ninja 250r uzun yol?

arkadaşlar aralık ayında aranıza katıldım 6 aydır aralıksız sürüyorum tahminimce bi 2500km tecrübem oldu, istanbulda yaşıyorum malum zor yerde öğrenince insan daha hızlı öğreniyor.

hergün e5 e çıkmak zorundayım beşiktaşdan floryaya git gel yapıyorum.

bu kadar tecrübeyle antalyaya gideceğim, yenikapıdan feribotla direk bursaya geçip eskişehir üzeri antalyaya inmeyi düşünüyorum.

yola çıkmadan önce yağ ve buji değiştireceğim zinciri temizleyip yağlayıp yola çıkayım diyorum, yanıma da lastik tamir kiti, alet çantası..vs aldım, başka bir şeye gerek görmedim motora yapılacak bakım ve yanımıza alınacak araç gereç olarak tavsiyesi olan varsa göz önünde bulunduracağım.

kullanan var mı aranızda? ninja 250r uzun yola gelebilecek bi motor mudur? haziran ayında yola çıkacağım malum havalar sıcak, yol yer yer tek şerite düşecek ama büyük çoğunluğu çift şerit olacak.

150cc le bile gidilir yahu niye gidilmesin acele etme sık sık mola ver dikkatin dağılıyor uzun süre mola vermezsen yağ değiştirme ve zincir bakımı yeter tahminim

Ah ulan gençlik 10sene evvel motor parasina aldigim bisiklet ile 200km yol yapmiştik 3arkadaş, sabah 05:00 başlangiç 40km´de bir molayla,birde çadir attik ne maceraydi bee..

Velhasil,Yapilir kardeşim yapilir....

Zinciri yolda da yağlayın. En azından 500-750 km'de bir.

Çok bir şeye gerek yok. Yollar güzel, havalar bu aralar güzel.

Yolunuz iziniz açık olsun.

Dağ tepe demeden 120 sabit gidersin sıkıntı yok.Yeter ki konsantrasyonunu kaybetme.

sele bi süre sonra beton etkisi yapabilir yanınıza en kötü sandalye üzerine konulan minder alın :)

11saat 910km

2JM7VE.jpg

sorumu cevapladığınız ve verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim dikkate alacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

sele bi süre sonra beton etkisi yapabilir yanınıza en kötü sandalye üzerine konulan minder alın :)

11saat 910km

https://i.hizliresim.com/2JM7VE.jpg

topcase olayı çok güzel maalesef ninjalara takılamıyor bende tüm eşyalarımı kargoya verdim sadece yanıma sırt çantası alıp arkaya file ile bağlayacağım :) bi minder alırım evet aklımdaydı teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar