Arama sonuçlarınız

1. T

9-12 ekim Datça motosiklet festivali

Aklımda olan bir festival ama Balıkesir e 500 km, 1 gün konaklamalı gitmeye üşeniyorum.
  2. T

Led sinyal

halogen to led için modül var
  3. T

GS310 ? V-STORM 250 ? 🚨

gs310 u ele ktm adv390 bak abi
  4. T

Pinlock kaska takılı mı nasıl anlaşılır?

pinlock uyumlu kasklarda vizor içinde sağda solda küçük bir çıkıntı vardır, orjinal pinlock bu çıkıntılara takılır universal pinlock larda yapıştırmadır görüşür 2 türde rahatça
  5. T

Balıkesir Motofest Cunda 04.09.2025-07.09.2025

Festival in yanlış yerde olduğunu geçen festival sonrası 1-2 mecrada yazdım. Tepki aldım. Hala yanlış yerde olduğunu savunuyorum. 40 derece sıcak havada motosikletleri koyabileceğin gölge bir yer yok, çadırları koyabileceğin gölge bir yer yok. Festival alanında oturup birşeyler içebileceğin...
  6. T

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

Tebrik ederim, çok güzel bir yazı ve gezi olmuş. Geçen yıl benzerini Avrupa da 8000 km ile yaomış olduğum için seni çok iyi anlıyorum. Benimde Amerika Route 66 hayalimde var.
  7. T

Underrated 250-600cc arası racing motorlar

tuono v4 gerçekten değerinin altında piyasada, ben birde xj6 derim
  8. T

Bulgaristan-Romanya-Yunanistan Turu

Tebrik ederim, güzel bir rota tamamlamışsınız. Romanya benimde radarımda. İlk fırsatta 1 hafta düşünüyorum bende.
  9. T

2ct lastikler hakkında

5 yıl otomobil lastiklerinde maximum süre diye biliyorum, zaten yılda 20.000 km yol yapıyorum ortalama, Lastiğin dişleri iyi durumda ama hızlanmalarda çok sarmaya başladı road4 gt,
  10. T

2ct lastikler hakkında

Motosiklet lastiğinde sağlıklı değişim periyodu nedir sizde km ve yıl olarak ayrı ayrı ?
  11. T

2ct lastikler hakkında

13 aydır 180/55ZR17 Pilot Road4 GT Ön Arka Takım kullanıyorum 800cc motorumda, vfr800xcrossrunner. 20.000 km ile 25.000 km arası yol yaptım. Şuan sert gaz açışlarımda drift yapıyoruz 3.vites dahil. Zemin kaygan asfaltsa 4.vites dahil. Normal mi bilemedim. daha önce pilot power 2ct vardı...
  12. T

Tuzla Yanyolda Motosiklet Kamyonete Saplandı..Maalesef Sürücü Öldü..

KASK Takmak yetmez !!! Kaskın güvenlik tokasını-ipini takın bağlayın. Takmadan bir işe yaramaz. Denemesi bedava, ipi-güvenliği takılı olmayan kask başınızdayken şiddetli şekilde başınızı savurun kasko başınızdan çıkar yada çıkmaya meğil eder. Önceki gün İzmir de tünelde birisi ağır...
  13. T

Hız Limitörü Kaldırmak ? - Honda Vfr800xCrossrunner

Arkadaşlar selam, Ben bu açtığım konuyu henüz sonuca vardıramadım. Ecuhardmotochip isimli bir instagram da gördüğüm firma var, Bazı illerde bayiliği de var. Balıkesir de de bayiliği var. Balıkesir bayisi beyinden haritayı alıyor istanbul merkez şubeye gönderiyor orada yazılımı yapıyorlar...
  14. T

Kaza Sonrası Takılan Platin

2011 de yaptığım trafik kazasından sol köprücük kemiğimde platin vardı. Geçtiğimiz yıl MR a girmem gerektiği için çıkartıldı ameliyatla. Doktorun daha doğru cevap verir. Bende 13 yıl takılı kaldı.
  15. T

Yeşil Sigorta

sigortayı önceden yaptırın çıkış tarihinize göre, kapıda takılmayın, kosova gibi bazı ülkeler yunan yada bulgar için yapılan avrupa yeşil sigortasını kabul etmiyor orada yenisini yapıyorlar.
  16. T

Yan Çanta Demiri Olmadan Yan Çanta

Heybe çanta ile 1 Selanik turu, 1 Bulgaristan duru, 1 midilli tutu yaptım. En son midilli de lastiğe sürttü biraz yanı açıldı. Ama sürtmesine rağmen sağlamdı. F800S Naked tipli bir motorla kullandım ben. Sağlam bağlantı yapılır ve ek kancalı lastik ile sabitlenirse sorun olmaz.
  17. T

Ab Otobanlarında Motosikletler İçin Vignette Olayı

alınması gereken yerlerde al bir canını yakarlar şaşırırsın :) Zaten istemeyen yerleri yazmışlar Ben isviçre de almıştım 1 gün için mebcuri 40 frank ödemiştim. Hala çıkartmadım motorun ön camından :) 40 frank a sticker aldım :)
  18. T

Mesafelere göre kısa yol / uzun yol

günlük rekorum yaklaşık 900 km civarı
  19. T

Yurt Dışında Kredi Kartı İle Benzin Almak.

Baya bir ülke den motor ile yakıt aldım, bazılarında görevli yok, bazılarında markete ödeme yapıyorsun vs hiç provizyon alınmadı geçen sene ki turumda.
  20. T

Uzun Turlar için 2008 / K 1200 GT vs Muadilleri

Vfr1200Crosstourer öneririm Vfr1200F de öneririm. Bende Vfr800xcrossrunner var. Yakın 2 arkadaşımda Vfr1200cross var. Memnunlar. Şehir içi ağır motordur ama yolda iyidir. Kayış aktarmalı vs. Bmw 1200gt ise ömürlük kullanmaya güzel motor. Aynı yıl üretimi Bmw F800S var bende. Gerçekten...

Yeni mesajlar