Arama sonuçlarınız

1. Sinan Aksu

Nice Yıllara Kanucan :)

Canım kardeşim benim.. Doğum günün kutlu olsun kanu'm. Eskiden küçüktün. Top oynardın, düşer dizlerini kanatırdın. Şimdi büyüdün. Kazık kadar adam oldun.. Evlensen çocuğun olur... En güzel ve en güneşli günler seninle birlikte olsun canım kardeşim...
  2. Sinan Aksu

GAMMA Plotter hakkında. (Tekstil sektöründekiler)

Yok arkadaş vallahi kırık atıcam ben bu makinayı en sonunda. Tekstil sektöründe olanlar bilirler. Resimde gördügünüz makina tasarım çizim ve CAT sistemler için yapılmış bi yazıcıdır. Bilgisayardan çıktıyı gönderiyorum makina çizmeye başlıyor 10 cm çizdikten sonra kartuş TAK diye duruyor...
  3. Sinan Aksu

Satılık 2000 Model 1.6ie şahin.

Arkadaşlar şirketten bir arkadaşımın arabasını satılığa çıkarttık. Kendisinin sahibinden.com'da üyeligi olmadıgı için benim üyeliğimi kullandık. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-tofas-sahin-sahin-1-6ie-emsalsiz-31515005/detay/
  4. Sinan Aksu

Ramazan Bitti günlük!

Bir ramazan ayının daha sonuna geldik günlük. Insanların 1 aydır hayalini kurdugu, özlemini çektigi güzel günler geri geldi artık. Bitti mideyi ve uçkuru tutma dönemi. Şimdi bunu içerek kutlayacağız müslüman alemi olarak. Bugünden sonra herşey normale dönüyor günlük. İnsanların karısına kızına...
  5. Sinan Aksu

Kymco DOWNTOWN 300İ Hakkında.

Arkadaşlar cumartesi günü bu motoru görmeye gidecegiz. Bu şeytan icadı hakkında bilgisi olan varmı? Nedir, Ne değildir? Kullananlardan yorumlar bekliyorum.
  6. Sinan Aksu

Merhaba günlük..

Gunaydin salak günlük. Insanları memleketleriyle çagıranlara extra sinir olduğumu söylemişmiydim sana? Çok saçma lan. Misal adam urfalıysa ''Günaydın Urfalı'' hayir ben böyle şeylere karşı değilim ama o adamın bi ismi yokmu olm? Sadece nufus kagidindami geçerli o isim? tamam nüfüs kagıdında...
  7. Sinan Aksu

Motosiklet ve korku..

Kaç yıl oldu bilmiyorum.. Motosiklet dünyasında öğrendigim ve değişmez tek gerçek olarak kabul ettiğim bir his var. Korku hissi. Öğrendim ki modeli eskiyen bir motosiklet ile birlikte tecrübe kazanırmış insan. Öğrendim ki aslında kazanılan her tecrübenin mimarı içimizde ki korku hissiymiş...
  8. Sinan Aksu

Bir Motorcunun Kaleminden...

Bizim zamanımızda tecrübe parayla satın alınmazdı. Tecrübeyi yaşayarak öğrenirdin... Bizim zamanımızda sürüş eğitimleri veren bir kuruluş yoktu. Önde gelen motosiklet kulupleri yoktu. Kontra viraj teknikleri duyulmamıştı.. Motosiklet teorileri üzerine kitap yazan insanlar çıkmamıştı ortalığa...
  9. Sinan Aksu

Keycode ve Kuyucadısı Kaza haberi.

28 Temmuz akşamı saat 20:00 sularında sirkeciden fatih-eyüp yönüne giderken eski kadıköy iskelesinin önünde araba vurması sonucu, düşen ve diz kapağını çatlatan Keycode ve sevgili Kuyucadısı'na geçmiş olsun diyorum. Bu arada vurup kaçan hayvanın plakası mobese kameralarından çıkartılmaya...
  10. Sinan Aksu

Hayat içince güzel günlük!

Ayıptır söylemesi ben kendi başıma yiyorum lahmacunları valla günlük. *''Ayıpsa neden söylüyorsun lan'' dediğini duyar gibiyim günlük. Haklısın.. Yanında biramı da içiyorum. Biramın köpükleri burnumun ucunada bulaşıyor sevgili günlük. Lahmacunun peşine tuzlu fıstığımı da yiyorum kabuklarıyla...
  11. Sinan Aksu

Karalamak istiyorum seni günlük.

Günlük selamlar! Nasılsın ülen?! İyi görmedim seni. Sıcaklarmı bunalttı yoksa seni de? Yoksa sen bile maske mi taktın, Zorro mu oldun? veya batman ? neyse neyse. Çok yorucu günler bu günler sevgili günlük. Bariz bir şekilde kasıldım resmen. Alt katta komşumun bir türlü os*ramayan bebeğinin...
  12. Sinan Aksu

Saçmalayasım var sevgili günlük...

Selamlar sevgili günlük! -Nasılsın? özledim seni.. Gel seninle bi çay içelim. Sen bize gel, ben sana geleyim. *Niye ki? -Yanlış anlama sevgili günlük! Dünya ahiret günlüğümsün! *Ülen günlük karacigerimdeki rahatsızlıgı benden çok annem kafaya, bütün gün tv kanallarında doktorların...
  13. Sinan Aksu

Delirmek üzereyim sevgili günlük...

Sevgili günlük. Bugun resmen delirmek üzereydim.. Sebebini sorucak olursan bizim alt kattaki salak komşumuz. Biliyorsun ki alt kattaki dükkan sahibi komşumuz dükkanına yangın merdiveni yapmak istiyor. İyi hoş.. Yapsın sinan.. Sana ne zararı var dediğini duyar gibiyim... Afedersin ama halt...
  14. Sinan Aksu

Firmaların fiyat politikası hakkında...

Arkadaşlar sezon içinde bizlermi yolunucak kazlarız yoksa firmaların fiyat politikasımı böyle? Geçen hafta 340 TL fiyatı olan kaskın birden bire 100 TL'ye inmesinin mantıklı açıklamasını bilen varmı? Bu adamlar şuan bu kaskı zararınamı satıyor? Yoksa kar oranları yüksekte kar'danmı feragat...
  15. Sinan Aksu

Yolumuz düştü hacı bektaş'a...

Arkadaşlar Cumhuriyet gazetesi yazarı İlhan Selçuk bugün itibariyle vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Bu akşam itibariyle özel aracımla merhum'un cenaze töreni için Hacı bektaş'a gitmek üzere yola çıkıyorum. Gelmek isteyen olursa benimle birlikte götürüp...
  16. Sinan Aksu

Köprü altından geçerken bira şişesi fırlattılar.

Herkeze Günaydin. Dün akşam ofisime beni ziyarete gelen sabit’i (zenon) evine uğurladıktan sonra arabama binip evimin yolunu tuttum. E5’ten çıkıp otogar sapağından davutpaşa istikametine doğru yöneldim. Otogar köprüsünün altından geçerken üst geçitten şerefsizin teki aşşağı bira şişesi...
  17. Sinan Aksu

Soft yan çanta hakkında...

Arkadaşlar uzun geziler için tekstil soft yan çantalar ile ilgileniyorum. Linkte vereceğim ürün köprülüdür. Motorunuzun arka selesine atıp gidebiliyorsunuz. 2003 yılındaki motorumdan kalma shad çantalarımda var. Fakat onların kilit sistemi bozuk ve anahtarı kayıp. O yüzden bende böyle bir çanta...
  18. Sinan Aksu

Bana Paşa Dediler!

Sevgili forumdaşlarım bunu seninle paylaşmazsam çatlarım.. Büyük usta zeki müren ile kenan evren arasında geçen bi konuşma.. :) Kenan Evren : Zeki bey sizden bir ricam var beni kırmazsınız umarım Zeki Müren : Estağfurullah efendim. Kenan Evren : Zeki bey bugün Bodrum'da nereye gittiysem...
  19. Sinan Aksu

Hepsi kadın. Hepsi motorcu...

Hepsi kadın, hepsi kariyer sahibi, hepsi motorcu gruplarına verdikleri isim Pembea2, ehliyetinin kodu A2 ile kadınları temsil eden pembe renginden geliyor Aralarına erkek almıyorlar Kadın kadına motosiklete atlayıp İstanbul’dan Bursa, Ağva, Anadolu Kavağı, Polonezköy gibi yerlere geziler...
  20. Sinan Aksu

95 TRANSALP Koruma demiri ihtiyacı olan varmı?

Arkadaşlar bugün işyerimin deposunda eski motorum olan 95 Model transalp'a ait kalıntılar buldum :) Kalıntı dediğime bakmayın. Gayet iş görücek malzemeler. Zamanında iyi para vermiştim kendilerine. Bir zamanlar Bağcılar-İstoç'ta özen honda vardı. Oradan almıştım. Motoru teğetsel sebeplerden...

Yeni mesajlar