Arama sonuçlarınız

1. Yunus Özbek

metal yapıştırıcı tavsiyesi

Kaynaktan başkası işe yaramaz. Sürekli titreşime ve kuvvete maruz kalınca epoksi de sunfix de çatlayıp dökülüyor.
  2. Yunus Özbek

Yeni motor alacağım eski japon vs yeni hintli

Gpt ile aynı fikirdeyim. 200 bine kadar en mantıklı motor D400.
  3. Yunus Özbek

Kuralkan'ın tüm Bajaj modellerini Türkiye'de montajlayacağı duyumu var.

Bilmiyorum benimki 23 model eski etiket. Baymoto ya parça almak için gitmiştim. O sırada yeni motorlar geldi. Şasi etiketlerinin farklı olduğunu görünce sordum yerli montaj dediler.
  4. Yunus Özbek

Kuralkan'ın tüm Bajaj modellerini Türkiye'de montajlayacağı duyumu var.

Baymoto dan aldığım bilgiye göre yerli montaja geçilmiş zaten. Hatta bakın bu şase etiketi hindistan üretimi olan, Bu da yerli üretim,
  5. Yunus Özbek

Abs'nin abcsi

Çinli abs li sadece mondial rx3 evo kullandım. Frenlerinden gayet memnundum.
  6. Yunus Özbek

250 bin lira bandında alınabilecek motosikletler

Yarısı peşin mi? 170 180 bine zaten 3 bin 5 bin km de sıfır gibi ikinci el satıyorlar.
  7. Yunus Özbek

vucut korumalarını giymeyi bırakmak

Bugüne kadar yaşadığım düşüşlerde hep ayak bileklerime darbe aldım. Ve acısı günlerce geçmedi. Ayak bileklerini iyi korumak lazım.
  8. Yunus Özbek

Philip Morris grubu sigaraya zam geldi Diyanet İşleri başkanı istifa !!!

68 liraya rothmans blue içiyordum 76 lira yapmışlar.
  9. Yunus Özbek

2025 aksiyon kamerasi (güvenlik amacli)

Amazondaki 1500 mah bataryalı modele bile 6.5 saat kayıt süresi yazmışlar. 1741558236 3000 mah olan şu https://www.trendyol.com/prepare/1080p-kamerali-wifi-kask-kulaklik-3000-mah-su-gecirmez-bluetooth-5-4-p-896885534
  10. Yunus Özbek

3000 mah bataryalı modeller var. Goproların 1500 mah civarında olduğunu ve çok yüksek bitrate ile kayıt yaptığını düşünürsek bunlarınki 6 7 saatleri görür diye düşünüyorum.
  11. Yunus Özbek

Kameralı interkom da düşünebilirsiniz.
  12. Yunus Özbek

Mondial Rx3i evo Motor Kısmından Şıkırtı Sesi

Subaplar gevşemiş olabilir. Yada eksantrik zinciri.
  13. Yunus Özbek

Sizce Türkiye sosyolojik olarak iyileşir mi?

Hepsinin altında ekonomik zorluklar yatıyor. Yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısı ahlaki çöküşe sebep oluyor.
  14. Yunus Özbek

Mondial Rx3i evo abs alınır mı?

Bulaşmayın. Aynı paraya dominar 250 alın.
  15. Yunus Özbek

250CC Üzeri Motosiklet Tavsiyesi

150 160 bin tl ye 23 model düşük km tertemiz D400 bulursunuz. Başka da bi alternatif yok gibi. Torku çok güzel. 150 km hıza kadar çok çabuk ve rahat çıkıyor. Sonrası havanın ve yolun durumuna göre 180 e kadar yolu var. Topcase in yakıştığı bir motor.
  16. Yunus Özbek

Honda Cg(2005) Vs Mz 125(Kanuni-1997) Kıyaslanmasında Hangis Tercih Edilir?

4 zamanlı mz in bi anlamı yok. Motoru çin malı. Honda tercih edilebilir. Titan Cg efsanedir.
  17. Yunus Özbek

Nostajik Motor Sevgisi

Hocam işte güneşli güzel haftasonlarında falan zevkine binmek için kullanılacak. Günümüzde artık her yere koşturulacak bi motor değil.
  18. Yunus Özbek

Nostajik Motor Sevgisi

Sevdiğim tek nostaljik motor MZ etz 251/301 param olsa da dominin yanına şöyle güzel restore edilmiş bi tane alsam. 1739032651 Bi kere ağva ya denize gittiğimde 2 tane mz bi tane jawa lı grup gelmişti çok imrenmiştim.
  19. Yunus Özbek

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Yav ne gerek var böyle şeylere. Kimse zarar görmediyse basın gidin yolunuza. Sen adamın aynasını kırarak meydan okursan, o da seni ezerek meydan okur.
  20. Yunus Özbek

HAVA SOĞUTMALI MOTORLA SEYEHAT

Şişme olayı 2 zamanlılarda oluyordu sanki. Pistonun her hareketinde patlama olduğu için. Hatta buna önlem olarak mz lerin silindirindeki petekler çok geniştir ama yamaha rx lerde öyle değil.

Yeni mesajlar