Arama sonuçlarınız

1. P

motosikletin demir parçalarını boyamak

arkadaşlar elimde 9 farklı parça var, peglerin olduğu demirler, pegler..vs bunları çok güzel boyadım fakat sanırım vernik seçimini yanlış yapmış olacağım ki yapış yapış oldular bende 5 gün sonra yola çıkacağım o yüzden işleri halletmem gerek ve tekrar silip boyamak için zamanım yok, bugün bi...
  2. P

bazı parçaları boyatmak istiyorum

arkadaşlar elimde 5 büyük 4 küçük olmak üzere 9 parça var, büyüklerden kastım 1-2 karış büyüklükteler küçükler de peglerin demir kısımları bunları oto boyacı da boyatabilir miyim? boyatabilirsem kaç paraya mâl olur? ayrıca kendim boyayamam şu zamanlar çok yoğunum
  3. P

pegler nasıl sökülür?

motorumun bazı parçalarını boyama kararı aldım, gümüş peglerim iyice solmuş durumdaydı tekrar gümüşe boyayacağım ama pegleri nasıl sökeceğimi bulamadım, söküp bir daha takamazsam korkusu var biraz da :) yardımcı olabilecek olan var mı?
  4. P

egzoz değişimi

arkadaşlar merhaba, motorum ninja 250r üzerinde tiger egzoz var geçen günlerde garaj kapısı çarptı egzoz ezildi biraz ayrıca eskimişti iyice, değiştirip çift çıkışlı egzoz takmak istiyorum maliyeti ne kadar olur? el yapımı egzoz yaptırsam daha ucuza gelir diyorlar şuan ki egzozum ...
  5. P

ön dişli kapağını açamadım

arkadaşlar dün zinciri sökmüştüm şimdi takacaktım fakat ön dişlinin bulunduğu kapağı sökemedim aşırı sıkmışlar ne yapabilirim? zinciri de takamadım ayrıca ön dişlinin bulunduğu kısım çok kirli balçık gibi toplanmış baya ön dişlinin vidalarını sökmeye çalışıyorum fakat çok sıkı
  6. P

düzcede motosiklet ustası?

arkadaşlar düzcede kalacağım birkaç gün, motorumun debriyaj teli ve zincirle ilgili birkaç sıkıntısı var belki yağ değişimi de yapabilirim düzce merkez de gidebileceğim bildiğiniz motosiklet ustası var mı?
  7. P

Ninja 250R dan Virago XV535 e geçiş?

Motosiklet hayatıma 9 bin kilometre önce 2012 model Ninja250R ile başladım, özellikle bu yaz çok fazla uzun yol yaptım. ama en sonuncusu efsaneydi, şuan hasta hasta yatmamın tek sebebi o yoldu diyebilirim, zaten otobandaydım çok yoğun bir yağmur ve fırtına vardı tabi bende yol çabuk bitsin diye...
  8. P

debriyaj teli koptu

arkadaşlar hepinize günaydın, beşiktaş da debriyaj telim koptu mahsur kaldım denilebilir, yakınlarda debriyaj teli bulabileceğim usta biliyor musunuz? motorum ninja 250r
  9. P

hangi makineler bobber olur?

15-16 bin lira kadar bütçem var, bmw r80 lere baktım çok güzel gözüküyorlar ama bobber a çevirme işinin maliyeti ne kadar olur bilmiyorum... başka bi model öneriniz varsa tavsiyelerinize açığım. ayrıca bu tür motorlar sürekli sorun çıkarabilecek makineler midir? yani yaşlı oldukları için...
  10. P

Ninja 250r elcik sorunu

Geçtiğimiz günlerde elcik sipariş etmiştim, bugün takmayı denedim maalesef büyük oldu 22mm sipariş etmişim benimki 20mm olmalıymış Yapabileceğim birşey var mı bu konuda? Elcik kısımlarını yeterli kalınlığa ulaşıncaya kadar folyo ile kaplamak gibi? İnternette hiç 20mm elcik bulamadım...
  11. P

Zincir gergisi

Ninja 250r kullanıyorum sağ ve sol taraftaki çizgilerin aynı yerde olması gerektiğini duymuştum, bugün dikkat ettim bende farklılar, sorun oluşturur mu? Bu sağ kısım - de duruyor https://hizliresim.com/PDqlG5 Bu da sol kısım + da duruyor. En son zincir gergisi yaptırdığımdan beridir en...
  12. P

Her elcik her motora uyar mı?

Ninja 250r kullanıcısıyım, elcikleri değiştireceğim internetten sipariş vermeyi düşünüyorum fakat nasıl aratsam bilemedim, ninja 250r uyumlu elciklere bakmalı mıyım yoksa herhangi beğendiğim bir modeli alsam da uyar mı?
  13. P

motosikletim dile geldi

motordan mı yoksa depodan mı geliyor anlayabilmiş değilim ama kendi kendine inleyip duruyor :) çalışır çalışmaz farketmez mesela şuan garajda duruyor zincir korumayı boyamıştım nasıl olduğuna bakmak için yanına gittim hiç makineye dokunmadım bile ama 1-2 kez inledi yine :) dün de 5 yaşındaki...
  14. P

sen motorsun sağdan gideceksin

bugün yola ayı gibi atlayan bi dallama yüzünden düşüyordum, sol şeritten ilerliyorum hızım 70-80 ki trafiğin seyri bunu gerektiriyor, herif soldan yola hiç sağına soluna bakmadan atladı zar zor kontra yapıp kurtardım ilerde durdum benim durduğumu görünce geldi yanımda durdu, 45-50 yaşlarında bi...
  15. P

elcik içine wd40 sıkmak?

altın elbiseli adamın wd40 videosunda görmüştüm, kontak ve elciğe wd40 sıkıyordu. kontak iyi güzel oldu da elcik kafayı yedi kendi kendine boşa dönüyor elcik... gazı alması için elciği iyice sıkmam gerekiyor.. var mıdır bi hal çaresi? sıkmaz olaydım...
  16. P

ninja 250r uzun yol?

arkadaşlar aralık ayında aranıza katıldım 6 aydır aralıksız sürüyorum tahminimce bi 2500km tecrübem oldu, istanbulda yaşıyorum malum zor yerde öğrenince insan daha hızlı öğreniyor. hergün e5 e çıkmak zorundayım beşiktaşdan floryaya git gel yapıyorum. bu kadar tecrübeyle antalyaya gideceğim...
  17. P

uzun yol öncesi kontroller? ön tekerden gelen ses?

1 haziran da ilk uzun yoluma çıkıyorum 700 km yol gideceğim ve bu benim ilk uzun yol tecrübem olacak. çıkmadan önce neleri kontrol ettirmeliyim? yanıma lastik tamir kiti ve küçük bir alet çantası almayı planlıyorum. onun dışında yanıma almam gerekenler ve kontrol ettirmem gerekenler neler...
  18. P

motor yağ lambası

merhabalar motorum kawasaki ninja 250r, vitesi 1 e atarken çekiçle vurmuşsunuz gibi ses geliyordu ve motor öne atıyordu uzun zamandır, zincir ayarı..vs yaptırdım düzelmedi bende bugün debriyaj ayarı yaptım sorun çözüldü fakat ayarlarken kontrol amaçlı vitesi 1 e attıktan sonra stop ettirdim 1...
  19. P

marka model ne kadar fark eder?

ninja 250r sahibiyim, arka fren pedalımı ve vites pedalımı değiştirmek istiyorum fiyatlar malum ortada, mesela hondanın vites pedalı takılamaz mı makineye? ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ---------- ayrıca illa honda olmasına gerek yok yani...
  20. P

venom d2 racing mont kullanan var mı?

bu aralar mont almayı düşünüyorum şuan kullandığım mont iyi sayılmaz, elbette gönül ister ki dainese, revit gibi markalarla gezelim fakat öğrenci adamız :) https://www.motosikletaksesuarlari.com/Venom-D2-Racing-Motosiklet-Montu_21563.html en fazla 1000 lira bütçem var ki 1000 lira bile fazla...

Yeni mesajlar