Arama sonuçlarınız

1. myagdi

Axor Kask İyimidir?

ece 22.06 sertifikası temel güvenlik özelliklerini taşıdığını gösterir, yâni güvenebilirsiniz. ben bütçe sebebiyle daha üst modellere çıkamayan arkadaşlara ls2'yi tavsiye ederim. ls2''nin kinetik polimer alaşım (kpa) diye adlandırdığı bir kabuk malzemesi var. dış kabuk termoplastik, ama fiber...
  2. myagdi

Elektrikli araçlara dikkat !.. (Kaza var.)

çok doğru. kendi adıma ben de elektrikli arabalara denk geldiğimde ekstra dikkatli sürüyorum.
  3. myagdi

Trafikte dururken üzerime kıran jip ayağımı ezdi

hemen karakola, onların sevk edeceği hastaneye, gerekiyorsa savcılığa gidip işlemlere başlamanızı tavsiye ederim. allah korusun, umarım kısa zamanda iyileşirsiniz, ama ayağınızın üstünden koca jip geçmiş. kırık olabilir, ameliyat gerekebilir, daha beteri, uzun bir fizik tedavi süreci...
  4. myagdi

Turda kullanabileceğim kask önerisi 🚨

scorpion'un bir modeline bakmıştım, yanlış hatırlamıyorsam exo gt modeli olması lâzım. fiyatı sizin belirttiğiniz mertebelerde. satıcı rüzgâr sesi bakımından çok üstün olduğunu söylemişti. kaskın yapısı, bende de aynı fikri uyandırdı. ense bölgesindeki dolgu bayağı kallavi, çene altındaki rüzgâr...
  5. myagdi

Kask Önerisi

agv k6s kafanıza uyduysa gayet güzel bir kask. tek eksiği içinde açılır-kapanır güneş vizörü olmaması. yanına bir de koyu cam alırsınız, mükemmel olur.
  6. myagdi

Kask Tavsiyesi

kaskların bir ömrü olduğunu somut olarak görmüş oldum. dolapta durduğu yerde, iki kaskın da gözle görünmeyen yerlerinde malzemeler deforme olmuş. her malzemenin bir ömrü var. birinde hayati önemde plastik parça artık dayanıklılığını kaybetmiş, diğerinde hayati önemdeki iç dolgu unufak olmuş...
  7. myagdi

Kask Tavsiyesi

caberg duke bende de vardı. sharp'dan en yüksek puanı almış çene açılır kask olduğu için tercih etmiştim. ben çene açılır'ı sevemedim. çene açık konumda gidemiyordum hiç, boynuma çok fazla yük biniyordu. bahsettiğiniz gibi, hız 90'lara yaklaşınca ses problemi vardı, onun dışında memnundum...
  8. myagdi

Kask Tavsiyesi

Merhaba dostlar, Forumun eski üyelerindenim. Motosiklet kullanmaya 10 yıl kadar ara vermiştim. Yaz başında ulaşım ihtiyaçlarım için bir scooter aldım ve kullanım ömrü dolduğu için ekipmanları sırayla yeniliyorum. Motoru ilk aldığımda beni yaz süresince idare etsin düşüncesiyle ve bu tip...
  9. myagdi

Motosiklet deposu nereye atılır

hurdacılar her türlü alır. sen duyarlılığından, aman bir yerde yangın falan çıkarır diye korkuyorsan içine taşırana kadar su doldur ve ters çevirip boşalt. bu işlemi 2-3 kere tekrarla. içinde kalması muhtemel benzin buharını atmış olursun.
  10. myagdi

Motorun kafası sağa daha çok dönüyor

hocam bu iş beni biraz kıllandırdı. motosiklete ekspertiz yaptırmanı öneririm, önden bir kaza yapmış olabilir.
  11. myagdi

Hem bir merhaba hemde kısa bir hasbihal...

hocam, motor almaya heveslenen her arkadaşıma yaptığım öneriyi sana da yapayım. önce ehliyet al. motosiklet eğitimini iyi veren ehliyet kursları var. onlardan birine git. mesela benim gittiğim kursta, 50 cc'lik scooterla başladık eğitime, daha sonra 125 cc'lik commuter tarzı vitesli motorla...
  12. myagdi

ilk motor

sen sabırla toplu taşımaya devam et kardeş. ne halkalı'da ne davutpaşa'da motora binilmez.
  13. myagdi

Hava Soğutmalı mı Su Soğutmalı mı?

motorun başka özelliklerini beğendiyseniz bu detaya takılmayın, alın geçin. nasıl soğutuyorsa, varsın öyle soğutsun. zaten amacınıza birebir uyan iki makine arasında şu hava soğutmalı, bu su soğutmalı diye ikilemde kalmazsınız. su soğutmalı daha güçlü olur, su soğutmalı daha ucuz olur.
  14. myagdi

Cezadan Koruyacak En Ucuz Kask Önerisi

hocam seni iyi anlıyorum. bu amaçla ls2'nin açık kaskını aldım. sonuçta uygun fiyatlı, kabul edilebilir kalitede kask üreten, bilindik bir firma. kabuğu, köpüğü düzgün. kafanın arkası, yanları, tepesini çarpma ihtimalinde seni korur. ben vizörü çene hizasına kadar inen modeli tercih ettim...
  15. myagdi

Hornet 750'yi hangi yolla almak daha mantıklı?

naçizane, yıl sonuna kadar fiyatların zamlanacağını düşünüyorum.
  16. myagdi

Sıcak ve soğuğun yakıt üzerine etkisi

akaryakıt dispenserlerinde (halk arasında pompa diye bilinen, şu kaç litrelik/kaç liralık aldığımızı gösteren şey) sıcaklığa bağlı kesafet düzeltmesi yapan düzenekler vardır. çok eskiden kullanılan full mekanik dispenserlerde bile, full mekanik çalışanları vardı. ve bilirsiniz, akaryakıt...
  17. myagdi

Honda PCX ve SH125 Modelleri arasında öneri

hocam ben kesin bilgiyle değil, fikir yürüterek yazdım. koruma demiri belki vardır, emin değilim. şunu kastetmiştim, pcx yıllardır piyasada olan ve yüksek adetlerde satılan bir model olduğu için koruma demiri ve benzeri aksesuarlarda, modifiye malzemelerinde seçeneğin daha bol olur.
  18. myagdi

Honda PCX ve SH125 Modelleri arasında öneri

sh 125 güzel motor ve bence pcx'den üstün. nedense bizim ülkemiz büyük tekerli scooter'ları beğenmiyor. avrupa'da scooter kültürünün yaygın olduğu ülkelerde insanlar büyük tekerli scooterları tercih eder. meseleye bizim işimize yarayan tarafından bakalım; bu sayede yeni pcx'ten aşağı kalmaz...
  19. myagdi

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

çift taraflı bantların çok güçlü olanları var. doğru hatırlıyorsam adına "oto çito bant" diyorlar. siyah renkte oluyor. ince film halinde değil, kauçuk benzeri 1 mm kalınlıkta bir bant. plakayı bununla yapıştırın, sökmek isteseniz bile sökemezsiniz. plaka yamulur bu yapıştığı yerden çıkmaz.
  20. myagdi

Bel fıtığı, hangi tarz motora dönsem?

arkadaşlar, 10 seneyi aşkın bel fıtığından muzdaribim. düzenli spor yaparak ve sağlığıma dikjat ederek bu güne kadar geldim. ancak, bir noktada l5-s1 fıtık ilerlemiş, herniasyon dedikleri aşama, yani patlamış. ameliyat kaçınılmaz görünüyor. çeşitli alternatif tedaviler denedim ama sonuç...

Yeni mesajlar