- Konu Yazar
bugün yola ayı gibi atlayan bi dallama yüzünden düşüyordum, sol şeritten ilerliyorum hızım 70-80 ki trafiğin seyri bunu gerektiriyor, herif soldan yola hiç sağına soluna bakmadan atladı zar zor kontra yapıp kurtardım ilerde durdum benim durduğumu görünce geldi yanımda durdu, 45-50 yaşlarında bi herif yanında da küçük 11-12 yaşlarında bi çocuk olduğunu görünce bişey demedim ama kendisi ne hakaretler yağdırıyor, "sen motorsun solda işin ne sağdan gideceksin", "bana trafiği öğretme", "ben ehliyeti 30 yıl önce aldım" tarzı, argoya kadar giden sözler...
hayır bide o yalandan emniyet kemeri çıkarışı yok mu beni benden aldı, ah bide o kapının kolunu açmaya yeseydi yüreğin de bende motordan inseydim.
kendisine yanında küçük çocuk olduğu için birşey demek istemediğimi ve yavaşça *iktir olup gitmesini söyledim.
baktım düşük ıq su ile cümle kurmaya birşeyler söylemeye çalışıyor ben bastım gittim.
böyle rezillerle uğraşıyoruz hergün, tek korkum var bir gün dayanamayıp birisinin kafasında kask parçalayacağım ya allah korusun.
hayır bide o yalandan emniyet kemeri çıkarışı yok mu beni benden aldı, ah bide o kapının kolunu açmaya yeseydi yüreğin de bende motordan inseydim.
kendisine yanında küçük çocuk olduğu için birşey demek istemediğimi ve yavaşça *iktir olup gitmesini söyledim.
baktım düşük ıq su ile cümle kurmaya birşeyler söylemeye çalışıyor ben bastım gittim.
böyle rezillerle uğraşıyoruz hergün, tek korkum var bir gün dayanamayıp birisinin kafasında kask parçalayacağım ya allah korusun.