Arama sonuçlarınız

1. M

Kullanmış olduğunuz kaskın üretim tarihi nedir? Sizce önemli mi?

Merhaba arkadaşlar, kaskların kullanım ömrüne dahi internette birçok yazı bulunmakta. 2-3-5 yıl ömrü olduğu söyleniyor. Bazı kullanıcılar ise beş yılı geçti sorunsuz kullanıyorum diyor. Peki ya sizin için önemli mi? Doğrusu nedir? Kullanmış olduğunuz kaskın üretim tarihi nedir?
  2. M

Airoh ST 301 Wonder marka kask kullanan var mı?

Selam arkadaşlar, Airoh ST 301 Wonder marka kask kullanan var mı? Ya da bilgi sahibi olan varsa görüşünü yazarsa sevinirim. Sizce alınır mı?
  3. M

İlk motor için CF Moto 150NK ideal mi? Nasıldır?

Merhaba arkadaşlar, CF Moto 150NK kullanan var mı? Bu motor hakkında görüşünüz nedir? İlk motor için ideal midir, yorumlarsanız sevinirim
  4. M

Hiç motosiklet kazası geçirdiniz mi? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Merhaba arkadaşlar, kimse kaza yapmak istemez. Özellikle iki teker üstünde, ekipmanlar dışında bir korumamız yokken. Yaptığım araştırmalarda kazaların çoğu ölümcül ya da ağır oluyor. Hatta motor almadan önce aileniz dahil birçok kişi ''motor alma, şeytan işi'' demiştir. Peki ya motosiklet...
  5. M

Motorunuzu çalınmaya karşı nasıl koruyorsunuz? Geceleri nereye koyuyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar, benim gibi yeni motor alacak arkadaşların en büyük endişesi ya motorum çalınırsa.. Özellikle garajı olmayanlar bu konuda tereddüt ediyor. Evimin bir garajı yok. Bahçesi var lakin hiç caydırıcı durmuyor. Belki de küçük bir garaj yaptırırım ama farklı alternatifler varsa...
  6. M

İlk kez ekipman diziyorum! Sizce nasıl, öneriniz var mı?

Günaydın arkadaşlar, bir süredir ekipman arayışındaydım ve yavaş yavaş dizmeye başladım. Şimdilik kask, mont, bot ve eldiven aldım. Kimisi olumlu yorum, kimisi olumsuz yapıyor. Bir de sizlere sormak istedim. Bu ekipmanlar yeterince koruma sağlar mı? İlk motorum olacak haliyle İlk kez ekipman...
  7. M

İlk kez motor alacaklara ekipman öneriniz nedir?

Selam, iyi geceler arkadaşlar. Bu gidişle kafamdaki tüm soruları burada paylaşacağım gibi.. İlk kez motor alacak arkadaşlara ekipman öneriniz nedir? Herkes sağlam bir ekipman ister ki, kendini güvende hissetsin. İkinci el ekipmanlara bakış açınız nedir? Mesela kaskın sıfırı çok pahalıdır, az...
  8. M

İlk motorum olacak.. Max kaç km'deki ilanlara bakayım?

İyi akşamlar herkese.. İlk motorum olacak. NS200 bakıyordum ama kadarım değişti RS200 bakıyorum. Kimisi diyor 20 KM altına bak, kimisi diyor 40 KM altına bak. Siz ne diyorsunuz? Neye göre araştırma yapayım
  9. M

20 bin liraya iyi bir motor alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, yıllardır içimde bir motor tutkusu vardı ama gerek maddiyat gerek ailem engel olmuştu. Şu an bir bütçem var ve ailem engel olmuyor. Honda CBR 125R hayalim var. İnternette birkaç yazı okudum ve düşük km almamız söyleniyor. 20 bin TL'ye içim rahat kullanabileceğim bir motor...