)
  9. sebzelicorba

Ekipmanımı topluyorum. Lütfen yardım!

Haftaya motorumu alıyorum. İlk iş olarak Nolan84 kask aldım. Onun dışında herhangi bir şey almadım. Ben aynı zamanda kayak yapıyorum ve board pantolonum mevcut. Korumasından ziyade, üşütme veya su geçirme ihtimali yok. Bazı duumlarda onu kullanacağım. Fakat onların dşında ne gibi ekipmanlar...
  10. sebzelicorba

Motosiklet Hırsızlığı!

Garajım yok. Çalınma riskini asgariye indirmek için ne yapmam gerekir? Alarm, kilit vs. En etkili yöntem nedir. Bir de garaj olmadığı için branda ile korumayı düşünüyorum. Yeterli olur mu sizce?
  11. sebzelicorba

Sizce hangi kaskı almalıyım?

Birazdan siparişi vereceğim fakat iki kask arasında kararsız kaldım. Bell m1 ya da venom vf308 arasında kaldım. http://www.motosikletekipmanlari.com/VENOM-VF-308-FULL-FACE-GNSVZR-CARBON-KRMZ,PR-1521.html http://www.motosikletekipmanlari.com/BELL-Kask-M1-TRACKER-TK3,PR-178.html Teorikte bakacak...
  12. sebzelicorba

Haftaya motorumu alıyorum. Lütfen Kask ve mont tavsiyesi.

Biliyorum defalarca yazılmıştır bu tip konular ve tekrar edilmesinden hoşnut kalmayacaktır bazı arkadaşlar, haklısınız da ama forumda aramama rağmen mont ve kaskla ilgili yeterli bilgiyi bulamadım bu yüzden yazıyorum. Öncelikle iyi bir kask istiyorum. Fakat binli rakamlara da çıkmam mümkün...
  13. sebzelicorba

Motor satın alıyorum. Prosedürler nelerdir?

Bugün mağazaya gidecek olsam, motor da orada hazır olsa, ya da depoda olsa. Ben de ödememi yapsam. Ne gibi prosedürler olacak motoru alıp çıkmam için. Plakası, vergisi cartı curtu nedir tam olarak bunlar acaba?
  14. sebzelicorba

Anadolu yakası için uygun bir Motosiklet Eğitim Merkezi

Uygun fiyata bir motosiklet eğitim merkezi arıyorum. Honda'nın kendi mem'İ varmış. Ben de honda cbr250 alacağım zaten (alacağın markayla aynı eğitim merkezi olmak zorunda değildir elbette) tavsiye eder misiniz?
  15. sebzelicorba

Motor kazası!

Ekim ayı içerisinde Honda cbr250 almaya karar vermiştim. Bütün araştırmalarımı da yaptım, param da hazır vs. Ancak son zamanlarda görüyorum ki kazaların önü kesilmiyor. En son okuldan tanıdığım bir çocuğun (belki duymuşsunuzdur Şu fear factor'deki Ali Osman) yaptığı feci kaza. Aylardır...
  16. sebzelicorba

İlk motorumu alacağım ancak kafamı karıştırıyorlar!

Herkese merhaba. Scooter tecrübem var, yıllardan beri özellikle tatillerde sıkça kullanırım. Bir iki kez de vitesli kullanmışlığım var. Yılda bir ya da iki kez şehir dışına tatile gidebileceğim, onun dışında şehir içinde işe gitmek için kullanacağım, konforlu ve nadiren de olsa hız...

Yeni mesajlar