Airoh ST 301 Wonder marka kask kullanan var mı?

Selam arkadaşlar, Airoh ST 301 Wonder marka kask kullanan var mı? Ya da bilgi sahibi olan varsa görüşünü yazarsa sevinirim. Sizce alınır mı?

lEyAdn.jpg

aRKS4X.jpg

Airoh St 301 düz beyaz renk var bende, asıl kaskımı bahçede tarlada çizip deforme etmemek için bunu aldım, D-ring çene bağlantısı yok, termoplastik kabuğa sahip, rüzgar sesi alıyor, güneş vizörü var, ortalamanın altında bir kask. Bu bütçe civarında alacağın kaskta en azından polikarbon kabuk ve d-ring bağlantısı olsun derim, Bell markasının modellerini tavsiye ederim.

Airoh St 301 düz beyaz renk var bende, asıl kaskımı bahçede tarlada çizip deforme etmemek için bunu aldım, D-ring çene bağlantısı yok, termoplastik kabuğa sahip, rüzgar sesi alıyor, güneş vizörü var, ortalamanın altında bir kask. Bu bütçe civarında alacağın kaskta en azından polikarbon kabuk ve d-ring bağlantısı olsun derim, Bell markasının modellerini tavsiye ederim.

Polikarbon da bir termoplastik türüdür. Termoplastik çok genel bir ad. Yani kaskınız ABS malzemeden de olabilir polikarbondan da.

https://tekstilsayfasi.blogspot.com/2012/11/termoplastik-nedir-cesitleri-camsi-gecis.html

Polikarbon da bir termoplastik türüdür. Termoplastik çok genel bir ad. Yani kaskınız ABS malzemeden de olabilir polikarbondan da.

https://tekstilsayfasi.blogspot.com/2012/11/termoplastik-nedir-cesitleri-camsi-gecis.html

kask malzemesini google dan bakarak değerlendirmemek lazım bende bu bahsi geçen kasktan, polikarbon ve fiberglas olmak üzere dört ayrı kabuk malzemesi olan kask mevcut, özelliklerinde termoplastik yazan st301’in kabuğu ile polikarbon kaskın kabuğu arasında da dağlar kadar fark var elinize almadan bunu anlamanız zor. Polikarbon malzemenin ne olduğunu çok iyi biliyorum 10 yıl çalıştım bu malzeme ile, termoplastik sınıfına giriyor diye ikisi aynıdır diyemeyiz, polietilen, polistren bir çok sınıfı vardır hepsinin kimyasal yapısı polimer zincirler arası bağları farklı olduğu için kask kabuk yapısında dikkat etmemiz gereken can alıcı nokta olan mukavemet ve elastisite modülü polikarbon malzemede en üst noktadadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar