Ekipmanımı topluyorum. Lütfen yardım!

Haftaya motorumu alıyorum. İlk iş olarak Nolan84 kask aldım. Onun dışında herhangi bir şey almadım.
Ben aynı zamanda kayak yapıyorum ve board pantolonum mevcut. Korumasından ziyade, üşütme veya su geçirme ihtimali yok. Bazı duumlarda onu kullanacağım.
Fakat onların dşında ne gibi ekipmanlar almalıyım.

Mesela sadece motosiklet montu yeterli mi. dirsek ve omuzlar için ayrı koruma mı almam gerekir yoksa her montun içinde korumalığı mevcut mu. Aynı şeklde kalça ve dizler için de nasıl halledeceğim korumaları.

mont-eldiven-pantolon-bot almalısın. Maddi gücünün el verdiği en iyi ekipmanları almanı öneririm. orta halli bişeyler için tavsiye istersen, benim kullandıklarım bunlar,memnunum.

bering aero mont (knox sırtlık la beraber)-bering eldiven-tech90 kot-yds diablo bot.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Mont lazım. Montsuz sürüşler için dirseklik de alman lazım. (Bazen insan tshirt ile binmek istiyor)
Her halükarda dizlik ve eldiven de lazım. Dikkat parmaksız eldivenlerin yazlık diye tipine kanma.. Mutlaka parmaklı eldiven al. Parmaklı eldivenlerin de yazlıkları var sonuçta. Korumalı ayakkabı olsa iyi olur. Bu havalar için, yazlık ayakkabı bakmanı öneririm.

şimdidenhayırlı olsun!

bu arada; okudun mu?
http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/133500-benimde-motorum-calindi-yeter-artik.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar